2 yıl önce çok kısa süreli bir ilişki yaşadım ilişkide denmez aslında bir şeyler yaşadım cinsel anlamda yani ilkti benim için .neyse hala o adamı unutamıyorum .bazen faceden falan takip ediyorum .bir kaç kere farklı nickler alıp konuştum onla artık onu yapmıyorum kendime zarae veriyor ama hala unutamıyorum .resimlerine bakıyorum arada .bilgisayarımda var .ne olucak bu halim?
Cevabın nedir?
Acı ama gerçek olan şu o seni çoktan unutmuş bence sen de artık etrafına bak ve kendine başkasını bul boşa kürek çekme derim ben..
023 Yorumla
Soran+1 yılunuttu evet 2 senedir bir kaç mesaj attı okadar beni üzmek istemiyormuş
Soran+1 yılhaklısın ama bunu kabul etmiyor bunu ona sordum madem benle birşey düşünmüyordun neden bunlar yaşandı diye oda o zaman ayrılacağımızı bilmiyordum dedi
Soran+1 yılevet çok yanlış ben seçmeim aslında hoşlanıyordum arkadaş olarak görüştüm ama iöle olmadı onun için doğal yaşıyor zaten kadınlarla bu tarz şeyleri ama bana çok koydu
Soran+1 yılevet bayanlar hassas ama ben bakıyorum arkadaşlarım benim üstüme kaç kişiyle çıktı ayrıldı aşık oldu ben hala aynı yerdeyim
Soran+1 yılypmaya çalışıyorum ama bazen çok yoruluyorum bugünde onalrdan biri
Soran+1 yılya ben çok saf davrandım işte hiç hesap kitap yapmadım yani öyle takdik yapayım peşimden koşsun vs yapmadım .zaten çok ısrar edince yaşandı işte .çok canım yanıyor çok pişmanım
Soran+1 yılnerdeyse 2 yıl olucak
Soran+1 yılhazmedemeiğim durumlarda var .beni bu şekilde unutması hayatına devam etmesi çok koyuyor bana
Soran+1 yılevet bide bunalım dönemiydi işte oda var .böle oldu .normalde çk dikkatli biriyim .yani bu tarz insanlara pabuç bırakmam ama işte oldu
Soran+1 yılyok yinede kötü olmasını istemem asla
- +1 yıl
Sen çok insaflısın ya ben kız olsam bana bunu yapan erkeği bir kaşık suda boğmak isterim yaptığı şey bu kadar hafife alınacak şey değil bence ama tabi senin için cinselliği yaşamanın, bakire olup olmamanın önemi yoksa o ayrı mesele tabi herkesin bakış açısı farklı bakireliğe,cinselliğe.
Soran+1 yılyok benim için önemliydi zaten o yüzden bu kadar acı çektim bakireliğimi almadı sadece birşeyşer yaşadık o bile yetti bana üzüldüm .çok sinirlendiğim zamanlarda olsu ama sevgim hep üstün gelior başına kötü birşey gelmesini istemem sadece benim gibi birini bulamasını ve asla mutlu bir ilişkisi olmamasını isterim
Soran+1 yılumarım tutar çünkü çok üzdü kırdı
En İyi Cevaplar
Erkekler niye bakire isterler sorularına toptan kapak olan soru öbeği...
Aha bu yüzden!128 Yorumla
Soran+1 yılevet gerçekten eline ilk değen erkeğe aşık oluyorsun bunu bir kadın olarak söylüyorum unutulmuyor
- +1 yıl
Aynen katılıyorum kardeşim... +1000 hakkım olsa verirdim.
Soran+1 yılherşeyi yaşamadım ama yinede unutamıyorum .evet ilk erkek olmak çok önemli bencede kimse ilk erkeği kadar birine bağlanamaz
- +1 yıl
İlk el ele tutuş önemli bende o anı unutamam mesela. Sonrasında öpüştük, koklaştık, farklı şeylerde yaşadık başkalarıyla da... O ilk el ele tutuş çok farklı hissettiriyor.
2 yıldır kimse oldu mu bilmem de, fazla takılmamak lazım. Ona "aşığım aşığım" diye düşünürsen senin için kötü olur. Sonrakine haksızlık edersin. Bırak. Daha iyisi vardır...
Soran+1 yıloldu ama ben sevemedim yani çıkamadım teklif eden çok oldu ama yapamıyorum birinle çay içsem o aklıma geliyor hemen
- +1 yıl
"Sen benle çay içmemişsin" diyip kendime yontayım hemen :D
Belkide psikiyatriye uğramalısın.
Mesela çok farklı düşünüş teknikleri var. En sevdiğim;
O sevgilin aslında seni hiç terk etmedi. Hala yanında.
Sadece onu oynayan oyuncu artık yok. Dizilerdeki oyuncular gibi.
Yani sen zaten "sevgiline" aşıksın ama sevgilin "ete kemiğe bürünmemiş" durumda şu anda. Yeni bir oyuncu bulunca, eskisinin yerini dolduracak kadar iyi oynuyorsa oyununu tamamdır. :)
Bence böyle kendine eziyet etme.
Soran+1 yılbilmiyorum çok sevmişim ayrı kalınca anladım unuturum ne var diyordum ben ayrıldım zaten ki ilişkide yoktu arada .yani ben dedim görüşmeyelim diye oda ünden razıydı .ilk günlerde böle iyi yaptım falan dedim ama günler geçtikçe özlem arttı kötü oldu yani
- +1 yıl
Valla bir sevgilimi 3 sene unutmadım ben. 10-11 ay falan çıkmıştık. Oluyor bazan. Ama dediğim gibi yaparsan geçer. Geçmesi lazım.
Bilemiyorum düşünüş tarzında mı bir problem var...
Yaşın kaç ki, o da önemli.
Özelden anlat istersen ne yapman gerektiğini dilimiz döndüğünce anlatalım...
Soran+1 yıl23 yaşındayım ben .
Soran+1 yılçok kısa sürdü ama epey irtibatımızı kesmedik .ben hep ümitle eğişir bir gün dedim değişmedi .kadınlarla ilkişkisi vardı vs .her gün düşünüyorum evet gitmiyor aklımdan .birlikte geziğimiz yerelere gidince mesela çok kötü oluyorum
- +1 yıl
İşte olacak diye beklentide kalmışsın uzun süre. Kesip atmak gerek bazen arkadaş...
Şunu öğren. Kimse kimseyi "değiştiremez". Kimse "değişmez". 7 sinde ne ise 70 inde de odur...
Bak bir kız vardı 2 hafta önce. Hoşuma gidiyordu ama olmadı. İdrak ediyorum, onunla olsaydım mutlu olamayacaktım. Kesin yani öyle bişey. İnsan üzülüyor ama yine üzüldüğünü bilmesi gerek. "Daha sonra üzülmemek için üzülüyorum ben."
Onla olsaydın, mutlu olabilecek miydin? Hayır. O yüzden, üzülmene gerek yok.
Soran+1 yılbilmiyorum işte beklentide bıraktı beni o yüzdende kızgınım ona .hani hemen deseydi böle böle o zaman beklemezdim daha kolay atlatırdım
- +1 yıl
Senin de gözün yok muydu kafanda? Anlamadın mı ne yaptığını? Başka kızların olduğunu görmedin mi?
Bir de çok kısa süren ilişkide cinselliğe nasıl girdin? Oda farklı bir olay.
Cinsellik partnerleri birbirine bağlar ilk aşamada. Uhu gibi, tutkal gibi bişey...
Onun da etkisi çok. Yoksa şimdiye çoktan unuturdun bence...
Soran+1 yılkesinlikle ondan bağlandım .ya bir gün evinde kaldım ondan olsu işte sonra bir kaç kere daha buluştuk dışarda buluşmaya gelmiyordu gitmek zorunda kalıyordum belki değişir dedim ama değişmedi
Soran+1 yılhayır birşeyler yaşamak için gitmedim evine .geziyorduk falan akşam evine gidiyorduk öbür türlü gelmiyordu dışarı o yüzdende ben gidiyordum .seviyordum görmek istiyordum onu mecburdum yani yoksa görme şansım olmuyordu
Soran+1 yıl6 ay ama çok az görüştük
Soran+1 yılevet ya onu istiyorum yada tamamen unutmak ama olmuyor ikiside
- +1 yıl
Şu an gelse kabul edebilecek misin onu? Diğer tüm bayanlarla ilişkilerini kaldırabilecek misin? Seni kullanıp tekrar atmasını hazmedebilecek misin peki?
Bana kalırsa sen onu istemiyorsun tekrar. Sen eski duygularını tekrar yaşamak istiyorsun...O duyguları özlüyorsun. Sevmeyi, sevilmeyi, sevişmeyi de... Kim olduğunu önemsiz. Ama hayatında tek o olduğundan onu özlediğini düşünüyorsun. Değil mi?
Soran+1 yılsaçmalama sevişmeyi özlesem bin tane adam var çevremde giderim birine .çok mu zor .gayet hoş ve alımlıyım .
beni kullanıp atmasını hazmedemem zaten dönse bile benle ciddi adım atmadıkça asla dokunmasına izin vermem .- +1 yıl
Sevişmek istiyorsun demedim ki. Onunla seviştiğinde hissettiğin duyguları DA özlüyorsun dedim. Tekrar oku istersen...
O 3 olgu sende sevgilin olarak birleşmiş. O yüzden sadece "o"nu istiyorsun... Farkı o başkalarından. O yüzden başkaları ilk başta çekici gelmiyor sana. Çünkü "o"nunla kıyaslıyorsun. "O"nu andırsalar da "o"na göre hep "eksikler" senin gözünde bu yüzden. Bunun farkında olmayabilirsin. Bilinç altı...
Soran+1 yılevet kıyaslıyorum gerçekten hep ama hiç yeri dolmuyor aslada dolmayacak
Soran+1 yılinşş herşey değişir artık benim için
+1 yılIliskide denmez ama cinsel anlamda biseyler yasadin, sen bu yolda devam edersen çooook unutamican erkeklr olcak ALLAH korusun !
010 Yorumla
Soran+1 yılyok bidaha olmaz .ilişkisi olanlarda ayrılıyor illa adı konmuş birşey mi olucak hem ilkimdi
- +1 yıl
Sorun da bu ya ilkindi ama iliski denmicek kadar adi konulmamis bir seye kendini verecek kadar cahilsin oyle mi ?
Soran+1 yılkendimi vermedim ki sadece birşeyler yaşandı .adı konulsa ne olucak arkadaşım millet kaç yıllık sevgilisinden ayrılıyor zina zinadır .hiç ilşkim vardı sevdim yaptım demeyin yani hepsi hava civa
- +1 yıl
Hayir ama sen yeni tanidigin erkekle boyle davrandiysan enteran yani, cunku kaç yillik sevgililerinden ayrilanlar varsa onlar dedigin gibi "kaç yillik" en azindan birbirlerini tanimislar da yasamislar, zinaa gelince evet zina ama demek istedigim tanidilarda zamanla oyle oldu (dogru mu yaptiklari tabi ki de degil o ayri konu)
Soran+1 yılevet biliorum benimki çok kısaydı ama yinede bende çok sevdim bende çok gözyaşı döktüm aşkın zamanı olmaz zaten ilk görüşte anlarsın aşıksın yada değilsin bana yorumun çok katı kusura bakma her önüme gelenle yatmıyorum o yüzden o yorum bana göre değil .zaten allah herşeyi görüyor
- +1 yıl
Seni yargilamiyorum kardesim sadece yukarda yazdiklarina gore cvbimi verdim
Soran+1 yılbana bu şekilde konuşmaman gerek .ben zaten yeteri kadar acımı çektim .bir kere yaptın devamı gelir diyorsun tanımadan bilemeden böle yorum yaptın ne oldu tatmin oldun mu seni allaha havale ediyorum yazma bana
- +1 yıl
Heyyy sana nolyo kizim belli ki senin canin yanmis kendin bile vicdan azabi cekiyosun birden cirkeflestin !
Soran+1 yılkızım bi git yaaa çirkef sensin çok namuslusun tamama aferin hai git yat
Soran+1 yılmal mal yazmaman için seni engelliyorum .hadi canım işine .
Girdik bir alamete gidiyoz kıyamete..diyorsun yani.
Tamam.01 Yorumla
Soran+1 yılunutmak istiyorum olmuyor bir türlü başka birinle çıkamıyorum takılı kaldım resmen
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılilkleri kolay unutamıyorsunuz .. mesaj falan at onu istediğini soyle .. madem takıntı oldu sende ..
014 Yorumla
Soran+1 yılyapamam en son çok ağır konuştum beni kullandın gibilerinden .özür falan dilemişti ne biliyim ya hoşlanıyordu benden sonra ne oldu anlamadım birden koptu gitti
Cevap sahibi+1 yılbeni kullandım dediğinde özür dilediyse bu işte bir sıkıntı var .. yani evet kullandım; bakireydin, çıtırdın o yuzden cazip geldin demiş kadar olmuş.. fotoğraflarını sil, faceden de takip etmeyi bırak.. yoksa unutamazsın..
Soran+1 yılkullandım demedi canım .özür diledi ama kırdığı için .benden ayrılmak istemediğinide söylemedi ki zaten ortada ilişki yoktu
Cevap sahibi+1 yılbu elemanın adı ersindi de tam olsun .. neyse, tesaduf demekki .. yapabileceğin çok bir şey yok, unutacaksın bir şekilde .. giden gitti ve geri dönmeyecek, önce bunu kabullenmen lazım ..
Soran+1 yılseninde mi başına böle birşey geldi ?
Cevap sahibi+1 yılbirden çok kez diyelim .. sana aptalca vaatlerde bulunmamış, sana toplumun uydurduğu tuhaf sevgililik kurallarıyla bağlanmamış.. belki seni kırdı ama sanırım o kadar da buyuk bir kırgınlık değildi bu (onu hala istediğine göre).. bence onunla geçirdiğin mutlu zamanları bir kar olarak gor ve hayatına devam et..
Soran+1 yılhayır kırdı ayrıca vaatlerdede bulundu evleniceğimizi söylemişti sevdiğini bide .çok kırdı ama sevgim çok büyük o yüzden affediyorum
Cevap sahibi+1 yılyok, benim gibi değilmiş.. sahtekar erkek modeli diyoruz biz onlara ve hiç sevmem vaat vererek karşı tarafı elde eden erkekleri.. o model erkekler aralarında nasıl konuşur biliyor musun? mesela senden bahsederken "oglum biz toplum hizmeti yapıyoruz, kızı kamuya kazandırdım" şeklindedir arkadaşı da "oo, otoban olur diyorsun yani" şeklinde cevap vermiştir.. walla ya unut, ya da git özür dile, yalvar geri elde etmeye çalış.. ama tavsiyem unut gitsin ..
Soran+1 yılyok yalvaramam zaten herşey dedim yinede acımadı bana .ağladığımı üzüldüğümü bilior acısa dönerdi önmüyor yalvaramam okadar gurusuz feğilim
Cevap sahibi+1 yılelimden gelen fikir yardımı anca bu :( ama istersen adını adresini ver ankaradaysa bulup dovelim? :P (bak mantıklı geldi aslında, cidden hiç sevmem o model erkeği)
Soran+1 yılya yok öyle sabahtan akçama vaat vermedi ama yinede arada söylüyordu ben ciddi olmadığını anladım soruyordum işte yoo hayır ben seviyorum düşünüyorum diyordu anneme götürcem vss demişti bunlar aklıma gelince üzülüyorum işte çok salak hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yıltecrube bazen acıdır .. bundan sonra daha dikkatli olursun erkeklere karşı.. ya bi de o kadar kafaya takılacak varlıklar değiliz.. eminim daha fazla seveceğin, sana onu her konuda unutturabilecek birisini bulacaksındır.. ama işte buyuklerin dediği gibi kavun değil ki koklayarak nasıl olduğunu anlayasın.. deneme yanılma işi.. ben çok denedim, çok yanıldım :) edison bile o ampulu yakana kadar o kadar deneme yapmış.. hayat boyle ..
