Güncellemeler
+1 yıl
"Sadakatsiz kadın, erkeği katil eder".
Kaç defa başıma geldi aq kadının yanında çocuğu var kocası var gözleriyle beni yiyecek gibi bakıyor dahası dudağını ısıranı bile gördüm. Niye hep yanında erkek olan nişanlı, evli, sevgilisi olan kadınlar bana iş atıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karaktersiz olduklarından! Daha da beteri kocam yapıyor benim neyim eksik düşünme yoksunluğu kafasından! Kıymet görmeyince kendini kıymetli zannetmek için ucuz ve basit karakterlerinden dolayı! Üzücü (!) karşınızdaki kadin eğer ki kendini değerli görmüyorsa muhtemel yaşayacağınız durumlar o adamlar gibi olacak!
Aksine kendini değerli görüyor yanındakini değerli görmüyor
Size öyle geliyor, kendini değerli gören kadinlar erkeklere böyle ucuz numaralar yapmazlar ilgi odakları kendileridir. Bugün kendim için ne yaptım sorusu vardır. Çocuklarıyla oynarken bile kendileri için plan yaparlar. Ucuz olmadıkları içinde herkesin kapısını çalmaz her kapısı açılan arabaya da binmezler! Yani ayırt etmek kolaydır.
Yazık ama ya yanında çocuğu ve kocası varken bile gözü dışarda olan çok kadın var. Sadakatsiz kadın erkeği katil eder
Erkekler de gözlerini açsınlar zorla evlenmiyorlar evet dediğin kadina annelik sıfatını yüklüyorsan ilgileneceksin. Ne yapıyor ne ediyor bakacaksın yoksa bu durumların sonu gelmez üzücü ama gerçekler ne yazık ki!
Kadını haklı çıkarmaya çalışma
Senin cinsin xorusbuysa erkekler napsın
Kimse sizinle ilgilenmek zorunda değil aldatırsanız namusumuzu temizleriz öldürürüz dinde bunu serbest bırakıyor aldatan zina eden kadına 40 tane sopa vurun diyor kuranda
Öyle mi? Kuran aldatan erkek için ne diyor? Dini kadin erkek diye ayıramazsınız! Peygamberimiz (sav) en iyi erkek kadinina iyi davranandır buyurmuş. Anne babasından Allah emriyle emanet aldigin eşinle ilgilenmeyeceksin de kiminle ilgileneceksin? İlgini alakanı kime vereceksin? Kimseyi haklı çıkarmaya çalışmam neyse onu söylerim erkeklerin yüzde 80 dilimi aldatıyor diliniz birazda onlara essin kuran da erkektir yapar diye bir ayet geçmiyor!
Baştan karaktersiz olan kadın aldatır dedin şimdi de ilgi görmeyen kadın aldatır diyorsun boş yapma çoğu erkek aldatan kadına şiddeti meşru görüyor dinimiz de meşru görüyor işine bak aldatan kadının sonu mezar olur
Okuduğunu anlamıyorsan bu senin sorunun benim değil bence gayet açık hersey karaktersiz olduklarını zaten söylüyorum ama aldatan erkek de ölmeli o zaman diye yorum yapıyorum kadin olunca ağzını açıyorsun erkeksin ya erkek olunca sesin çıkmıyor neyse seni senin gibilere bırakıyorum!
Lan aptal demin dedinya ilgilenmiyorsunuz diye
Lan mal sen önce yazdıklarımı doğru oku ilgisiz kadin aldatır diye nerde yazmışım erkekler gözünü açsın dediğimi sen öyle anladıysan o senin beyinsizligin gelmiş iki cümle kuramıyorsunuz kufure gidiyorsun edepten bahsedenin edepsizligine yaniiii
evet dediğin kadina annelik sıfatını yüklüyorsan ilgileneceksin. Ne yapıyor ne ediyor bakacaksın yoksa bu durumların sonu gelmez üzücü ama gerçekler ne yazık ki!
Bak allahın aptalı bu yorum senindi
Allah’ın aptali diyerek dinden çıktın seni tebrik ediyorum bu cümleyi neyseki aklı başında olan erkeklerin hepsi anladı senin gibi iki cümleyi bir araya getiremeyip ana avrat kufretmeyi kadina köle gözüyle bakan bir erkek diyemem erkeklere hakaret olur biçimsiz varliga daha fazla bisey anlatamam neyse ki nesliniz yok olmak üzere şükür!
Kimin nesli yok oluyormuş aç bak youtube'a aldatan kadınlarla ilgili videolarla genç yaşlı fark etmeden çoğu erkek öldüren kocaya helal olsun diyor çoğu erkek bir kere aldatan kadının ölmesine seviniyor
Aslında en büyük sebebi sosyal medya fakat kimse anlamak istemez
Sosyal medya kadınların ne kadar pislik olduğunu bize gösterdi
İnsan gerçekte ne ise sosyal medyada da öyledir
Erkekler kadınlara cok kez yazdığı için çok simardilar
Sadece kendilerine yazıldıklarını mı sanıyorlar garip
Ne olursa olsun sonuçta günde 10 tane erkek yazarsa bı tarafları kalkar
Bilmiyorum çok iğrenç
Bu kadar kadına şiddet cinayet boşuna yok işte
Kes lan öldürme hakkı vermez bu ayı
Erkeklik gururu diye bir şey var siz bilmezsiniz
Kadın veya erkek fark etmiyor, bunu yaşayanın öldürme hakkı yoktur. Canı Allah verdi sadece Allah alır. Kimsenin canına kast edemezsiniz. Anneniz, ablanız veya kız kardeşiniz, herhangi birinin aynı hatayı yaptığını ve kocasının ya da sevgilisinin, her neyse , onu öldürdüğünü düşünün. Hak etti diyecek misiniz yine? Yine sevinecek misiniz? Erkeklik gururunuz okşanacak mı?
@melyakaci ailemde allaha şükür öyle bir hataya düşecek biri yok bu arada çoğu erkek aldatan kadına şiddeti meşru görüyor haberiniz olsun hatta bazı kadınlar bile meşru görüyor aldattıysa haketmiştir diye
Siz de o meşru görenlerden iseniz umarım Allah ona göre bir şey yaşatır size. Burada değilse bile Allah katında zaten çekeceksiniz. Ama temennim bu düşüncedeki (artık erkek diyemeyeceğim) 'haydut'ların bu dünyada da ceza çekmesidir.
@melyakaci ya sen istediğin kadar beddua et yalvar yakar bu kadar kadına şiddet cinayet kadınların edepsizliği yüzünden var
Erkekler de edepsiz kadını öyle kolay kolay affetmez
Affetmesinler zaten, ben de affetmem. Kadını erkeği yok. Şiddet veya ölüm olmamalı diyorum sadece anlıyor musun? Başınıza gelmedikçe böyle konuşursunuz zaten anca ama merak etme yakında başına gelir. Sizin gibilerle evlenen kadınlara yazık sadece, Allah kurtarsın hepsini. Beni aldatan kişilerle 1 dakika daha durmadım bu zamana kadar. Ama zarar verecek bir şey de yapmadım mesela, yapmam da. Gerçi senin gibi bir insanla zaten tartışmaya girmemem lazım çünkü dediklerimi algılayabildiğini sanmıyorum ama neyse. Keşke dünyada sadece iyi insanlar olsa, sizin gibi kötü, hastalıklı mahluklar olmasa ama... Allah işini bilir.
Soran şiddete meyilli biri zaten belli oluyor
@melyakaci allah göstermesin ama beni aldatan kadını ben öldürür atarım o kadar da ciddiyim
Şaka yapmıyorum cidden aldatan kadınlara karşı çok büyük nefretim var
Umarım Allah sana bir evlilik nasip etmemiştir :) iyi günler dilerim size.
@melyakaci allaha kurban ol sen aşüfte
@melyakaci sana inşallah nasip etmemiştir etmesinde zaten orzbu çocuğu kızla erkek bir değil siz malsınız erkekler ne yapsa kabul ediyorsunuz aldatsa bile affedeni var
Çok şükür Allah bana evlenmeyi nasip etti. Ayrıca bana veya kadınlara hakaret etme hakkını size kim verdi pardon da? Haddinizi bilin. Tanımadığınız insanlar hakkında böyle konuşamazsınız. Uğraşırım şikayet ederim uğraşırsınız polislerle.
@melyakaci kocanı aldattığına yemin edebilirim
O zaman yalan yere yemin et ve cehenneme doğru yol al :)
@melyakaci başka adamı arzulamak beğenmek +18 video izlemek de aldatmak oluyor eminim ki dışarda kocandan daha yakışıklı adam görünce ağzının suyu aka aka bakıyorsundur
Sen var ya inanılmaz sapık zihniyetlisin herkesi kendin gibi saniyosun
Çok şükür ahlaksız bir insan değilim. Neyin ne olduğunu bilecek yaşta, olgunlukta ve ahlaka sahibim. Mesela senin gibi tanımadığım insanlar hakkında ahlaksızca yorumlar yapmıyorum. Zeka seviyen gelişmemiş. Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen ya ergensin ya da daha yetişkin olacak beyin yaşına erişememişsin. O yüzden o güzide! yorumlarını kendine sakla lütfen.
Evet kendi zihniyetini belli ediyor kendisi gibi zannediyor herkesi haklısın. Ha ama sorsan kendisi aldatınca ölmeyi haketmez :)
@melyakaci kadınların ne bok olduğunu özellikle de türk kadınlarının ne bok olduğunu öğrendim yaşım 22 evli kadınların ne olduğunu duyuyoruz görüyoruz merak etmeyin herkes her şeyi biliyor 😉
@melyakaci ben erkeğim kanka
İnsanlar kadın veya erkek diye ayrılıyor evet ama anlamadığın nokta şu ki kadın da aldatabilir erkek de. Aldatan erkekler hakkında yorum yapmıyorsun mesela sadece kadınlara sallıyorsun. Kuyruk acın mı vardı? Ayrıca birkaç tane insanın aldatmasına şahit oldun diye her insana laf atamazsın. Lütfen en kısa zamanda bir psikoloğa görün, tedavi ol. Bu ülkenin zeka seviyesi yüksek ve sağlıklı insanlara ihtiyacı var çünkü.
@melyakaci kadına şiddet ve cinayet diye ağlamayın o zaman çoğu erkek bu konuda benle hemfikir aldatan kadına şiddet meşrudur
Arkadaşım sen şu işten çıkıp sokakta otobüste tecavuze uğrayan kadinlarin kızların da hakkını böyle savunsana! Sonuçta onlardan biri senin kız kardeşin olabilir. İhanet eden kadini oldurmek nasil hak ise tecavuz eden güzel kardeşim oldurmekte hak onları da ortadan kaldırın bi zahmet!
Çok haklısın tecavüzcüleri öldürün madem.
@melyakaci devlet idam getirseymiş getirmiyor napalım ayrıca kızların çoğu açık dar giyiyor erkekleri tahrik ediyor
Hiç şaşırmadım düşünceye bak bir gün kız kardeşin yaşarsa o zaman anlarsın sapıklar açık kapalı dinlemiyor ki zaten açık olsa da kimseye bu hakkı vermez pis zihniyeli gebersen keşke
Sen Çok yaşa kız kardeşim ya da ablam yok zaten
Xgeber
Kapalı olup tacize uğrayan var mı peki?
Anan var
Varsa kanıt örnek bir şey söyleyin
Ben kapalıyım uğradım hemde kaç kere
Seninde anan var
Evet var ama onun çocukları senin gibi mal değil annene üzüldüm doğrusu
Senin gibi orzbu çocuğu değilim mal olan sensin asıl senin aileni silkiyim
Aynen yazdığın şeylerden belli oluyor ne olduğun anlatmana gerek yok
Yazdığım şeyler çoğu erkeğin de kabul ettiği şeyler haberin olsun
Artık erkek çocuklarına bile tecavüz ediliyor. Her şeyi biliyorsan bunu da biliyorsundur. Hani kapalı kadınlara bir şey olmuyor diyorsun ya. Sözde olmuyor... Peki erkek çocuklarına yapılanlara ne diyorsun? Onlar da mı açık ve dar giyindi, süslendi püslendi, onlar da mı hak etti?
Yeğenin de mi yok bu ülke de sadece kadinlar değil küçük çocuklar da tecavuze uğruyor. Hayvanlara kadar gidiyor bu durum hepsini hallaç pamuğu gibi sarıp kapatalım mı ayrıca evet bu ülkede tesettürlü olup taciz ve tecavuze uğrayan kadinlar var biri Ankara da oldu kendi evine girerken apartman boşluğuna atıldı tecavuze uğradı kolları ve bacakları kırıldı yapan kişi tutuklandı keşke aldatan kadin olmeli diye nara attığınız gibi bunu yapan olmeli diyerek de vursaydınız biriniz o k… evladını.
Aldatan kadına şiddet meşrudur dinimiz bile izin veriyor taciz konusu ise kadınlar daha kapalı düzgün giyinse azalır eskiden bu kadar yokdu çünkü eskiden kadınlar normal giyiniyordu
@melyakaci sapiklar açık kadınları tercih eder sapık olmayan erkek bile açık saçık kadın görünce tahrik olur bunu kabul edin veya etmeyin
Sen anlamıyorsun beni heralde kadınlardan bahsetmiyorum. Erkekleri özellikle daha çocuk olan erkekleri neden taciz ediyorlar veya onlara neden tecavüz ediyorlar onu soruyorum?
@melyakaci bilmiyorum ama taciz etmek için açık giyinen kadınları tercih ediyorlar buda bir gerçek
Tamam buna bisey dediğim yok sen seni aldatan kadini oldur namusumu temizledim de cik Allah huzuruna ama senin oğluna kızına karina tecavuz eden adamı sağ mı bırakacaksın ? Adaletse senin nazarında bu ikisi de hak demelisin tecavuz edenleri de ortadan kaldırın en azından sizin nazarınızda namuslu olan kadınlar rahat yaşasın!
Konu erkeklere gelince susarsın bilmiyorum dersin zaten ama biliyorsun erkeklere de tecavüz edildiğini ve gayliğin çoğaldığını. Demek ki tecavüz etmenin ya da arzulamanın kadın olmakla veya açık saçık olmakla ilgisi yokmuş. Yazık ki akranlarımda en ufak bir beyin kalıntısı dahi kalmamış bu cümlelermi bile anladığını sanmıyorum. Acıyorum size ve yakınlarınıza. Tez zamanda Allah cezanızı kessin inşallah.
@melyakaci ne cezası mkodumun kızı ne diyorsun sen?
@melyakaci kocan seni bir aldatsın da sen gör o zaman
Kardeş beni engellesene sürekli bildirim geliyor
Belki aldatıyordur bile veya kızların poposuna memesine bakıyordur
@melyakaci tabiki de alakası yok o kadar sığ bir ailede yetismis ki erkeklerin herseyi yapmaya hakkı olduğunu kadinlarin ise sadece ilgi alaka çocuk ve evden ibaret olduğunu düşünüyor. Allah boşuna oku dememiş işte ayrıca sabrin takdir edilesi👏🏻
Allaha kurban olun siz pislikler
Afyonda yaşıyorum buranın kızları kadınları o kadar aşüfte yollu ve orzbu ki...
@birosmanlitorunu kanka yangın merdivenlerinde hâlâ ağlıyor musun
Ne diyon orspcocu senin ananı skm pic lanet şey o kadar iticisin ki keşke ilk başta yorum falan yazmasaydım
İki kelimenden biri kadın orspcocu abaza
Kim olduğunu biliyorum diye kudurdun dimi hahahahaa
@Ay_mir haklısın aileden geliyor bu tarz şeyler zaten. Çoğu erkek de maalesef böyle büyüyor Allah bizleri ve ailemizi iyi insanlarla karşılaştırsın böyle insanlardan da uzak tutsun inşallah başka ne denir ki. Teşekkür ederim bu arada, sabretmek zor ama böyleleri ile anladığı dilden konuşsan da anlamıyorlar :)
Kardeş kelimesini cümlenin başına koymandan anladım o ezik şahsiyet olduğunu özlemcim burada seni tanıyan çok var
Özlem kim lan şizofren
@melyakaci erkekler rahat geniş gavad olsun istiyorsunuz dimi
Senin ismin Özlem değil mi ayla diye sahte isim kullandın sitede
Yangın merdivenlerinde ağlıyordun en son şimdi napıyorsun yine aynı mı