Benim yıllar önce bi ilişkim oldu. Çocuk bildiğim kölemdi böyle ben istediğimi yaptırıyordum buna yatakta ama para almıyordum cimriydi başta öyle anlaştık zengindi de baya ama ezik çirkin ama zengin kariyerli biriydi. Neyse sonra işte olay duygusala geçti aşık olup hoşlandık birbirimizden ama çok ot mal asosyal biriydi yaralıdasın ve sohbet dışında pek bi ilişkimiz yoktu neyse sonra benim o süreçte arada başkalarıyla ilişkim oldu vs neyse bu da sonradan bitirmek istedi biz ne olsa uygun değiliz hani bitirelim hem ben evlenmek istiyorum artık ona göre kız bakıcam işte aileme uygun vs ye getirdi. Ailesi baya geleneksel tiplerdi ben öyle değilim modernim. Sonra ben de şaşırdım saydım sövdüm sonra özür diledim vs ama bitirdik işte ama bu yıllar geçmesine rağmen hep beni stalklıyor. Hiçbir ortak insan ortamımız olmamasına rağmen ne zaman baksam aylar yıllar geçiyor başka hesapta bu bana bakmış bildirim geliyor. Mal mı unutamadı mı ne yani? Geçen sene de hayırdır ne baktın yazmıştım mesela cevap vermemişti.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seninle yaşadıklarını unutamıyor demek ki. Bide evlendiyse eşiyle onları yaşama ihtimalide yoksa çok mutsuz olabilir
Süper yorum. Mantıklı. Aynen bence de unutamıyordur çünkü çok uzundur ilişkimiz beş ay yani düşünsene. Baya birlikte olduk dertleştik sohbet ettik ve öpüşüp seviştik. Hani benim tek gece öpüştüklerimde bile beni unutamayan baya insan olmuştu bu çocuk hele em ezik asosyaliydi hani ondan hiç hayatına biri girmedi gitmemiştir. Girse de klasik Kezban tiplerdir hani zaten seks hayayı fantezi vs bok gibidir. Ama benim de en uzun en zevkli sanırım onlaydı başkaları da vardı ama en güvenli bunla hissettim yatakta mesela rahat konforlu. O da bence benle.
Sen onu ezik ve çirkin buluyor olmana rağmen böyle şeyler yaşattıysan senden bunca zaman uzak kalabilmesi bile mucize aslında. Sadece anlattıklarından yola çıkarak ben bi daha hayatta senin gibi birini bulabileceğini düşünmüyorum. Hala takip ettiğine göre bunun kendiside farkında ve şu an bin pişman 😄
Tabii canım ben zaten şok oldum bak beni terk eden ilk ve tek erkektir hayatımda yüzlerce flört ve onlarca ilişkim oldu hayatta. Hani her anlamda çok iyi bir kadın profiliyim aile kültür eğitim meslek para fizik filan. Dediğim gibi çok çok iyi erkekleri ben terk ettim bitirdim ettim bu çocuk ilişki yaşadığım en ezik kişiydi yani ve o bitirdi ilişkiyi ben şok oldum hatta hep çevreme oha kölem beni terk etti şaka gibi diye espri yaptım. Ama çocuk ulaşmaya görüşmeye de çalışmıyor saçma yani ya da hiç kaybetme korkusu da yoktu ilişkide dediğim gibi benim iki kişiyle ilişkim oldu o hayayımdayken mesela gram üzülüp kıskanmıyordu çok sakin ve umursamazdı.
Bence o seni en baştan beri takılmalık biri olarak görüyordu ve eline fırsat geçtiği için kullanmayı seçti. Ama hem ailesi açısından hem kendi kafa yapısına göre evlenilecek kadın profili olmadığın için bir noktada seninle yollarını ayırması gerekiyordu ve her ne kadar istemiyor da olsa yapmak zorunda hissettiği için yaptı. Bunu şey gibi düşünebilirsin hani her fırsatta hayatına giren kızlarla ilişki yaşayıp evlenirken bakire kız isteyen erkekler var ya buda onlardan biri işte. Senin daha önce çok fazla ilişkin olduğu için gururuna yediremiyor ama senin kadar cezbedici çekici bir kadına da karşı koyamıyordu.
Öncelikle zaten biz sevgili olarak başlamadık yani zaten köle ilişkisiydi sadece yatak ve fantezi ayrıca ben tam evlenilecek kadınım çünkü her anlamda süperim. Her erkek benimle evlenmek istiyor geleneksel ailesi olan birçok erkek de benimle evlenmek istedi ama ben istemedim çünkü beni baskılayıp köle hizmetçi anne yapmak analarına gelin yapmak istediklerini biliyordum ben özgür bağımsız bir kadınım ve çocuk istemiyorum kimsenin anası babasını da çekmem. Son sevgilim de evlenmek istiyordu ama annesi her bokumuza karşılıyordu diye terk ettim mesela. Bu çocuğa gelince evet bu çocuğun ailesi ezik geleneksel ayrıca kendisi de öyle. Yanıma yakışan havalı yakışıklı biri değildi zaten bunun evleneceği kız modeli eğitimsiz ezik çirkin hani evde oturup ev hanımı olup çocuk bakacak annesine gelin olacak kız modeli. Ben de o model olmayacağım için bitirmiş olabilir ama sonuç olarak zaten ben onunla evlenmek ya da ciddi ilişki hiç istemedim ki. Zaten istesem derdim ben senle sevgili olmak ya da evlenmek istiyorum diye ben gittim diğer erkeklerle birlikte oldum onların profili evlenmeye uygun diye. O da biliyordu onu beğenmediğimi sadece kullandığımı. Ben de ona dedim ki ikimiz de zaten takılıyoruz sonuçta sen de ben de yalnızız. Ayrıca ben ona diyordum ki sen de başka kızlarla çık sevgili olsana bana sorun değil ben yapıyorum sonuçta diyordum hep soruyordum var mı biri diye. O da yok istemiyorum bana sen yetiyorsun istemiyorum kimseyi filan diyordu. Hatta ben işte yurtdışına diğer sevgilimin yanına gittim baya sözlenip o dönem telefonda bile sordum var mı birileri flört seks vs diye. Yok sadece ev iş istemiyorum filan demişti. Ben de işte ayrılmak isteyince dedim ki e güzel takılıyorduk işte yatıp kalkıp sohbet edip ikimizin de hayatında ciddi ilişki yok bir şey yok niye bunu bozup bitiriyorsun ki mal mısın dedim.
Bu arada evlenilecek eğlenilecek kadın başlığı çok saçma. Şöyle ki ben ondan her anlamda iyiyim yani aile kültür tip para ve zaten benimle evlenmesi onun karına olurdu çünkü şu an piyasada bulacağı her kız benden düşük ve onlarla evlenmesi demek kızların onu sömürmesi demek. Ben onu maddi anlamda hiç sömürmedim mesela. Tamtersi benim gibi güzel harika bir kadınla bedava olabildi. Ama sorun ne onu söyleyim ben çapkınım özgürüm ve asla beni kısıtlayıp yönetemez. Yani bana dışarı çıkma oraya gitme onu yapma eve bak çocuk yap annemle ilgilen diyemez. Ben hizmetçi kadın değilim. O da bunu bilip hizmetçi istiyordu aşk değil. Ailesine hizmetçi kendine sadık ve ezik bir kız istiyordu bence. Çünkü bizim ayrıldığımız zaman bile beni arzuluyor istiyordu. Zaten ben çok çekici bir kadınım şuana kadar bütün ayrılıklarımda hep uyuşmazlık yüzünden bitti hiçbir zaman erkekler artık beni çekici güzel olmadığı için değil yani. Ha zaten o bana evlenme teklif etse de şöyle olurdu ben onu maddi anlamda sömürür ama açık evlilik yaşar gider başka erkeklerle olurdum ama yanıma yakıştırmadığım için fizik olarak evlenmezdim de zaten.