Soran+1 yılinşş bu kötü günler geçer
Cevap sahibi+1 yılsana bağlı .. bırakmayı, vaz geçebilmeyi öğrenmelisin.. öncelikle kendini tanı, ne istediğini, neye ihtiyacın olduğunu daha iyi anla ..
+1 yılİlişki de denemez diyorsun cinsel boyuta taşımışsın nasıl oluyor ?
113 Yorumla
Soran+1 yılevet ilşki yoktu arkadaştık ben bir gün evinde kalınca olan oldu biraz .unutamıyorum hala .ilk kez yaşamıştım aha önce sevgilim olmamıştı
- +1 yıl
Çok garip... Sevgili bile olmadan kendini nasıl teslim ettin aklım almıyor ben kaçar.
Soran+1 yılteslim etmedim birşeyler yaşadık sadece yakınlaşma
- +1 yıl
Olsun gene de yazık..
Soran+1 yılyazık ama ne yapıyım oldu
- +1 yıl
Bu kadar basit miydi kzılığın bedenin ?
Soran+1 yılbasitlikle alaksı yok kendiliğinden gelişti zaten olaylar üstüme çok geldi ne biliyim oldu işte
- +1 yıl
Üsteleme unut artık yapmışsın bir yanlış düzelt tövbe et. Yazık ya ben kendimden utandım ya.
Soran+1 yılüff bi git ya utanıyorsan yazma alla alla
- +1 yıl
Sen çok kişiyi unutmazsın. Yazmıyorum zaten yazma.
Soran+1 yılhehe öle
Soran+1 yılinsanın ilk sevglisini unutmaması doğal birşey
- +1 yıl
Ne sevgilisi direk vermişsin bedenini. Yazma.
başka bir ilişki yaşa unutursun
035 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor işte çıkamıyorum kimseyle
Soran+1 yılyok bidaha olmaz çok yara aldım bundan kolay güvenmem artık kimseye
Soran+1 yılgüvendim sayılmaz öyle gelişti olaylar birden kendimi böle birşeyin içinde buldum bende anlamadım yani
Soran+1 yılüff olmuyor bir kaç kişiyle görüştüm ama olmuyor
Soran+1 yılevet korkuyorum bazen hemde unutamıyorum onu başkasını yerine koyamıyorum hergün face profiline bakıyorum başka isimlerle konuştum farklı kız olarak falan ordan herşeyi itiraf etmişti
Soran+1 yılolmuyor yapamıyorum şu facei takipi bıraksam o bile yeticek ama yapamıyorum
Soran+1 yılhayır öyle görmediğini biliorum ben .
Soran+1 yılben birşeyi vermedim arkadaşım yaa üff iyi oku birşeyler yaşadım sadece dedim .aramaz beni üzdüğünü bilior çünkü
Soran+1 yılçünkü kendini benden daha çok seviyor yani benle ilişki istemiyor işte olay bu cinsel anlamdada kullanmak istemior aramaz o yüzden
Soran+1 yılüff anlamıyorsun yaaa aramaz beni arasada gitmeyeceğimi bilior
Soran+1 yılhayır ciddi anlamda dönmesini sitiyorum öyle arayıp eve gel derse gitmem bilior bunu demek istedim
Soran+1 yılhayır önmez ama yinede seviyorum elimde değil
Soran+1 yılolmuyor işte denedim ama kimseye yaklaşamıyorum ondan sonra .
Soran+1 yılama 2 yıl olucak artık üzülmek istemiorum
Soran+1 yılonu bende bilmiyorum çok seviyorum ama
Soran+1 yılevet ama yapamıyorum elimde değil
Soran+1 yılne duygum var ki sevgim var sadece
cinsellikte çokmu iyidi bu sebeb olabilirmi
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır ondan değil duygusallık oldu
Soran+1 yılhayır ona olmadı duygusallık olsa beni bırakmazdı yani demek olmamış bende oldu
Soran+1 yılevet aynen öyle oldu ve bunu hep kullandı sonradan açıkça değil belki ama yani sen bana mauhtaçsın gibi davranmak istedihep canı isteyince aradı istemeyince aramadı vs
Soran+1 yılişte oldu bi kere
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam