Toplum dinamiği Toplumun değişen koşullarının, gelişiminin, yani toplumun ilerleme yasalarının incelenmesini kapsar.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Etkiliyor tabi. Hayatında çıplak adam görmemiş kadınlar 18cm altını görünce kabullenemiyor aga. Bu da erkek toplumunun davranışlarını etkiliyor, kendini farklı şeylerde geliştirmek istiyor vs vs.
Herkes her şeyi gördü bnce görmedim diyen uyanıktır
Etkiliyor hem de çok olumsuz yönde orada gördüğünü gerçekte yapmaya çalışıp yapılamayacağını anlayınca insanlar travma geçiriyor.
Kadının erkeğe erkeğin kadına gereksinimi kalmıyor böylece duygusuz oluyorlar
O da işin başka bir boyutu tabi ki.
Alakasız bir siteye giriyorsun kadın çığlaklığı özellikle kadınlar ticaret malı gibi kullanılıyor.
Evet çok yaygınlaştı
Bunu dile getirende yok sanki her şey günlük gülistanlık gibi davranıyorlar bozuk giden bütün ilişkilerin temelinde p*rno ve çvıldaklık bağımlılığı olduğunu düşünüyorum
Sadece o var diyemeyiz bence ama nedenlerinden birisi olabilir evet.
Erkek olduğumu düşünemiyorum bile bu kadar şeyin arasında zor gerçekten cinsi sapk olmamak büyük bir irade gerektiriyor
Eskiden de varmış şimdi de var o konuda bir artış olduğunu zannetmiyorum, ama bu tamamen sağlıklı olmakla benliğini içine almakla ilgili bir şey.
Yeni nesil bu şekilde bunu bir özgüven göstergesi olarak kullanıyor ne kadar soyunsan o kadar mutlu olursun gibi, kullananıda çok o yüzden toplumu bozduğunu söylüyorum.
Doğru haklısın
Aslinda tadinda p*rno olmalı ama degisim degisik konulu p*rno toplumu olumsuz etkiler
Hiç olmamalı kolayca elde edileni mi tercih edersin heran elinin altında olanı mı
Ne alakası varda aciklamasini yaparmisin
Birini hayal etme onunla gelecek planladığını düşünme kalmadı artık
Cinsellik fizyolojik bir ihtiyactir kisiler bu ihtiyaclarini gerek kendisi gerek partnerleriyle karsilamailidir kimsenin kimseye zarari olmadigi surece ve her iki atarafinda rizasi oldugu surece yaslarida yetiyorsa bir sorun yoktur yani
Bence cinsellik bir kişiyle yapılır bu duygusal olarak çekim hissettiğin biriyle olur hayvan içgüdüsüyle yapılanlar kişinin doyumsuzluğudur
İlla bir kisiye karsi mi duygu hissedilir
Evet her hissettiğinde yatağa mı giriyorsun
Sen suanda evlimisin?
Hayır
Birisiyle birsey yasadin mi
Evlendin bosandin diyelim birdaha birisiyle birsey yasamyacakmisin sonucta tek kişi ile yasayacakmişsin ya
Hayır ben bağımlılların insanları ele geçirmesinden bahsediyorum
Anlamadim konuyu acarmisin biraz
o kadar yaygınlaştıki gerçek yaşamdaki ilişkiler rafa kaldırıldı. Duygusal manada bir şey hissetse bile gerek yok diyor.
Sebebi bunun ticarete dökülmesi ve kabul edilmesede önemli bir paydaya sahip
Bir çok alanı etkiliyor. Psikolojik olarak gençler uyutuluyor, mental sorunlar, dalgınlık, unutkanlık ve çok dahası...
Neden göz yumuluyor buna yokmuş gibi davranılıyor
Göz yummak değil, henüz bir farkındalık yok, ileride okulda derslere dahi konu olacaktır eminim ama insanlar henüz uyuyor.
İnsanların birbirine güvenmemesinin sebebi bu ama hiç düşünemiyorlar ekonomik felan diyorlar hala
😂😂komik değil mi
Guven konusu daha ayrı bir parantez. Prnografi kapsamı itibariyle başka konular ile daha ilintili
Komik neden olsun
Burada yatan bir bağımlılıktan söz ediyoruz bir ses bir fotoğraf bile seni oraya yönlendiriyor korkunç
Bu çağ çok tehlikeli ve zor bir yandan da. Bu yüzden evlenin kardeşim:)) 21 yaşlarında bir genç evlenmeli sırf bu konudan dolayı bile
İnsanın nefsle mücadelesi son safhada yaşanıyor birde p*rno dosyaları olanlar var o daha korkunç bu insan nasıl hayatına bir kadın alabilir hepsini et olarak görüyor
Çok zor cidden durum. Dünya metalaştı.
🤔 sonrada kadınlar böyle şöyle siz ekranda gördüğünüz kadınları gerçekte de öyle olsunlar diye zorladığınız için hepsi kendini pazarlamaya başladı
Öyle deme bu işin kadını erkeği yok. Kadın da erkek de aynı oranda suçlu. Ki kadının içgüdüsü zaten buna programlıdır. Kadın güzel olmak ister, beğendirmek ister. Ve erkeği seçer.
Eskiden bacım olanlar toplumdan dışlanırdı şimdi ne olduğu belirsiz belki önceki hayatında hayat kadınlığı yapmış olabilir ya da jigololuk
🤷♂️🤷♂️
Evet artık her yerde yapılabiliyor nerden emin olacaksın
Öyle maalesef
Güzel göstermek için her role girebiliyorlar
😞
🤔🤔
🫡🙋♂️
👏👏. ,