Bende onu söyledim en baştan seni öyle görmüş ve kullanmış. Bu arada yanlış anlaşılmak istemem sen evlenilecek kadın değilsin demedim, onun istediği profilde biri olmadığın için onun açısından evlenilecek kadın değilsin dedim. Yoksa haklısın zaten erkekler senin gibi bi kadın için kuyruğa bile girer ki bunu söylememe bile gerek yok sen yaşadıklarından biliyorsundur zaten. Sonuç olarak kendisi (bana göre) sana daha fazla bağlanmak istemedi ve duyguları oluşmaya başlayınca daha fazla zorlanmamak için er ya da geç bitirmesi gerektiğini düşündüğü ilişkiyi erken bitirmeyi seçti.
Bak kendinde söylüyosun, senin gibi güzel harika bir kadınla olabildi. Bu hayatında eline geçen en iyi fırsatlardan biridir kendiside farkında olmalı ki hala seni takip ediyor aklından çıkaramamış. Ama anlattığın gibi seni yönetemeyeceğini başkalarıyla olmanı engelleyemeyeceğini bildiği için seninle ciddi bir ilişkisi olamayacağının gayet farkındaydı bu yüzden bitirmek zorunda hissetmiştir.
Bi kere kullandı lafın çok çirkin sonuçta biz karşılıklı rıza ile zevk alarak birlikte olduk bir beklenti olmadan kullandı demek evlilik vaadiyle kandırıp kız istemeden seks yapıp sonra kaçarsa olur. Ya da yine evlilik vaadiyle kandırıp para isteyip yiyip evlenmeden kaçarsa olur. Bizde bir hedef söz yoktu zaten köle ilişkisi ile başladık ve sonra duygu oluştu. Zaten bana aşık olan oydu evet ben ondan şaşırdım aşık olup niye bitirdi diye be kendi de dedi ebet biz üzgün değiliz olmayız birbirinize ben sana sen bana uygun değilsin zaten geleceği yok daha da bağlanıp üzülmeden bitirelim dedi ama bana saçma geldi çünkü zaten takılıyorduk ve hiçbir sorunumuz yoktu. Dediğim gibi o başka kızla ben başka erkeklerle ciddi ilişki yapar o zaman ayrılırdık ama o mal gibi erken bitirdi. Evet ayrıca bunu ego olsun diye demiyorum gerçek bu hergün onlarca erkek bana sarkıyor sonuçta güzel paralı kültürlü eğitimli bir kızım ve erkekler beni tavlayıp evlenmek için ne yalanlar numaralar bile yapıyor. O da görüyordu zaten. Ama şöyle ki o hiç cesurca karşıma geçip ben seni çok seviyorum sevgili olalım sen de bana sadık olmak ister misin demedi böyle dese denerdik ve belki olurdu ben bunu da dedim ona. Çok korkaksın denemeden bitiriyorsun diye. Ama bi şey demedi.
Bir kez daha yanlış anlaşılmadan düzelteyim 😄 Ben fırsattan bahsediyorum. Senin gibi bir kadınla birlikte olabilme fırsatı, elinde böyle eşsiz bir fırsat geçince "fırsatı" kullanmayı seçti her ne kadar birlikte ciddi bir ilişkiniz olmayacağının farkında olsada senin gibi bir kadına karşı koyamadı. Anladığım kadarıyla sende onunla iyi ve güvende hissettiğin için cinsel anlamda seni tatmin ettiği için bitmesini istemezdin ve bu yüzden sana anlamsız ve saçma geliyor. Onunda seninle ne kadar zevk alabildiğini görüyordun farkındaydın sonuçta. Ama benim tahmini olarak söylediğim şeyi o sana açıkça söylemiş zaten sana karşı duyguları oluşmaya başlamış ve seninle ciddi bir ilişkisi olamayacağını bildiği için daha fazla bağlanmadan bitirmeyi seçmiş. Sorun şu ki hala seni ve seninle yaşadıklarını unutamamış orası kesin. Evli mi bilmiyorum ama hala eşiyle olurken seni hayal ettiğine eminim.
Ben de evli mi bilmiyorum. Kız olsa soyaddan anlardık gerçi artık o da kalktı ama şu an bilemem ama evet beni unutmamış o net çünkü üstünden yıllar geçse ve hiç ortak şeyimiz olmasa da arayıp edip hep bana bakması beni izlemesi bunu gösterir. Evet şimdi anladım fırsat kullanma olarak dediğini okey. Evet ben mutluydum onla tensel işte mutluyduk o da öyle güzeldi yani her şey zaten. Sonuçta her şey performans penis vücut değil. Biz onunla yanyana huzurlu keyifli güvenliydik bu da öyle kolay yakalanan bir şey değil hele de erkekler için sonuçta ben bin tane erkek buluyorum yatacak sma erkek öyle değil. En iyi erkek bile zor kız buluyor ondan bence erkeklerin kızları unutması daha zor. Bi de bilmiyorum da mesela hayatımdan çıkardığım insanlar var kadın erkek ama hep hergün ya da sık sık allıma gelirler. Bu bence onlar da beni unutamadığı için. Hani karşılıklı frekans oluyor sanki bilmiyorum. Mesela hiç sevmediğim hoşlanmadığım bi erkek vardı sadece alto gün tanıdım flört ettik ufak öpüştük ama deli gibi aşıktı bana aylar yıllarca peşimden koştu hep aklıma gelirdi dilemezdim. Çünkü onun tek taraflı yoğun duygusu bi şekilde bence ben ona hissetmesem de onu bana hatırlatıyor.
Hatırlatır tabi. Birinin sevgisini istemesen bile sana hissettiği duyguları gördükçe hissettikçe güzel gelebilir ama o kişiden bağımsız sadece duyguları istersin, öyle sevilmeyi aşık olunmayı istersin ama seninde kendisini sevebileceğin aynı şeyleri hissedebileceğin birini istersin. Her ne kadar sana bunları düşündüren kişiyle olmayacağını düşünüp onu ilişki açısından hayatında istemesende o duyguları o ilgiyi almak hissetmek isteyebilirsin. Bunun sebebide hayatında sana benzer duyguları yaşatacak kimse olmamasıdır sevebileceğin seni istediğin gibi sevebilecek biri olmamasıdır. Söz konusu kişiyle de ilişkiniz cinsellik üzerine kuruluydu ama yanında diğer erkeklerden daha farklı hissediyordun güvenli ve huzurlu geliyordu, dertlerini sorunlarını anlatıp paylaşabiliyordun ve anlaşılabildiğini düşünüyordun anlatmak seni yormuyordu. Onunda sana diğer erkekler gibi sadece cinsel açıdan bakmıyor oluşu seni ciddiye alıp dinlemesine sebebiyet veriyordu belkide. Bence sende bu yüzden ona biraz kızgınsın ve aklına geldikçe senin gibi bi kadınla ilişkisini bitirmeyi seçtiği için mal falan diyosun 😄 Evet öyle olabilir yine de ama sonuç olarak ikinizinde hem duygusal hem cinsel açıdan işinize geliyordu birlikte olmak. Ama sonuç odaklı bakmak gerekirse o senin kadar çok ilişkisi olmuş ve özgürlüğüne düşkün bir kadınla evlilik yapamayacağını düşündüğü için daha fazla bağlanmadan bitirmeyi seçti. Sen sana onun gibi güvenli huzurlu hissettirebilen seni anlayıp dinleyebilen birini bulabildin mi bilmiyorum ama içindeki öfkenin (eğer varsa) dinmeyişi bu boşluktan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca seni bu şekilde anlayıp dinleyebilecek dertleşebileceğin biri illa erkek olmak zorunda değil veya erkek olursa da illa seks yapmak zorunda da değilsiniz seni seven değer veren önemseyen yakın samimi bir arkadaşın bile duygusal açıdan sana iyi hissettirebilir. Böylesi işine gelir mi bilemiyorum hangisini tercih edeceğini de biliyorum sana kalmış tamamen.
Şöyle o benim hayatımın aşkı filan değil birçok erkek oldu hatta çoğu yattığım erkek zaten ilişkimiz sırasında duygusal bana iyi geliyordu zaten. Benim çok nadirdir sadece cinsellik yaşadığım insan çoğuyla zaten duygusal ilişkim oldu çünkü duygusal hissetmeden zaten fiziksel yakınlaşmam. Ayrıca birçok dostum arkadaşım insan oldu zaten beni anlayan duygusal şuanda da var. şu an çok çok yakın dostum arkadaşım erkek ve aramızda gram fiziksel cinsel bir şey yok çünkü görüşmüyoruz telefonda konuşuyoruz ve o bana öyle bakmıyor. Zaten bi erkek bana sadece fizik olarak bakarsa soğurum duygu his samimiyet çok önemli sohbet. Mesela bir kadın vardı dost dedik birbirimize uzun derin yoğun ilişkimiz oldu arada cinsellik hiç yoktu ama çok romantik ve derindi sevgili gibiydik sonra ayrıldık onu da hep düşünüyorum aklıma geliyor o da beni düşünüyordur eminim çünkü hep derdi bir gün biterse ben seni hayat boyu unutamam çok özel bu diye. Yani aşk gibi şeylerde illa cinsellik olmasına gerek yok ruhsal duygusal fiziksel bi şekilde yaşanabiliyor. Ha ayrıca ben evet beni anlayan seven ilgilenen değerli insanlar çevremde yoksa öfkeli mutsuz be depresif olurum bu da normal bence ama şu an var ondan değilim. Ama bazen lafta sevgilin arkadaşın oluyor ama seni anlamıyor mutlu edemiyor o zaman kalabalıklar içinde yalnız oluyorsun hani işyerinde yalnız olmak gibi. Ondan her evli ilişkisi olan mutlu değil yani.
Ayrıca bence ideal iyi ilişkide iki tarafın da istemesi sevmesi lazım. Mesela ben o köleyi seviyordum ama o sonra beni sevmedi bitirmek istedi bitti ya da son sevgilimi ben sevmedim gelecek görmedim o beni çok seviyordu ama ben bitirdim. Yani sonuçta bir taraf çok sevse de yetmiyor. İki tarafın da sevmesi gerekiyor.
Ayrıca o benim geçmişimi bilmiyordu ki kaç erkekle olduğumu ettiğimi çok erkekle olup olmamak da zaten kimseyi ilgilendirmez önemli olan dürüst sadık olmak yani ama o benden ona sadık olmamı istemedi sonuçta köle ilişkisiydi. O bana ben seni seviyorum sevgili olalım tek eşli olalım dese olabilirdik yani. Sonuçta evlenip aldatan çok var. Ben ona sadık ve dürüst olurdum o mal işte denemeden bitirdiği için güzel bir şeyi hiçbir neden yokken korkaklığından mal diyorum.
Haklısın bende öyle düşünüyorum, o bahsettiğin kişide evli mi bilmiyoruz ama mutsuz olduğundan ya da olacağından ikimizde eminiz çünkü seni unutamaz.
İdeal ilişkide tabi ki iki tarafında sevmesi istemesi lazım diğer türlüsü saçma olur zaten 😄
Sen onu sevdiğini söylüyosun ve onun seni sevmediğini düşünüyosun ama bu doğru değil, seni sevdiği için erken bitirmeyi seçti zaten çünkü zaman geçtikçe sana daha çok alışıp sana daha çok bağlanıyordu eğer devam etseydi ayrılması çok daha zor olacaktı. Seni kontrol altında tutamayacağını sen kendinde söylüyorsun o yüzden sevse bile bırakmak zorunda hissetti kendini.
Keşke deneseymiş o halde, seni bırakmak hayatının hatası olmuş. Dürüst ve sadık olabilmen çok güzel ve bi erkek için kolay kolay bulunmayacak bir şey çünkü günümüz kadınlarını sende biliyorsun, gerçi sadece kadınları hedef almak yanlış olur erkekler daha beter ama genel olarak aldatıyorlar işte. Herşeyden önce dürüst değiller geçmişlerini anlamazlar anlatsalar yarım ya da eksik anlatırlar falan, güven aşırı zor bulunuyor yani. Ama geçmişini bilmiyor olsada sonuçta onunlayken bile başkalarıyla birlikte oldun ilişkiler yaşadın sence geçmişini tahmin etmesi ne kadar zor olabilirdi ki? Yine aynı kapıya çıkıyor aslında.
Öncelikle benim geçmişimde cinsel ilişki çok olmamıştı ondan önce hep kısa oldu yani ayrıca ne önemi var ki yani bakir bakire insan namusundan öyle değil ezik korkak ya da aile baskısından öyle seks yapmasa bile insanlar binlerce ilişki yaşayıp birilerini sevip birlerini aldatıyor yani. Ben de mesela birlikte olduğum erkeğin geçmişine önem veririm bana da çok yalan söyleyen oldu ahlaklı temiz gibi ama sonra devamında öğrendim ki mesela kız arkadaşını aldatmış onu bunu taciz etmiş sapık kalitesiz erkekler de bardı aralarında. Yani ben dürüst ve sadık biriyim kimseye yalan söylemedim ve aldatmadım evet çevremde çoğu kadın veya erkek yalan söylüyor ve aldatıyor ama yapmayan da var. Sonuç olarak insan uyum yakalayıp mutlu ise çabalamalı. Zaten ben o beni sevmiyor derken tamamen sevmiyor anlamında demedim o mümkün değil öyle olsa zaten bağımız duygumuz çekimimiz olmazdı. Sevdi evet ama yeteri kadar sevmedi yani. Zaten doğru düzgün ilişki cesareti sorumluluğu ve isteği olan biri değildi bence benden önce de hiç ilişkisi olmamasından belli. Beceremiyordu. Benle de beceremedi benden sonra da becerememiştir. En fazla ailesi görücü usulü bulur onu da sevmez zaten emek vermez kadın ya parasını yer ya da bırakır gider.
Mesela benim çok iyi profilde dışardan zengin eğitimli kültürlü yakışıklı biri vardı ilişki denediğim. Adama ilk günden itibaren aylarca ısınamadım asla ve bitirdim yani sırf ilgi sevgi para da yetmiyor işte bana samimi ve çekici gelmiyordu çünkü zorla bi deniyordum yalnızlıktan belki severim ısınırım zamanla diye ısınmadım.
Öncesinde çok ilişkin olmamış olabilir ama insanlar ön yargılıdır tek bi hareketinden davranışından sözünden tüm hayatın hakkında yorum yapmaya kalkabilirler seni eleştirebilirler böyle insanlar çok var. Herkesin birbirini aldatıyor olması konusunda da haklısın insanlar aceleci davranıyor hemen evlenelim olsun bitsin veya herşeyi bir anda yaşayalım kafasında oluyorlar sonra anlaşamayınca ya ayrılıyorlar ya da evlilik kolayca bitirilemeyeceği için aldatmayı tercih ediyorlar ama bence bunun bahanesi olamaz, olmamalı. Aldatacak kadar sevgisizsen ilgisizsen mutsuzsan ayrıl yani neyi zorluyorsun ki aldattığın zaman evliliğinde veya ilişkinde daha mı mutlu olucaksın bu neyi değiştirir?
Ayrıca sen kendine bi bak, maddi durumun iyi gençsin güzelsin çekicisin kültürlüsün tahmin ediyorum ki iyi bir işinde var aileninde durumu iyi ve istediğin birçok erkeği elde edebilecek durumdasın bu yüzden yalan söylemeye saklamaya ihtiyaçta duymuyorsun ama insanların çoğu bunlara sahip değil çok fazla seçenekleri yok o yüzden ellerindekilerini kaybetmek istemiyorlar ama fırsat buldukça herşeyi yaşayalım istiyorlar bu yüzden de yalan söyleme ihtiyacı doğuyor.
Ama herkes yalan söylemiyor. Açıkça eğitimi ailesi bilgisizliği tipi hakkında rol yalan yapmayıp ben buyun diyen de var ama çoğu kadın da erkek de kendini olduğundan farklı iyi gösterme derdinde. Kadınlarda bile yaşıyorum bunu beni başta tavlamak için yalan söylüyor sonra ne kadar ezik kötü çirkin olduğunu görüyorum mesela tanışıp görüşünce ve direkt ilgim kayboluyor bitiriyorum onlar da zaten rezil oluyor. Kendilerini rezil ediyorlar yani sonuçta yalan dediğin sadece birkaç buluşma sürdürebileceğin bi şey.
Haklısın herkes söylemiyor ama söyleyenler çoğunlukta işte. Ama eninde sonunda yalanları ortaya çıkıyor dediğin gibi. Zaten rol yaparak etkilediğin birini ne kadar süre hayatında tutabilirsin ki faydası yok yalan söylemenin rol yapmanın
Aynen ya zaten ne kadar saklayıp ne kadar numara yapabilirsin. Yani yalan derken geçmiş ve sahip oldukları değil davranış olarak da mesela başta temiz kibar kültürlü cömert rolü yapıyotlar direkt birkaç hafta sonra özüne dönüyorlar zaten ondan uzmanlar diyor ya 2-3 ay verin insanlara hemen ilk haftadan aşık oldum diye sevgili olup evlenmeyin diye. Benim hep öyle harika diye aşık olduklarım birkaç ayda tamamen başka birine dönüştü.
Konu yalan olunca çok yaratıcı olabiliyorlar keşke bu zekalarını başka şeyler için kullansalar 😄
Zekaları da yok ki ya zaten birkaç günde yakalanıyor hepsi mallar. Üreme içgüdüsü ile yazık neler neler yapıyorlar be.
Ben sadece bi defa aşık oldum oda çoook uzun zaman önceydi ve platonikti zaten 😄 Aşkın o kadar basit veya kontrol edilebilecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum kendiliğinden olursa oluyor olmazsa istersen de olamıyorsun zaten
Haklısın aslında amaç cinsellik olunca beyine kan gitmiyor 😄
Kesinlikle öyle aşk çok karmaşık. Aşk bilmiyorum çok garip ya bence beğenme ve sevmeyle de tam alakası yok yani. Mesela ben geçen ay işte birkaç erkekle buluşmaya çıktım işte teker teker yeni insan tanıyım belki birinden hoşlanırım sevgili oluruz diye işte 8 erkekle filan tanıştım ama biri dışında hiçbirine karşı bi şey hissetmedim en fazla sohbetini tipini biraz beğendim ama daha çok kusurları battı zaten duygusal fiziksel bir şey yaşamasan birkaç buluşma konuşmada bitirdim. Ama bir tanesi ile daha ilk görüşte ve dokunmada elektrik çarptı be tanıştığımız andan itibaren duygusal fiziksel yakın olduk ilk buluşma öpüştük sarıldık el ele tutuştuk filan sonra 7/24 baya yoğun işte olduk ettik ama ben işte seks istemedim hemen o da çok Abaza sapık biriydi ondan tartışıp kavga edip ayrıldım ben sonra o ısrar ett bırakmadı sonra yine kavga ettik bu sefer ben baya tehdit ettim bi daha karşıma çıkarsan polise veririm diye öyle bitirdim 3 hafta sürdü mesela baksan profili bana uygun değildi sevmedim tipi de yakışıklı değildi ama aşk gibi bi şey oldu ve hiç kontrolde olan bi şey değil cidden.
Benim kan gidiyor hep beynime abi ne alaka herkes iradesiz değil.
Aşık olsan bırakamazdın bence ama hissettiğin şeye sende çok anlam veremediğin için ne olduğundan emin olamamışsın muhtemelen. Bide sizde öyle bi problem var bitirmek isteseniz bile bazı mallar takıntı haline getirip hayatı size zehir edebiliyor kadınların işi cidden zor
Sana demiyorum ya erkeklerden bahsediyorum kan gitmiyor diye 😄
Evet evet o takıntılı erkek çok var benim çok başıma geldi yani sadece kahve içtiğim hatta yüz yüze tanışmadan sadece sanalda konuştuğum bile sonra mesela bitikten sonra kabul etmeyip aylar yıllarca takıntı yaptı taciz etti yazdı etti öyle erkek çok var yani engelle engelle bitmiyor en son işte dava açtım hepsine.
Aynen bence de bırakmazdım. Ya ben şuana kadar her erkeği bıraktım zaten çevremdeki herkes de diyor ki hiç aşık olmamışsın aşık olsan bırakmazdın. Abi bu ne alaka ya insanlar sadece aşık olduğunu mu bırakmıyor. Yani benim gayet aramda tutku çekim vardı mesela çoğuyla ama işte karakterler kötü Abaza yalancı sorumsuz tembel kötü güvenilmez geleceği yok diye bıraktığım çok erkek oldu yani.
İyi yapmışsın da biraz daha dikkatli ol bence seçim yaparken. Kimin takıntısı ne boyuta ulaştı neler yaşadın bilemem ama dile getirmek bile istemiyorum ne kadar kötü şeyler olduğunu haberlerden duyuyoruz 🤦♂️
Aşk bırakmana engel olmuyor ki sadece normale göre çok daha zor oluyor. Ama kabul edemeyeceğin kaldıramayacağın sana ters bir davranışta bulunduğunda aşk falan umrunda olmuyor
Yoo benim bu çocuğa mesela çok yoğun çekimim oldu bence bu aşktı yoksa çocuğun profilinde beni etkileyecek hiçbir şey yoktu para tip eğitim meslek olarak. Ama çocuk mal bu fırsatı kullanamadı. Abazalık yaptı sapıklık yaptı onu güzelce kaç kere uyardım elleme etme cinsellik konusu açma ısrar etme diye ona rağmen her buluşma yaptı bunu bi de üstüne kardeşim yani ne bileyim eskort kız hesapları gibi hesapları takip ediyordu filan ayrıca ailesi düşüktü kendi eğitim meslek düşüktü arabası bile yoktu. Bana öyle güzel hediyeler alıp para da harcamadı yani ucuz uyduruk kitap şarap filan aldı bana hesap ödetti filan ondan rahatsız oldum dedim sen beni enayi mi sandın ya yüz verdik diye bedavaya ilişki yaşayıp seks yapacağını filan mı sanıyorsun kardeşim iki günde dedim engelledim.
Ayrıca yurtdışında asıl sapıklar başıma geldi iki sevgilim olmuştu ayrılmak istedim baya eşyalarımı vermeyerek tehdit edip görüşmek istediler ama Türkiye’de hiç başıma gelmedi o direk ayrılmak istedim bitirdim. Ama sosyal medya ve telefonla çok ulaşmaya çalışmışlardı.
İyi yapmışsın da neyine çekildin bu kadar anlamadım ezmediğin bi yanı kalmadı 😄
Sapıklar dünyanın her yerinde var sonuçta erkek, beyin biraz farklı çalışsa da vücut aynı çalışıyor
Ya kokusu teni. Dokunduğumda böyle çok baştan çıkıyordum çok huzurlu yakın arzulu hissediyordum bakımlı temiz bir çocuktu ve ten uyumumuz çok iyiydi ama böyle sarılıp öpüşürken abazalık yapınca işte meme penis olayları gibi yine gerilip irite oluyordum. Yani o çocuk Abaza sapık olmasa çok güzel sevgi dolu güzel bir çift olabilirdik ama aç Abaza olduğu için kuduruk olduğu için beni kaçırdı
Yooo her erkek aynı değil onun dışında çıktığım hiçbir erkek öyle elleyip taciz edip sapık konuşmadı hatta ikisiyle aylarca görüştük ettik bir kere bile öyle dokunup öpmeye çalışmadılar ya da mememe bakmadılar.
Kuduruk 😄
Ha sapık dediğin takıntılı ise aynen öyle işte ben italyadaydım orada da çok sapık manyak tacizci erkek vardı.
Kaçırıyor falan ama düşünsene sende tüm hayatına giren çıkanlara bi baksan ona kalmış olmayı mı tercih ederdin? Potansiyelinin de farkındasın sonuçta istesen neler neler bulursun
Evet ya amsalak biriydi tamamen zaten arkadaşlarından bahsedince de irite oldum bir lezbiyen bir erkek arkadaşı varmış sadece ikisi de amsalak önüne gelen her kıza sarkan eden yatağa tanga çalışan seks diye kuduran ve işte sevgililerini aldatan tiplermiş. Demek ki dedim bu mal da öyle bunlarla arkadaş olduğuna göre. Bi de onları aşağılıyor çok komik kendi de öyle zaten amsalak işte. Ya herkese anlattım herkes oha dedi mesela ikinci buluşma okula gittik piknik yapıyoruz bana şey dedi. Ormanda sevişelim mi ben oral yapmayı çok severim sana oral yapayım arabada ya da senle sapık film izleyelim mi fantezilerin ne filan dedi. Ben de yavaş ol biraz ya oha dedim ama hiç yine devam yani mal.
Dekolteyi sen mi abartıyorsun yoksa normal olduğu halde öküz gibi mi bakıyorlar
Ay yok be Allah korusun olur mu öyle şey ben de onu dedim zaten ondan onla seks bile yapmadan ayrıldım uzatmadım dedim benim exlerim seni havada si ker atar sen kimsin ezik yanıma yakışmıyorsun daha İngilizcen bile yok dedim engelledim. Cidden yani profil olarak çok ezikti ondan her ne kadar yanında iyi hissedip yükselsem da mantığım almadı bitirdik direkt.
Yooo hiç dekolte giymiyorum işte normal olan bakmıyor ama aç Abaza olan dekolte olmasa bile orama burama ayı gibi bakıyor oradan anlıyorum zaten kim abaza kim normal.
Dekolte kıyafetim bile yok zaten hep önüm kapalı ama abazanlar her anlamda vücudunu hep kestiği için. Bence onlara ilaç verilmeli ya cidden kuduruyorlar çok tehlikeli.
Bu kadar da arsız ve yüzsüz olamazsın ya yuh söylediklerine bak. orada aslında ağzına sağlam bi tane yapıştırman lazımmışta yine büyük bi tepki vermemişsin nasıl olduysa
Ha şöyle biraz egoist ol hak etmeyeni ez haddini bildir 😄
Ya zaten şöyle bi şey bar ben daha hiç tam bana denk yakışan edkek bulamadım. Hep diyorum ya benden düşükler geldi hep benden kötülerle sevgili oldum iyisi yok diye yokluktan ama hep birkaç ayda bitirdim çünkü gelecek görmedim hepsinin tip eğitim para kültürü benden düşüktü be dedim ki bunlar benim yanına yakışmıyor yani bunlarla ben evlenmek de istemem çocuk yapmak da istemem hep böyle ya reddettim baştan ya da ayrıldım zaten. Onlar da hayatlarına giren en iyi yüksek kızım diye zor bıraktılar çünkü biliyolar bi daha benim gibi bulamazlar düşünsene onlardan yüksek kız yani mis gibi. Mesela benim beğendiğim sevgili olmak istediğim erkekler uzaktan ya tanıdıkça baktım hep yalancı kötü çıktı soğudum ya da hiç tanıyamadım öyle uzakta kaldılar ama hiç karşıma çıkmadı ya. Keşke çıksa.
Haklısın böyleleri hadım edilse yeridir şu devirde
Evet ya daha neler neler dedi yok dedi işte seni çok arzuluyorum da çok istiyorum bak şeyimi ellemek ister misin dedi hayır filan dedim. Sonra işte sen jartiyer çorap giyer misin filan dedi of çok güzelsin işte memelerin çok güzel filan dedi. Ya bunları söylerken öpüşüyorduk bu da yükseldi azdı ya ben de işte yavaş ol sakin ol dedim geçtim öyle tokat atmadım büyük tepki vermedim sonra da güzelce diğer gün telefonda uyardım bak dedim ben böyle hoşlanmıyorum aramızda güzel bir çekim var bozmayalım dedim bu da tabii ki işte sen yanlış anladın ben asla sexe önem vermiyorum filan diye yalan sıktı sonra diğer buluşmada da seks sohbeti yapıp çükümü elle filan diyince ben bitirdim uzatmayalım yeter artık sıkıldım git seks yapacak birini bul benim derdim seks değil kaliteli ilişki dedim.
Yani gerçekten çok arsız iğrenç abazan biriydi hep ben iyi niyetli kibar düzgün yaklaştım uyardım günler haftalarca hep yok sen yanlış anladın yok benim derdim seks değil diyo diyip her gün taciz etti sapıklık yaptı yani şöyle sexysin böyle güzelsin böyle istiyorum seni böyle arzuluyorum diye. Hep de yalan söyleyip durdu işte yok yok derdim seks değil ben sana değer veriyorum işte saygı duyuyorum diye. Neyse en sonunda dediğim gibi patladım ağzına sı*tım bıktım ben senin kardeşim git de genelev pavyon kapılarına aç popon sana soksunlar anca belki libidom düşer yav şak dedim git de eskortalra yalvar belki acıyıp sana oral yaptırırlar herkese anlattım dediklerini tüm arkadaşlarım bile ıyyy ne bacım pu azmış o rezil diye seni aşağıladı zaten yanıma da yakışmıyodun senin gibi kaşarı ne yapayım ben aptal dedim.
Eğitim kültür tip açısından denk birini bulmak ve aynı zamanda sapık olmayan yalan sevmeyen düzgün bi erkek bulmak cidden iki imkansızı bir araya getirmek gibi çok zor 😄 Tüm kriterlerine uygun birisi çıkar mı karşına emin değilim ama çıksa bile bide onunla anlaşabilmek kafanın uyuşması yanında güvende ve huzurlu hissetmek mesele.. Anlatınca hayal gibi geliyor biraz ama baktığın zaman bunlara layık birisin o yüzden kriterlerinin taleplerinin haklılığını görebiliyorum
Ama böyle erkek çok var ya benim çoğu exim ya da flört ettiğim erkek de böyle sapıktı hepsi ilk günden sapık sapık laflar ediyordu midem bulanıyordu sinirim bozuluyordu böyle sonra da yok pardon yanlış anladın diyip duruyorlardı. Ulan neyi yanlış anlayım mal. Hem diyorlar seks yapalım sonra da diyor ki yanlış anladın ben hiç seks demedim diyor.
Evet tabii ki layığım. Ha bu arada öyle dediğim gibi bir erkek çıktı mesela sevgili olduk filan düzgün efendi iyi Abaza yalancı olmayan. Ama onla da işte anlaşamadık yani sohbet ten uyumu çekim yoktu hani sıkıcı anlamsız boş geldi.
Fazla bile sabretmişsin onları söylemek için ve sana davranışlarının karşılığında bu yaptıkların az bile kalmış
Anladın mı şimdi erkeklerin beynine neden kan gitmiyor dediğimi 😄 Yalanlara bahanelere bak 5 yaşında çocuk bile yemez bunları. Her türlü sapıklığı yapıp taciz edip sonra sen yanlış anladın..
Bence de öyle di mi. Yani çok saygısız iğrenç nen çocuğa gayet kibar iyi davrandım hiç öyle hesap bile kirletmedim güzel plan program yaptım konser kafe restoran vs gezdik tozduk filan sosyal medyada fotoğraf filan kpyfum ettim. Bu bana hep sapıklık taciz yapıp durdu en sonunda da işte bana abartıyorsun ediyorsun diye laf atınca patladım ağzına sı*tım işte. Bıktım ama böyle erkeklerden zaten baksan ben çok az yapıyorum erkeklere bana onların yaptıklarının yanında.
Evet çoğu erkek böyle zaten sapıklık yapıp taciz edip sonra da ben bi şey yapmadım abartıyorsun diye yalan söylüyorlar utanmadan. Mesela inatla eve Çağıranlar oluyor hayır diyorum istemiyorum cinsellik vs de istemiyorum diyorum. Ne alaka hiç öyle amacım yok diyor. Bırak ya. Mal. Ben kaç erkeğe öyle güvendim mesela böyle başbaşa eve gittim ettik evime aldım hepsi baştan böyle demesine rağmen hep taciz ettiler sapıklık ysptılsr ya da sevgilime bile sadece sarılıp uyuyalım dedim hep beni taciz ediyor zorla elleyip oramı buramı cinsel orhanımı ekliyordu kavga ediyordum. Nefret ediyorum erkeklerin böyle kadını zorlamasından.
Her erkek böyle değil ama böyle hayırdan anlamayan yalancı sapık edkek çok fazla açıkça diyorsun istemiyorum diye yüz kere ama tamam diyip diyip taciz ediyoelar.
İşte tüm hepsinin bir arada olma olasılığı baya düşük, moralini bozup canını sıkmak istemem ama gerçekçi olmak lazım. Söz konusu erkekler olunca sapık olmayan ve yalan sevmeyen sadık birini bulmak zor, böyle bi ülkede iyi eğitimli kültürlü kariyerli aynı zamanda yakışıklı olan birini bulmakta zor, sonuncusu mantık ve duygusal açıdan anlaşabildiğiniz çekim hissettiğiniz uyumlu olduğunuz güven ve huzur verebilen ilgiyi sevgiyi eksik bırakmayan birini bulmak daha zor.. 😑
Az dedim ya zaten onca terbiyesizliğe rağmen tepki bile göstermemişsin.
Evet bu zaten sadece ülke içim değil ki genel öyle. Benim çok kız arkadaşım var hepsi benim gibi yalnız ya da işte kendinden düşük erkeklerle idare ediyorlar. Benim de eski ilişkilerim hep öyleydi işte. Tipi varsa parası yoktu. Parası varsa yalancıydı vs vs tabii ki hepsi olmuyor işte idare ediyorsun.
Ama ne yapsaydım ki abi yani.
Ben de işte temiz bakımlı kaslı ora harcıyor ilgileniyor geziyoruz tozuyoruz keyifli vakit geçiriyorum acaba abaxalığını idare edebilir miyim diye bi alttan aldım affettim zaten ama patladı.
Hep işte herkesin zaten bi şeylerini idare ediyorsun yoksa kimse kalmıyor.
Çok haklısın ama sen yine çok fazla güveniyorsun evine alarak onların evine giderek falan. Sadece tacizle kalmış söylediğine göre ama fazlasına cesaret edecek olsalar engel olabilme ihtimalin çok düşük. Düşünmesi bile korkunç, yine sen bilirsin kendi hayatın kendi seçimlerin ama bence bi daha iyice tanıyıp güvenmeden bunları yapmayacağından emin olmadan hiçbir erkeğin evine gitmesen daha iyi olur. Sarılıp uyumak canından bedeninden psikolojik sağlığından kıymetli değil sonuçta.
Sende haklısın idare etmek zorunda kalıyor olabilirsin yalnız kalmamak için ama sapıklıkta idare edilmez ki ya
Evet öyle bence de. Yok zaten çok erkeğin evine gitmedim ya toplasan 3-4 ya da evime soktuğun erkek sayısı da 10 değil ama yok yani asla aileler tanımadan bilmeden almamak gitmemek lazım. İşte dışarda iyi efendi düzgün arkadaş sevgili diyorsun eve çaya yemeğe çağırıyorsun herifin içinden sapık çıkıyor yani
Aynen ya sapıklık kesinlikle idare edilmez yani ben de denedim gördüm bildiğin sapık yani herif düşünsene sadece seks düşünüyor kendini efendi düzgün gibi göstermeye çalışıyor aşk sevgi ilgi dediği de hep azma onun bana azıyor sevişmek istiyor ya ondan hep peşimde. Tek motivasyonu dokunmak ve sexti buluşmalarda zaten takip ettiği eskort hesapları görünce midem bulandı.
Sapıklık. Yalan. Cimrilik. Pis bakımsız olmak. Bunlar asla idare edilmiyor.
Ya da anne baba kölesi olmak. İlgisiz sevgisiz olması. Aptal tembel olması. Öfkeli olması. Çok kıskanç olması.
Zaten kedimle sarılıp uyuyorum ben her gece yani en güzeli gayet. Hiçbir erkek kedim kadar harika masum temiz sevgi dolu ve tatlı olamaz bence. Erkekler sadece üzüntü gerginlik tehlike yaratıyor.
Benim okuldan bir arkadaşım geçen Sena kankam dediği erkeğin evine gitti ve erkek ona tecavüz etti yani çok korkunç. Ben de işte kankam dediğim yıllarca tanıdığım bir erkeği evime almıştım beni taciz etmişti kavga edip kovmuştum sinirim bozulmuştu.
