Rus yenge sorunsalı?

Bir yengem var: yabancı, huysuz ve tembel. Abimle tatildeyken tanışmışlar sonra abim onu eve getirip bizimle tanıştırdı sonra da evlendiler. Ben o zamanlar 10 yaşında falandım. Şu an bizim üst katımızda yaşıyorlar. Kadın 40 yaşına girmek üzere olmasına rağmen evine bizi asla kabul etmiyor. Kendisi geliyor ama bizim evine gitmemize izin vermiyor. Evi içler acısı durumda, Asla temizlemiyor. Benden 20 yaş büyük ama sanki genç kızmış gibi hareketler sergiliyor. Hepimiz illallah ettik. Ama annem sorun çıkmasın diye bir şey demiyor, boş ver diyor. Ben kendi evimde huzursuz bir şekilde yaşıyorum çünkü sabahtan akşama kadar çocukları koşturuyor ama o çocuklarına bir şey demiyor. Ki benim öğrenci olduğumu ve ders çalıştığımı da biliyor buna rağmen çocukları ses çıkarınca bir şey demiyor. Yani tüm yabancı uyruklu insanlar mı böyle anlamıyorum. Ben mesela çok isterdim arada bir abimin evine gidip oturmak sohbet etmek. Ama üst katımıza tanışındıkları günden beri bir kere bile gitmedik. Gidince abime küsüyor ağlıyor sorun çıkartıyor. Annem defalarca kibar dille öğüt verdi ama anlamıyor. Sizce tüm yabancı olarak Türkiye’ye gelin olarak gelen kişiler böyle mi yoksa bize mi sıkıntılısı düştü.
Rus yenge sorunsalı?