Arkadaşım mesajlara çok geç cevap veriyor, sizce silmeli miyim 3-4 gün?

Lisede ben çok yalnız yıpratılmış bir kızdım sorunlarım vardı sürekli ailemle , panik atak vs vardı dalga geçiyorlardı sonra bi kızla tanıştım zengin özgüvenli konuşkan güçlü biri haksızlıkta kendini koruyan iyi birisi sonra biz onla yakınlaşmaya başladık falan baya hergün konuşup birlikte dersten kaçar sohbet ederdik bakit geçirirdik başka yakın arkadaşıda vardı yalnız kalmayayım diye hep yemek yerdik yani baya yakınlaşmıştık benide o özgüvenli yapmıştı şu an onun sayesinde düzeldim sayılabilir ama çok uzun zamandır mesajlarıma çok geç cevap veriyor lise bittiğinden beri üniversitedeyiz falan diye çok alttan aldım gittikçe bu arttı işi olmadığını biliyorum ya da bi insan 10 saniye cevap verebilicek zamanı bile bulabilir buluşmada beni ekti kaç kere çok snap atıyor evde oturduğuna dair gezdiğine tozduğuna ama ben onu heryerden çıkartmak istiyorum doğru mu yaparım sizce ne yapayım çok iyi niyetli birisiydim artık bi soğukluk hissedeyim hemen terk ediyorum ama onda yapamadım yapmayı düşünüyorum işi olabilir insanın çok anlayış gösterdim bukadarda işi yoktur iş adamı değildir herhalde bende üniversiteye gidiyorum yani

Sil
Silme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Arkadaşım mesajlara çok geç cevap veriyor, sizce silmeli miyim 3-4 gün?