Merhaba arkadaşlar, dertleşecek kimsem olmadığı için buraya biraz içimi dökmeye geldim… kendimce iyi bir insanım kimseye kötülük yapmadım arkadaşlar olsun sevgili olsun ailem olsun herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım maddi ve manevi olarak, mutlu etmeye çalıştım… ama herkes den darbe yedim. Ailem ile birlikte mutluyduk sonra birden her şey değişti stres kavga falan filan. İş yerinde deli gibi çalıştığım halde çalışmayan oluyordum.. arkadaşlarım satı ve kullandı… ilk sevgilim beni banka olarak gördü sevdim saydım onu mutlu etmek için ellimden gelen her şeyi yaptım ama kullanıldım hakarete maruz kaldım aşaladım sevgi görmedim.. sonra başkasıyla tanıştım oda aynısı çıktı… sonra biri hayatıma girdi bana kadın kızmışım gibi davrandı kız olduğumu hatırlattı sevgisini hissettim.. ama oda başkasıyla evli ve çoçuğu oldu. Yani ellimi neye atsam ölüyor.. herkes normal yaşarken ben normal olan şeyleri bile yaşamıyorum herşeyim ters gidiyor hiç iyi günüm yok… sabah uyandığımda hiç bir sebebim yok yaşamak için.. o kadar yalnızım ki hiç kimsem yok 😭 sırtımda bıçak izleri dolu herkesten darbe yedim ama herkesten… 30 yaşındayım ama hiç bir mutlu günüm olmadı. Dışardan bakanlar güçlü görürler ama değilim… Stresten dolayı bıktım yurt dışını bıraktım İstanbul’a geldim tek başıma burada belki şansım olur diye burada da olmadı.. Anneme Babama layık olamadım olmaya çalıştım ama her şey tam tersi oldu… kendime zarar vermeyi bile düşündüm ama Anneme Babama kıyamıyorum 😭ne yapıcam ne edicem bilmiyorum hiç bir şeyden yüzüm gülmedi..
sadece içimi dökmek istedim 🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer