Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk arıyorum ve mutlu olmak sevmek sevilmek temiz bir insan ile... en son da sağlık daim olması
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni yılda hiçbir beklentim yok, umarım sadece barış ve mutluluk olur. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin🌺
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElbette, amin🙏 bu arada sitede çok fazla konuştuğun kişiler yok sanırsam bir iki kez istek atmıştım utanaraktan çünkü dikkat çekiyorsun🌺
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası auranın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bazen görüşlerine denk geliyorum da fikirlerini özgürce ve kusursuzca yansıtman ilgi çekiyor. Aslında iç sesini vesaire oturup iki lafın belini kırmak isterdim lâkin birileriyle iletişime geçmeyi sevmediğini var sayarak davet etmek istemem sjahad
Cevap sahibi+1 yılBence tatlılığı ve seksiliği ortalıyorsun o yüzden bebek gibi kadınsın 💓
Cevap sahibi+1 yılHayır iltifat olarak görme, gerçekler 😌 bazen ciddi anlamda seninle konuşmak isterdim çünkü bu sitede aklı başında olan insan sayısı aşırı az. Belki bir ara takipleşmeden de iletişime geçebiliriz🌺
Cevap sahibi+1 yılElbette ama buradan yazınca bazen abazan sürüsü görüyor ve kutu kapalı olmasına karşın istek atıp, etiket atıyorlar. Eğer 1 dakikalığına kutunu açarsan selam veririm💅🎉
Cevap sahibi+1 yılİletişime girmek için değil nezaketen selam verirdim öğrendikten sonra konuşup konuşmamak sana kalan bir durum. Trip yememe gerek yok, sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılPekala sorun değil ben yanlış anladım o vakit, hani sinsilikten falan değil hem kibarlıktan selam verirdim hem bir büyüğüm olarak bazı birtakım sorular sorardım ama neyse sorun değil
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eig için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılyeni yıldan hiç bir beklentim yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Kıyamete yaklaştığımıza göre insanların günlük güneşlik dostluk içinde refah içinde yaşayacağı günler olmayacak artık
01 Yorumlainsanların boş beklentilerle tekerlek içinde yemeğine koşan farelerden farkı olmadığını anlayacak kadar yaşadım.
bu yüzden BEKLEME HAREKETE GEÇ
00 Yorumla
+1 yıl2023'e girerken sevdiğim işimi buldum şükürler olsun, 2024 'e girerken de Eşimi bulayım şimdilik başka bir beklentim yok
02 Yorumla- +1 yıl
Amin 🤲 güzel dileklerin için teşekkür ederim 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bu ülke, ekonomik krizden kurtulur insanlarımızın refah seviyesi yükselir ve en önemlisi sağlıklı bir yıl geçiririz
02 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. şundan bekliyorum ama gelceede yok 😂😂
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılYeni yıl yeni umutlar yeni hayatlar ama aynı stres aynı ekonomi her şey aynı hiç gelmesede olur
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle umut ediyoruz ama nedense her seferinde hayal kırıklığına uğrasakta hayal kurmaktan ve umut etmekten vazgeçmiyoruz. İnsanız işte
- +1 yıl
Evet haklısın ah şu hayaller insanı mutlu kılar bazen kendimde de görüyorum 😁
- +1 yıl
😁😁😁👍👍👍
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBenden kendini saklayan kadının karşıma çıkmasını istiyorum.
Ne kadar mümkünse artık.02 Yorumla- +1 yıl
Bu zamana kadar çok uğraştım.
Sohbet etmeye tanışmaya çalıştım gerek sosyal medyadan gerek arkadaş çevremdeki insanların yakınlarından gerek iş çevremden fakat bir arpa yol ilerleyemedim.
Hal böyle olmasına rağmen gönlüm ve vicdanım çok rahat çünkü ben oturduğum yerde kısmet çıksın diye beklemedim bir emek harcadım.
Evet belki aramakla bulunabilecek bir şey değil , bu şekilde düşünen illahaki olabilir.
Dediğim gibi vicdanım çok rahat.
Geri dönüp baktığımda yaptıklarım yapmadıklarımdan daha çok.
Hiç değilse insan zannettiklerime şans verdim.
Önyargılı davranmadım.
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sağlık mutluluk huzur barış bölgede yıkım ve savaşların bittiği bir yıl olur inşallah
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellikler bizimle olsun. Bol, bereketli kolaylıkla kazanılan paralar aksın cebimize 😄 sağlık, mutluluk bizimle olsun
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Acıktım ne Yaaaa avukatım yazacaktım 😄
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı mutlu huzurlu bir hayat,
Belki iyi ya da uygun birinin karşıma çıkması, değilse de çıkmaması
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkem için aydınlık, Cumhuriyet ilke ve inkılaplarinin izinde , ışığında mevcut iktidar , suçluları, suçlarından arınmış bir yıl diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılSağlık mutluluk birazda aşk üstünede biraz para serpiştirsinler ketcap mayonezde oldumu tamamdır 😁
01 Yorumla
+1 yılYeni yıldan değil Allah'tandır beklentilerim var umarım geçmiş yıllar gibi olmaz iyi günler gelir.
01 Yorumla
+1 yılYeni yıldan beklentimiz var :D
Sevgilimle Erasmus için Polonya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Ya da Farabi ile başka bir üniversite görmeyi sjsjdjdkd00 Yorumla
+1 yılYıllardır bazı beklentilerim vardı, 2024 yılında gerçekleşecek inşallah.
011 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, sağolun,
Kesinlikle allah'tan ümit kesilmez. - +1 yıl
Bunların yıllar önce alt yapısı hazırdı zaten, sadece zamana ihtiyacı vardı, hepsi de üst uste 2024 yılana denk gelecek.
- +1 yıl
Lafım meclisten dışarı, göz var nazar var, o yüzden biraz gizli tutuyorum.
- +1 yıl
Şöyle üstü yarım kapalı anlatayım, yatirimim ve yurt dışı her ikiside 2024 yılında gerçekleşecek.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallah.
+1 yılHayatıma girecek insanların dürüst olmasını istiyorum
00 Yorumla
+1 yılVar aslında.. biraz para kazanmak isterim mesela..
01 Yorumla- +1 yıl
En kolayı
Artık bir beklentim yok iyi kötü ot gibi sürekli aynı seyler
00 YorumlaBeklenti sağlık tabiki sağlık olmadıktan sonra para neye yarar.
00 YorumlaYeni yil bizden bisi beklemesinde biz bişi beklemiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şey yok yalancı sahte insanlar olmasın yeter
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAcı yok cümleler varr gercel olan iki yerde her yerde snppctde
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok beklentim var, bu sene kendisiyle iyi anlaşacağımızı düşünüyorum..
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler...
Fabrikanın bana güzel bir zam yapması... ❤️11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen beklemiyorum yeni yıldan bir beklenti ama hic beklemediğim sevinebilicegim bisey çıkarsa çok mutlu olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbirtakım şeyler var ama yeni yıldan beklentim yok. Müslümanın Allah'tan başka, yeni yıldan dileği olamaz.
00 YorumlaArtik mutlu olayim ya gercekten bulayim birini de mutlu olayim ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılyeni bir yıl belki yeni bir aşk belki yeni bir iş...
02 Yorumla- +1 yıl
eyvallah...
Benim çok var 2024 yılının özellikle yarısına gelmeden veya yarısını geçmeye başlayınca hayatım çok farklı olucak inş…
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılinsanlığın kapatılması tahmini olarak süresiz olsun.
00 Yorumla
+1 yılYeni yılda Kalben avuçlarınizi açıp Semaya, Allah'tan ne istek ve Dileğiniz varsa Kabul olsun 🙏 inşallah..
01 Yorumla
+1 yılİnsan değişmediği sürece yeni hiç bir şey bize bir şey getirmeyecek. Yeni yıldan beklentim bir önceki yıldan daha iyi olmak ve daha kaliteli yaşamak.
10 Yorumla
+1 yılaşk-para-villa-yazlık- 23 metre yat-
başka beklentim yok :)
00 YorumlaŞimdiye kadar bekledik de ne oldu bu satten sonra bir beklentim yok olacagı varsa oluyor zaten
01 Yorumla
+1 yılKariyer odaklı ilerlemek istiyorum yeni dil öğrenmek istiyorum vs
01 Yorumlaİş arıyorum inşallah başvurum kabul olur yeni yılda
02 Yorumla
+1 yılGüzel bir ilişki, iyi bir üniversite, akademik başarı, iyi bir arkadaş çevresi
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
+1 yılYeni yıldan değil aslında hayattan tek beklentimiz saglik olması lazım gerisi hallolur bi şekilde
01 Yorumla
+1 yılEski sevgiliyle barışıp yeniden sevgili olup ağzına s! çmak
01 YorumlaYeni yıldan beklentim yok bir şey istesem Allah'tan isterim...
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur
+1 yıl2023de benden aldığını geri versin 🥺🥺
2023den kat kat daha güzel geçsin00 YorumlaSağlam bi dayak yemek isterim mesela sağlam bi boşalmam lazım çünkü yeni yılda olursa güzel olur
00 YorumlaŞansım bol olsun yeterli, para sıkıntım yok.
00 YorumlaBeklentimiz kalmadı ki, sadece birazcik huzur
12 Yorumla
+1 yılAlmanya’ya yerleşebilmek.
06 Yorumla- +1 yıl
Şartları daha iyi ve işçi alıyor bir sürü
- +1 yıl
Evet Almancam var ocakta B1 sınavına sonra bir aksilik olmazsa şubatta da B2 sınavına girecem ve iş arama vizesine başvuracam direkt. Kesin iş bulur muyum bilmiyorum ama deneyecem artık
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Evet zor olacak ama eninde sonunda alışırım herhalde diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni yıldan tek istediğim evladımla hergün oh be diyip güne musmutlu uyanmak... İnşallah 🤲
01 Yorumla
+1 yılEvlenmek istiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Var çok şükür nişanlıyım 😃💖
- +1 yıl
Amin inşallah
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık huzur mutluluk para bekliyorum
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var tabiiki
04 Yorumla- +1 yıl
Okulumu bitirip kariyerim üzerine yoğunlaşmak, ve dil öğrenmek istiyorum 😄
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, İnşallah 🌹
- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılYok
Yeter artık bu soruyu sormayın😂04 Yorumla- +1 yıl
Beklentilerimden soğudum yeminle 😂
- +1 yıl
Bana bir beklenti borçlusun ibanı atıyorum bi zahmet atarsın artık, dur sana orjinal beklentimi yazayım ev balavası yanındada Türk kahvesi nasıl beklentim, 2024 gel arttık nerde kaldın🙄
Var mutlu olmak istiyorum artık
02 YorumlaVar dunyaya baris gelsin
046 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Diger yillara benzemez inşallah 🤲🤲🤲
01 Yorumla
+1 yılsağlık, maddi olarak bir level daha atlamak.
01 Yorumla
+1 yılAllah'ın izniyle evlilik
06 Yorumla- +1 yıl
Onlardan biri olduğum için çok amin :)
- +1 yıl
Amin amin :D Gönül aldanabiliyor da hayırlısını versin. Hatta hayırlısını kolaylıkla versin :)
- +1 yıl
Bulması aşırı zor olduğu için bi vazgeçesim geldi şimdi evlilikten :D
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Kariyerime yönelik beklentim var şuanlik
02 Yorumla
+1 yılYeni bir güne başlamaktan farkı nedir?
024 Yorumla- +1 yıl
O zaman Güzel bir güne , güzel dileklerle başlaman dileğiyle 😂
- +1 yıl
Bak ne güzel dua oldu😂
- +1 yıl
Estf sebep oldun ama 😉😬
- +1 yıl
89’lumusun
- +1 yıl
İsmimi sorma yaşım belli demişsin😂
- +1 yıl
Gizemli olmayı seviyorsun yaşı belli😂
- +1 yıl
Gizemi çözdüm adımı attım😂
- +1 yıl
Adım at görürsün çözmüşmüyüm sen mi haklısın😂😉
- +1 yıl
Kaçarak tabiki haklı çıkarsın
- +1 yıl
Kaçarak gitmek senin işin
- +1 yıl
Güle güle
- +1 yıl
👋
Yıldan değilde ülkeden bir beklentim yok artık
01 Yorumla
+1 yılYeni yıldan değil kendimden beklentilerim var
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGelen gideni aratmasin da
01 Yorumla - Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne