calisan isi olan kadin evlenmek istedigini soyleme hakki var sevilmeyi hak eder
issizse azmis derler yaniyo derler seni niye sevsin seni niye alsin derler
calisan isi olan kadin evlenmek istedigini soyleme hakki var sevilmeyi hak eder
issizse azmis derler yaniyo derler seni niye sevsin seni niye alsin derler
Çok saçma biz erkekler hayatımıza alacağımız kadının maddi durumuyla pek ilgilenmeyiz. Tabiki servet avcısı erkek de çoktur ama genelimiz kadını beğenmek ve sevmek ve sevilmekten başka derdi yoktur. İşi bizden aşağı bir konumda da olsa hor görmez severiz ama kadınlar kendinden az kazanan erkekle olmaz
Ne alakası var benim kuzenim 5 i de bekar ikisi İngilizce öğretmeni biri hemşire öğretmen biri avukat diğeri de hastane de ortopedi de çalışıyor hatta bir kuzen daha var liman da gelen giden konteyner ları bilgisayar da rapor tutuyor
ve hiç biri evli değil
benim de memurluk ya da kariyerli bir işim yoktu ama evlendim ayrıldım
Bir arkadaşım yine aynı sağda solda yevmiye de çalışır o da evli
Yani tamamen kader kısmet bu işler
derler gülüm derlerrrr paran varsa herşeyi tamam evlenir tabi yoksa ateşi başına vurmuş zillinin derler paran varsa gezicek tabi çalışıyor yoksa sağda solda sürtüyor derlerr paran varsa aynen haklısın ya gerçekten vizyonun geniş yoksa ya sen ne anlarsın fakir moda bu derlerr paran varsa parfümün güzelmiş baya pahalıdır bu sfsfsfsdf yoksa parasını boşa harcamış mal derlerr gülüm derlerrr
Gülüm hakkı var ama alamıyor. Bakma parası olmayan hic kimseyi insan yerine koymazlar ki erkeklerde bu durum daha kötü. Yarın öbür gün zengin olsan emin ol hic tanımadığın akrabalarin ve hiç tanımadığın arkadaşların bir anda ortaya çıkmış olacak.
Cevap
23Cevap
yok maalesef..
parası olmayanın para ile alınacak bir şeyi istemeye hakkı yoktur
sevgi para ile satılmaz
evlilikte para ile olmaz
insanlar aç kalmaktan korktukları için parasız olana kız vermezler
kızı acından öldürecek sanırlar
bu erkekler için geçerlidir
bir kızın işi yok diye evlenememesini ben sadece senden duydum
Parası olmayan demeyelimde amaçsız yaşayan sadece ev hanımlığı yapan kızlar diyelim benim parasına ihtiyacım yok ama eğitimli kültürlü bilgili bir statü sahibi olan kadın her zaman benim için ön plandadır : )))
Ya saçmalama lütfen, kimse öyle bişey diyemez. Kimin senin hakkında ne düşündüğünün ne önemi var senin kendini bilmen daha önemli, kendine güven karamsar olma
Garip geldi neden olmasın ki? sevdiğim beğendiğim olursa işinimi soracam. Kendini gelirtirmis olması hoşuma gider ama işini takmam evimi çekip çevirebilecek mi ona bakarım.
Para umurumda değil ama bir şey paylaşamayacağım, ömrünü ev işlerine ve çeyiz denen saçmalığa adamış ev kadını modeliyle yaşayabileceğim bir ilişki türü yok.
Kadınların böyle bir derdi yokki o nereden çıktı? Erkekler için geçerli bu durum. Ne demişler parası olmayan erkeği sadece annesi sever. Kadınlar için böyle bir söz yok.
Çalışana da laf var emin ol öğretmenim diye ailem beni şaha kaldırdı iyice abarttılar kimi getirdiysem daha iyisini bulursun deyip ayırdılar yaş neredeyse 30 oldu ömür bitti
aboo fazla karıstırmayacaksın o ıslerde aileyı
Daha kadın olarak bunu düşünüyorsan erkeklerin vay haline 😂
yuh artık bune saçmalık önemli olan kalp güzelliğidir
Bence yanlış bişey işsizse yok azmış kudurtmuş niye böyle bir toplumuz
Çok kişi tanıyorum eşinin çalışmasını istemeyen saçma olmuş senin yazdığın
Var param yok diye neden bir şey isteme hakkım olmayacakmış
Parası olmaya bana gelsin abi
Olmasa da oldu derler.
İkinci söylediğin bana çok saçma geldi.
Hiç duymadım çok saçma geldi bana
Yoo öyle değil aslında
Kadının işsz olması bir problem değil