benim 0
0 - 5
5 - 10
10 - 15
15 +
herkesle kolayca arkadaş olurum
dostlarım vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim 0
Herkesle kolayca arkadaş olamam, öyle bir şey yok bence dünyada. Onlar arkadaş değillerdir. Dostlarım var diye düşünüyordum ama birisi güya geçen yaz yeni taşındığı evine falan davet edecekti ama attığım mesaja dahi kusura bakma aşağıda kalmış mesajin diyerek geç dönerdi. Ben de samimiyetini anlamak için mesaj atmıyorum kaç zamandır, o da hiç iletişime geçmiyor. Demek ki dost değilmişiz. Diğer dostum dediğim arkadaşım da ne zamandır ulaşmıyor bana.. Işyerinde tanıdıklarım var işte, dışarıda görüşmüyoruz ama iyi insanlardır. Görüşmek isterlerse görüşecek olduklarım var. Ama birisi erkek ve evli o yüzden ben davet edemem dışarıya yani. Davet ettiğim bir kız arkadaşım oldu, o da pek istemedi..
Benim de 0. Kendime yetebilmeyi öğrenme aşamasındayım. Her bireyin bu yetkinliğe ulaşması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü herkes dönem dönem yalnız kalabiliyor. Öyle ki kalabalığın içinde bile yalnız kalabiliyor insanlar.
kendine yetebilmek önemli ama kendimize yetıyoruz diye diye yalnizlastik mi acaba
Bence en güzel dostlar yalnızken bulunur
doğru çünkü kalabalık içindeyken oradan bir dost çıkması zor
1 tane dostum var. Bunun dışında küçük çaplı arkadaş grubumuzda 7 kişi var. Haftada 3-4 gün oyun oynadığımız, buluştuğumuz kişiler falan. Bunun dışında eskilerden hala konuştuğum yaklaşık 20 kişi var. Görünce bi 5-10 dk sohbet ettiğim kişiler.
Cevap
26Cevap
Gerçek hayatta hiç arkadaşım yok maalesef
Ben insanla muhatap olmayı seven birisi değilim seçici bir insan olduğum doğrudur
Hiç kimsede çok arkadaşları yoktur varsa da samimi değillerdir ve düzgün insanlar değillerdir. Karakteri aklı başında düzgün yalan söylemeyen kendini seven kişi az insan özdeğeri olur.
Kolay arkadaş edenirim ama dostum olamazlar kolay kolay güvenemem.
Herkesle arkadaş olurum, ama gerçek arkadaşım sayılı,
Çok arkadaşım var ama sırtımı dayayacağım bir taş arıyorsam bu bir elin parmaklarını geçmez
Arkadaş çok ama arkadaş içinde arkadaş yani dostum çok azdır
Önemli olan sayı değil kalitedir
İstersen arkadaş olabiliriz
Az olsun öz olsun diyorum Ben, 5 arkadaşım var.
çok arkadaşım var ama dostum hiç yok
Hiç yakın arkadaşım yok :)
Çok zor
Arkadaşım var birazda dostum yok
3-4 tane değerli dostum var başka da yok.~☆
Arkadaş çok ama dost az
Beş tane tanıdık var hepsi torbacı zaten
Samimi dediklerim birkaç tane
Çok var 10 15 belki fazla
Az olsun öz olsun
Fazlalıkta bokluk cıkıyor her zaman
Arkadaşım 100 tane vardır yaa