Aile & Toplum Yılbaşında ne yapacaksınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hiç planım yok kös kös mandalina soyup yatarak giricem yeni yıla sanırım😞 Şu köpekcik aynı ben🤧 Yılbaşında ne yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Her yılı deli dolu eğlenerek geçirdim ama bu yıl ki planım aynı yalnız başıma uyumak dinlenmek istiyorum. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız olmamak ne mutlu bana😄 sadece ben yatıcam herkes eğleniyormuş gibi geliyor 😄 Yorumla Topraki35 +1 yıl Cümle yalnız olmamak ile başlayınca yanında birileri olacak gibi anladım aynı hissi ben yaşadım bir an sanırım bir tek ben yalnız giricem diye düşündüm ama korkma korkmayalım hepimiz yalnızız galiba kalabalıklar içinde :) Yorumla Soran +1 yıl Ailemle olucam evde ama yine de eğlence olmaması falan depresyona sokuyor bu yıl 😄 odamdan çıkmam dışarı 😄 Yorumla Topraki35 +1 yıl Sağlıklı mutlu yıllar o halde şimdiden :) Yorumla Soran +1 yıl Sizede mutlu yıllar 🥳 Yorumla
ŞaHaNeLiK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 63% +1 yıl Arkadaşlar ayarlamış bir şeyler, ikilemdeyim gidip gitmemek konusunda… 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bende üstüme battaniye çekip yatmayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstanbul'da olmaktı niyetim ama bütün evren bana karşı gibi sanki çok ilginç🙄 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. Adana ya gideceğim rakı kebap yapacağım 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dün bugün neyse o gün de aynı 😅 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Şu an program yok 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yılbaşında dışarı çıkmam evde takılırım 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Mert senden beklenmicek hareket bu😄 Yorumla mert12356 +1 yıl Yoook çıkmam yılbaşında Yorumla Soran +1 yıl Aynı babam🙄 Yorumla mert12356 +1 yıl Ne güzel işte 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bu yıl görücez güzel mi değil mi 😄 Yorumla mert12356 +1 yıl Sende mi evdesin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu detayı okusana🙄🙄 Yorumla mert12356 +1 yıl Okumadım yaa ne kızıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 😏😏 Yorumla mert12356 +1 yıl Ağız büzme banaa Yorumla Soran +1 yıl Tamam büzmem sjs Yorumla mert12356 +1 yıl Aferin söz dinle 😛 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evde geçiricem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her yılı deli dolu eğlenerek geçirdim ama bu yıl ki planım aynı yalnız başıma uyumak dinlenmek istiyorum.
Yalnız olmamak ne mutlu bana😄 sadece ben yatıcam herkes eğleniyormuş gibi geliyor 😄
Cümle yalnız olmamak ile başlayınca yanında birileri olacak gibi anladım aynı hissi ben yaşadım bir an sanırım bir tek ben yalnız giricem diye düşündüm ama korkma korkmayalım hepimiz yalnızız galiba kalabalıklar içinde :)
Ailemle olucam evde ama yine de eğlence olmaması falan depresyona sokuyor bu yıl 😄 odamdan çıkmam dışarı 😄
Sağlıklı mutlu yıllar o halde şimdiden :)
Sizede mutlu yıllar 🥳
Arkadaşlar ayarlamış bir şeyler, ikilemdeyim gidip gitmemek konusunda…
Bende üstüme battaniye çekip yatmayı düşünüyorum.
İstanbul'da olmaktı niyetim ama bütün evren bana karşı gibi sanki çok ilginç🙄
Adana ya gideceğim rakı kebap yapacağım
Dün bugün neyse o gün de aynı 😅
Şu an program yok
Yılbaşında dışarı çıkmam evde takılırım
Mert senden beklenmicek hareket bu😄
Yoook çıkmam yılbaşında
Aynı babam🙄
Ne güzel işte 😅
Bu yıl görücez güzel mi değil mi 😄
Sende mi evdesin 😅
Soruyu detayı okusana🙄🙄