Biz neden hep kadınları memnun etmeye çalışıyoruz?

Arkadaşlar bu flört aşk meşk işlerinde neden hep bir erkeğin kadını memnun etmesi bekleniyor?

Neden bizim duygularımız hiçe sayılıyor?

Ortalıkta öyle bir imaj varki erkek eğer kadını mutlu etmezse memnun etmezse maddi ya da manevi beklentileri karşılayamazsa kadın çeker gider başkasına imajı oluşmuş durumda!

Arkadaşlar bir ilişkide her şey karşılıklıdır maddi manevi her şey. Zaten bir ilişkiye başlarken bunun farkında olmalısınız. Eğer ki karşı taraf sizin beklentilerinizi karşılayamacaksa en başından bir ilişkiye başlamamalısınız.

HEM CİNSELERİME ÇOK KIZIYORUM !

Hem cinslerime çok kızıyorum çünkü önüne gelen kıza her sosyal medya üzerinden yürürseniz doğal olarak gelişen şu teknoloji çağında kadının alternatifleri artmış oluyor. Bizler kendi kendimizi seçenek haline getiriyoruz farkında mısınız?

BENCE EN ÇOK ALDATAN KADINLAR!

Çünkü çok profesyoneller ve yakalanmıyorlar. Erkek eğer aldatırsa bunu amatörce yapıp yakalanırken kadın bunu ustalıkla profesyonel bir şekilde yapıyor.
(Ben mesela Google fotoğraflarda kilitli klasör olduğunu eski sevgilimden öğrenmiştim.) O klasörüde yanımda ısrarıma rağmen açmamıştı.

Yani demem o ki biz erkekler bu durumların suçlusuyuz kardeşim. Biz erkekler önümüze gelene yazmazsak arz talep dengesini korursak eminimki bizde mutlu olacağız !
Biz neden hep kadınları memnun etmeye çalışıyoruz?