Aile & Toplum Türkiye’de bugün, yılın en uzun gecesi yaşanacak! Bu gece için planınız nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor En uzun gecede yine dertleri konuşacağım arkadaşlarımla 👌🏻 Sizde planlar ne? Türkiye’de bugün, yılın en uzun gecesi yaşanacak! Bu gece için planınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır planım yok.. zaten gece olarak da kimsenin fark etmeyeceği bir uzunluk sadece. 1 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl ve ben bugün gece çalışıyorum.lanet olsun. 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mümkünse deliksiz bir uyku çekmek 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Bubgece uzun uzun uyurum 1 0 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. En uzun uykuya uyumak 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dünden bir farkı olmayacak benim için. 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Daha fazla uyumak. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. hep aynı... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır planım yok.. zaten gece olarak da kimsenin fark etmeyeceği bir uzunluk sadece.
ve ben bugün gece çalışıyorum.
lanet olsun.
Mümkünse deliksiz bir uyku çekmek
Bubgece uzun uzun uyurum
En uzun uykuya uyumak 🤷🏻♂️
Dünden bir farkı olmayacak benim için.
Plan yok doğaçlama takılıyorum
sevgilimle korku film izleyeceğiz 🤓😎
Daha fazla uyumak.
Benim pek plânlık yok
Hiçbir planım yok.
hep aynı...