Merhaba, biliyorumki benle aynı durumu yaşayanlar var, 10 aydır evliyim ve eşim aşırı ailesine düşkün, hergün insan neden anne babasın görsün sabah akşam, bu yüzden kendimi normal aile olarak göremiyorum sanki hepimiz topluca aileyiz, hergün hergün bıkıyor insan, aranızda bu durumu yaşayan oldumu? nasıl düzeldi eşiniz ve ya bana öneriniz nedir? şu an hamileyim ve böyle devam ederse 1-2 yılda boşanmayı düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niye zoruna giden ne burada? Adam ailesine düşkün diye boşanmayı düşünüyormuş. Git boşan çok meraklı sanki sana
adam ailesi gösterdiyi ilgiyi bana gpstermiyor, onlara tonlarca para hsrcıyor bana harcadığı her kuruşu kafama vuruyor, o zaman gider çocuğuni da onlsr doğurur verir ve daha da bağları güçlenir
Hoşuna gitmiyorsa boşanırsın işine bakarsın. Senin gibi sonradan görmelerden bıktık
keşke benim gördüğümü sen dahil herkes görse :)
Aynen aynen adam ailesine düşkün diye boşanacaksan hiç durma
Bence normal bir şey insanın ailesi herşeyi sayılır. Eş ve ailenin sevgisi de ayrıdır fakat herkes ailesi ile farklı ilişkiler yaşamıştır
Burcun ne
tabii aile sevgisi normal bende ailemi seviyorim, ama sabah akşam onlarda değilim ve farkındayımki başka ailemdr var
Sizin ki nasıl biliyormusun sen sanki onun eşi değil dostusun sanki evlenmemiş senden sonra annesi gile gidiyor sanki orası evi gibi
aynen orayı evi görüyor
Burcu takip etmem alakası zaten yok. Sadece kendi düşüncemi söyledim, her düşüncelere anlam yüklenmez.
Tamam alakası olmayan şeyi söylede uzak duralım sonra senin için yine alakasız olsun.
Yani dediğim gibi bazı insanların hayatı zor vs oluyor ve aile bağı çok sağlam oluyor. Kimisi de sevdiği için ailesini yok görüyor, misal ailesini sevdiği kız için yok görmek fedakarlık mıdır?
Hemen boşanın zaten cidden hiç mi eşini alıp tatlı bir şekilde konuşmuyorsunuz? Hemen boşanayım bitsin kafasında tabii yürümez bu maymun iştahlılık
defalarca konuştum, beni anlamıyor, 2 kere annesi bir şey söylesin, annem haklı diyor
Kur'an oku onu da annesini de varsa kız kardeşini de Allah'a havale et
korkarım öyle şeylerden ben ama
Sen korkma onlar korksun hem havale ediyorsun yani karşı taraf masumsa bir şey olmaz masum değilse olur merak etme.
Eşini oraya bırak ve kendi evine dön
zaten bir kst yukarıda kalıyorlar kendisi orada ben önce geçiyordum srtık sıkılıyorum hergün her saat diyorumki sen git
Seninle ve ailesiyle olan dengeyi koruması lazımdı şu an çok orantısız
aynen ve kendimi çok zor durumda hiss ediyorum böyle
Ona sorununu söyledin mi
çooook , anlamıyor ve normal olan bu sanıyor
Sende onu kendi ailene götür sabah akşam bakalım hoşlanıcak mı
Burcu ne lütfen söyleyin uzak duralım
aslan😁
Yükseleni ne
Sana bişi diyim mi bence senin elin asşan değil siz aslan zannediyorsunuz
hiç bilmiyorum ki
Çünkü aslan burcu ve Yengeç gün farkıyla birbirine çok yakın bir kaç gün nüfusa geç yazılmış olabilir. Bence Yengeç burcu kendisi
İdare edecen başka çare yok