Yoksa akışına mı gelişir?
Bizim aylık günümüz var. Bir kafede buluşuyoruz genelde. Güzel oluyor. Kafa dağıtmak için birebir... Belli bir hayat düzeninde, ev, iş, çocuklar, eş derken hayatın ritmine o kadar kapılıyorum ki arkadaşlarla buluşmayı ihmal ediyorum. gün tertip etmek, buluşmak için güzel bir fırsat yaratıyor.
Sende durumlar nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben yıllar önce buluştum çünkü kuzenlerimle o zamanlar görüşürdüm. bunun dışında da arkadaşım gerçek de
Gerçek dünya ile bağlantı kurmanın önündeki engel nedir?
İş arkadaşları maaş aldığımız ilk cuma buluruzu.. aile ortamında her ay 1 defa dıları cıkarız... sosyel olmak gerekir eve kapanınca sıkıntı oluyor
Çok haklısın
Cuma ve cumartesi bulusacagiz insallah. Rutinimiz yok ne zaman ozlersek ve musaitsek o zaman gorusuruyoruz.
Çok iyi geliyor değil mi...
Zihinsel ve ruhsal bir yenilenme oluyor.
Senede bir bir ilde toplaniriz pandemide kaldı koronadan 2 arkadaş vefat etti Eylül ekim olur heralde sonunu Antalya'daki yapmistik
Ne kadar güzel.
Arkadaşlarla keyif zaman geçirmek iyi geliyor
Evet çok iyi oluyor
Üç ay önce. Erkeklerde pek öyle şeyler yığoh bığa. 🙂
haklı olabilirsin. ama sık sık buluşan erkekler de var
Onların kararlaştırdığı gün dış etkenlerdendir. Maç izlemek gibi yani günü başka etkenler belirler "her ayın şu günü buluşalım demezler.🙂
Diyen var 😊
Ben onlardan değilim bacım vardır bir kaç istisna🙂
Öyle rutin bir günümüz yok ama Fırsat buldukca ya alışverişe gideriz çay vss içeriz ya da akşam iş çıkışı ugrariz vss
Dün buluştum.
Çok rutin buluşma sayılmaz.
Hafta en az 2 bazen 3 buluşma oluyor.
Oo ne güzel. Arkadaşlar ruhu besliyor. iyi geliyor
Güzel oluyor.
2 teker sevdalıları buluşuyor
Eskiden vardı ama artık yok taşındık ikimiz de. Canım kankim çok özlüyorum onu. Üç hafta önce buluştuk galiba
Benim de uzaklarda...
En son buluşmamız Biraz can sıkıcı bir olay içindi ama Bizim de var bi günümüz var 😀
Günler güzel oluyor. Keşke bizim de ailecek görüştüğümüz kişiler olsa ama şimdilik sadece hanımlar olarak görüşüyoruz
Hanımlar ile anlaşın bi hafta sonu kahvaltıda erkeklerde olsun
Sonra bi anda dahil olurlar
Evse buluşmuyoruz biz ya 😄 bir sürü yemek ikramlık yapmak zor geliyor
Gülü seven dikenine katlanırmış 😀
Bu akşam buluştuk
Ben deeee
Arkadaş edinmiyorum 👍🏻
Baçen de hayatımın bi döneminde çıkardım herkesi ama sonra yeni insanlar iyi geldi
*ben de yazacaktım
Akışına göre gezmeyi seviyoruz
Plansiz benim
Sıkmmı seyrek mi buluşursun.
Valla oda degisiyo ama pazar gunleri klasik hafta ici de illaki birilerine denk gelirim
Gunaydin bu arada
Günaydın
Nasilsin isler keyfin?
sabah adliye, sonra buca, sonra karşıyaka, şimdi de menemende acil iş çıktı.. sanırım Allah bana bugün yürü ya kulum dedi de... işte o yürümek mecazi anlamda yürümek olsa idi daha memnun olurdum
😃😃😃 yolun açık olsun
sağolasın
Daha hiç olmadı henüz düşünmüyorum
Arkadaşın mı olmadı?
Gerçek güvenli sadakatli kişi olmadı
Zaman zaman insan bu şekilde hissediyor. Umarım kalbine aklına ruhuna denk insanlarla dostluk kurarsın
Iyi güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim