Bugüne kadar kimle cıktiysam hep ayni şeyler oldu. her şey çok romantik başliyor. Bu sefer tamam diyosun. Hatta evlilik planları yapiliyor. Sonra ilgisizlik başlıyor, çok az görüşmeler, tartismalar falan sonra aldatildiğimi öğreniyorum.
Yanliş anlaşılmasin kimseyle yatmiyorum. Yani alacağini alip gitme gibi bir durum olmuyor. Ama işte sonradan başkalarindan öğreniyorum ki benle sadece evlilik düşünüp başkasiyla sevgili oluyorlar. Ben sadece onlarin evlenip eve koymayı uygun gördükleri kişiymişim başka bişey olamiyomuş benle.
Halbuki güzelim yani ortalamanin bir tık üstünde güzelim, eğitimliyim, işim gücüm malım mülküm de var aileden varlikliyim, mütevazi yaşayan biriyim, havali değilim, hoşsohbetim, sadık ve güvenilir biriyim, merhametliyim, duygusalım. Ama olmuyo bana bağlanmıyorlar.
En son sevgilim de beni bir hemşire ile aldatmis ve ayrildik simdi onla devam ediyor. Zaten öncekiler de hep böyle oldu. Resmen yaşlandim artık mutluluğu beklerken. Hayır bir yanlış da yapmıyorum yani hiç kendimden küçük biriyle de çıkmadim ama bircok erkek bide kendinden çok genç kizlara bakiyo. Bu sonuncusu da benle yaşıttı. Belki de hemsıre kiz benden daha gençtir. Bilmiyorum. Gerçi bakimliyim yaşimdan çok daha küçük gösterdiğimi söyler herkes. Offf yaa !
Niye bu kabus devamli tekrar oluyor? Ben niye sevilmiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer