Aile & Toplum Yılbaşı planınız var mı? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yoksa yalnız mısınız? Güncellemeler+1 yıl Var mı? Yılbaşı planınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Planım yok. 0 0 Yorumla
Engesizyasar18 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Yalnızım 39 yaşındayım engelli olduğum için sevgilim yok 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yanlız kalmaya çalışıyorum ama mümkün olmıcak😂 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yılbaşı planım evde zaman geçirmek :D 0 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yalniizz birbasimaahh caresizzz 0 1 Yorumla Aşkıngücü0 +1 yıl Dema yhaaa Yorumla
dogasuwelll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalnızım 2 1 Yorumla Organicchemist199477 +1 yıl bende Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. yok.. 0 0 Yorumla
evli-mutlu-cocuklu_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ya ailem bana gelecek ya da ben onlara 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Evde olcam 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı. Yoookkk 0 0 Yorumla
NasılSence Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Her yılbaşı gibi odamda telefon başında olacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Planım yok.
Yalnızım 39 yaşındayım engelli olduğum için sevgilim yok
Yanlız kalmaya çalışıyorum ama mümkün olmıcak😂
Yok tek başımayım
Yılbaşı planım evde zaman geçirmek :D
Yalniizz birbasimaahh caresizzz
Dema yhaaa
Sen yalnızsın galiba
Yalnızım