Yani mesela karşıma düzgün erkekler çıktı evlenmek sevgili olmak isteyen hani yavşamadan direkt ailelerimiz tanışsın tüzük takalım adını koyalım diye gelen ama onlardan hoşlanmadım beğenmedim. Onun dışında da hoşlanır gibi olduğum çoğu sarkan erkeğin de tek derdi sexti ondan hep yalan dolanla ciddiyetten kaçıyorlardı ben de onu fark edince direkt zaten bitirdim ama üzüldüm işte hah dedim kırk yılda bir birinden hoşlanıyorum o da yalan dolanla sevdiğini söylüyor ama tek derdi seks.
Bi de şeyden de nefret ediyorum hepsinin gayet parası var mesela zengin ama işte bana harcamamak masraf yapmamak için hep param yok borcum var kredi ödüyorum gibi yalanlar söylüyorlar. Hani ben oraya gidelim buraya gidelim dediğimde gitmemek için bedavaya ucuza ilişki yaşamak için. Ben de ondan da sinirlenip irite olup işte ittiriyorum ondan hiçbir ilişkim birkaç haftayı geçmiyor çünkü karşıma düzgün biri çıkmıyor işte. Hep böyle Abaza yalancı cimri erkekler.
İşte bende onu diyorum kolay kolay güvenme erkeklerin %90-95i böyle. Kalanına da denk gelmek veya beklediğin tüm kriterlere sahip olması imkansız gibi biraz
Evet öyle gerçekten öz babam amcam abim bile öyle insanlar yani başbaşa aynı evde kalmak istemem çünkü sapıklar yani huzursuz olurum. Bence bir kadın ve erkek erkek gay değilse kesinlikle aynı evde başbaşa kalmamalı çünkü erkekler hep sapık düşünüyor. Ben meeela eniştelerimle de aynı evde kalmak istemem huzursuz olurum yani aile bile olsak.
Hani başka kadınlar varsa kalırım ya da insanlar ama tek başıma kalmam daha önce kaldım hep boş huzursuz oldum sonuçta anne teyze ya da bir kadınla kalmak gibi olmuyor.
Onlar böyle davrandığında bence daha fazla uzatmadan anında tepkini koy ve iletişimi kes yüz bulmasınlar, sen sadece hoşlanmadığını söyleyip hayır dediğinde insan gibi davranıp adam yerine koyuyorsun ama öyleleri insan değil 😄 Ona göre muamele yapmak lazım anında yol ver kendini yorduğuna canını sıktığına bile değmezler
Evet haklısın bu saydıklarını bi erkekte düşününce cidden idare edilemeyecek şeyler
Kedin kıymetinide biliyordur zaten 😄 İnsanlık bitmiş ya nelerle kıyaslanacak hale geldik ağlanacak halimize gülüyoruz çok trajikomik bir durum
Öyle valla valla zaten yalan sapıklık gibi şeylerde ne zaman affedip devam etsem daha da saygısızlaştıklarını görüyorum ama neredeyse tüm erkeklerde bu sorun var 10 erkekten 8 i sapık ve yalancı ondan hepsini ilkinde siliyorum işte hiç ilişkim kalmıyor ya da hepsi birkaç haftada bitiyor. İnsanlar düşün nelere nelere katlanıyor demek ki ki bu kadar yıllarca ilişki yaşıyorlar.
İşte bende böyle şeylerin yaşanmasından korkuyorum 🤦♂️ Ne kadar yakın olursanız olun bi erkeğin bu kadar hayvanlaşabileceği karakter haysiyet yoksunu olabileceği ihtimalini göz ardı etmeyin.
Hayır aile çevre baskı yapıp duruyor bi de kadına işte sevgili yapsana flört etsene ay sen de hiçbir erkeği beğenmiyorsun ay hiç uzun ciddi ilişkin olmadı biriyle evlensene diye diye bana yıllardır baskı yaptıkları şçin ben böyle canım beş para etmez bana saygısızlık yapan taciz eden erkekleri idare edip sevmek zorundaymışım gibi hissediyorum bi de saçmalığa bak. Herifler benim tırnağımı bile hak etmiyor. Öyle heriflerle ben flört edip sevgili olup seks yapınca daha değersiz bir kötü hissediyorum yanıma bile yakışmıyorlar.
Evet yok güvenmiyorum zaten hiçbir erkeğe.
Söz konusu erkekler olunca sizin derdiniz bitmez ki 😄 Ya parası olmasa anlarım da varsa neden harcamaktan bu kadar çekiniyor anlamıyorum sanki servetini mi harcayacaksın neyin korkusudur bu
Abi ben de onu anlamıyorum zaten. Birincisi paran yoksa zaten kıza niye sarkıyorsun ya da buluşma teklif ediyorsun. Ayrıca zaten sinema kahve yemek Max ödeyeceği şeyler yani. Onu da her görüşme yapmıyor ki zaten maç kahve ödüyor sadece ya. Bir kahveye bile cimrilik yapan binlerce erkek tanıdım. Hani hiç öyle tatil alan altın alan araba telefon alan ne bileyim konser bileti alan erkek bile tanımadım. Aldıkları max kahve yemek ya da sinema bileti yani. Bunu da bi zahmet al zaten hem sarkıyor ilişki seks istiyor hem cebimden param çıkmasın. Çok iğrenç.
Ya o kadar çok erkekte mesela şey başıma geldi ki. Herifler haftalar aylar hata yıllarca peşimden koştu mesela sonra buluştuk hani alman hesabı ödedik ya da tüm hesabı ödüyor ama resmen böyle ağlayacak acı çekiyor bu arada hesaplar max 100 lira yani pahalı bile değil. Mesela çoğuyla bir daha hiç görüşmedim bile o kadar midem bulandı ki.
Ya kalma zaten cidden çok tehlikeli. Ben bile irademe aşırı güvendiğim halde sevgilim değilse bi kadınla aynı evde yaşamak istemem. Taciz tecavüz söz konusu bile olamaz ama bi anlık dikkat kaybından kaynaklı kalkmış olsa ve farkedilse rezil olurum yüzüne bile bakamam yerin dibine girerim utancımdan 🤦♂️
Her ilişki öyle değil tabi ama çoğu aldatıldığının bile farkında değil emin ol. Yoksa her şey ortaya çıksa bugün evli olan kalmaz neredeyse çok büyük oranda yobazlık sapıklık yalan dolan var
Bu arada biraz geriden geliyorum kusura bakma 🙏
Kendinin farkında olman çok güzel. Peşinden koşan erkeklerde farkında olmalı ki bi defa tanıyan arkadaş flört ya da sevgili bi daha ayrılmak istemiyor. Seninde ihtiyaçların olabilir canın istiyor olabilir anlıyorum ama seni gerçekten hak eden birileriyle olman daha iyi olur, kendini değersiz hissetmezsin en azından ama kaç saattir böylesini bulmanında ne kadar zor olduğunu konuşuyoruz 🤔😄 Umarım adam akıllı her anlamda istediğin gibi biri karşına çıkarda her anlamda ihtiyaç duyduğun herşeyi doyasıya yaşarsın 🙏
İğrençler evet ama amaçları cinsellik işte belkide değer vermedikleri için harcamak istemiyorlar. Çok afedersin ama bu kadar sapıklık yapan her fırsatta cinsellik konusuna giren taciz eden erkekten sana nasıl değer vermesini bekleyebilirsin ki? Kişisel algılama sakın ama bu sapıklar genel olarak tüm kadınlara obje gözüyle bakıyorlar zaten.
Ya bilmem sonuçta ablası kardeşi annesi var ya da sonuçta direkt seks sohbeti yapanları demiyorum insan kılığında sohbet edip romantik duygusal konulan davrananlar da oluyor ikisini birbirine karıştırıyorlar son çocuk da öyleydi ondan direkt sapık diyemiyorsun duygusal romantik aşık gibi de davranıyordu işte o gerçek mi yoksa seks için aşık maskesi mi anlamak çok zor oluyor. Çünkü çoğu erkek sadece kadını elde etmek kandırmak için iyi nazik romantik oluyor çoğu zaman.
Ya şöyle benim erkek ev arkadaşlarım da oldu ya da evine gitsem de alsam da hiç beni taciz etmeyen ama yine de ben de bu saatten sonra tercih etmem gerek yok risk almaya yani.
Evet istediklerini almak için rol yapanlar çok ama açık ediyorlar kendilerini bi noktada. Tabi gerçekten aşık olup romantik davranması arzulamayacağı anlamına da gelmez ama en azından hayırdan anlar sevdiğini zorlamaz üzmez canını sıkmaz, işte o zaman anlarsın duygularının gerçek olduğunu. Ama inatla cinsellik konusuna devam ediyorsa aşık olması mümkün değil
Risk almamak en iyisi zaten sarılıp uyumak eksik kalsın birkaç saat az dertleş az sohbet et nolucak
Aynen öyle canım zaten. Yok o dediğin abazalar zaten hemen kendini belli ediyor bu sonuncusu gibi çoğu üç buluşmada bile patlıyor yani zaten eli kolu durmuyor dili durmuyor hep kafa seks. Adam akıllı sohbet edip sarılıp romantik an yaşanmıyor ki o abazanlarla yani. Zaten aynen benim öyle çok flörtüm oldu baktım baya zorluyor beni seks için direkt bitirdim bu sonuncu da öyle işte hani saygı duyuyorum demesine rağmen her buluşma yavşıyordu işte ordan dedim bu herif benim bedenime aşık sadece aç. Zaten yüz vermeyince çirkinleşiyorlar. Zaten düzgün insan bir kere uyarsan asla bi daha tenezzül etmez hatta ilk adımı bile atmaya çok çekinir ama şöyle mesela çoğu erkek de hani Abaza olmayan fiziksel ilgi göstermeyen duygusal romantik de göstermiyor dümdüz arkadaş gibi görülüyor flört sevgililikte ben o zaman da hiç sevildiğimi hissetmiyorum o da kötü. Hani sevse romantik olsa ama dokunmasa ya da sapıklık yapmasa seviyor derim de onlar da sevmiyor hiçbiri sevmiyor yani. Sadece saatlerce benimle dertleşen erkek dostlarım sevdi beni sadece bence çünkü hiçbir çıkarları yok ve bana değer verip önemseyip merak edip iyi olmam için uğraşıyorlar. Diğerleri sadece kendini eğlendirip kullanmaya çalışıyor bence.
Gerçekten seven erkeği bulanlar nasıl buluyor çok merak ediyorum ben asla bulamadım çünkü hep para seks için yanaştılar bana beni kullanmak için gerçekten seven erkek hep kadına veriyor ediyoe ilgileniyor seviyor sahip çıkıyor benim öyle sadece son sevgilim vardı ama o da çok sorunlu biriydi.
Haklısın da bu iki cins içinde aynı değil mi zaten? Kadınlar iyi erkeklerle dost olup kötü erkeklerle birlikte oluyorlar, erkeklerde iyi kadınları kullanıp ka. şar ları o*ları seviyorlar. Tabi bu herkes için aynı değil ama genelde gördüklerimiz bu şekilde.
Seven erkeği bulanlar bence çok fazla kriter aramıyorlar 😄 Sen sana layık biri dediğin zaman zaten erkeklerin %90ı eleniyor kalan %10 içinden sapık ve yalancıları çıkınca kalan sadece %1, onlarla da anlaşabilmek sevmek beğenmek falan gerektiğinden sonuç sıfır 😄
Ya şöyle ama benim dost olduğum erkeklerle aramda öyle mi elektrik yoktu yani ikisi gayet dediler biz seni kardeşimiz canımız görüyoruz hiç cinsel olarak bakmıyoruz diye ben de onlara öyleyim yani ama diğer mesela başta cidden iyi arkadaş dostu olup sonra ben sana aşığım diyen erkek arkadaşlarımla da hiç denemedik başlamadık çünkü ben onları aile arkadaş genel huy her şeylerini çok iyi biliyordum ve asla olmayacağı çok netti ondan dedim onlar da evet çok haklısın olmaz dediler ve başlamadık yani. Zaten onlar da olmayacağını biliyordu ama bence çüklerine karşı koyamadılar ve denemek istediler. Onlar zaten abazalardk diğerlerine göre. Hep hani seks için de kız arayan erkeklerdi ama diğer kardeş gibi görenler zaten uzun zaman yalnız kalan ve kalabilen kişilerdi hani seks seks diye geçinmeyen.
Bu arada evet öyle cidden bak mesela ben son sevgilimi sevmedim çocuğu sadece kullanma olarak gördüm ve herhalde en köpek gibi aşık bana o olmuştur. Hani o olmasa da olur modundaydım hep o hep kul köle oluyordu bana ben de kullanıyordum ama seviyordum öyle ekstra bi şey yaptırmadım yani kötü kızlar gibi parasını yemedim. Ama mesela diğer sevdiğim aşık olduğum erkekler normal yapması gerekenin hep çok altında yaptılar bana ilgi sevgi saygı para harcama ona rağmen yine seviyorum aşığım diye daha idare ettim yani. Ondan o konuda çok haklısın pislik olanlar daha yaranıyor gibi. Ama bir yandan acaba öyle bi şey yok da insanlar aşık olduğuna en çok kırılıyor ondan onu mu kötülüyor acaba aşk nefrete dönüşüyor ayrıldıktan sonra?
Ya şu an çevremdeki ilişkilerin hepsi nok gibi hepsi birbirini aldatıyor mesela çok net. Ama insanlar yine de birlikte hani çok saçma ve garip geliyor bana. Baksan mesela aşk yok sevgi yok birbirlerini gömüyorlar hep ve hep aranıyorlar yani hani daha iyisi olsa da bıraksam diye. E abi o kafayla nasıl o insanla ilişki yaşıyorsun mesela. Yani bak ben bu duyguya girdiysem eğer max bir haftada ayrılırım yani asla gelecek görmediğim ve başkası ile flört etmek istediğim bir ilişkide kalmam. Batar bana boğulur sıkılırım.
Genel olarak bi sözdü sadece herkes için olmadığını da söyledim çok takılma 😄 Ayrıca bu durumu şöylede açıklayabilirim, bi erkek bi kızdan gerçekten duygusal anlamda hoşlandığında eğer iyi biriyse kırmıyor üzmüyor kibar nazik düşünceli davranıyor ama kız bunu eziklik veya pasiflik olarak algılayabiliyor, daha çok eril enerji daha çok kontrol ve maçoluk seven kızlarda var. Böyle kızlar kendilerinden hoşlanan erkek birçok açıdan ne kadar iyi olursa olsun gidip maço, hanzo, serseri tiplerle olmak istiyorlar öyle tiplerde kızları kullanıyorlar ona rağmen kızlar peşlerinden koşmaya devam ediyor iyi erkeklerde yalnız kalıyor 😄
Olması gereken senin anlattığın gibisi zaten ama işte insanlar boşta kalmamak için ayrılmayı tercih etmiyorlar belkide. Sizin köle ilişkinizi düşünün sen başkalarıyla da yatmana rağmen onunla da yatıyordun ama hiçbiriyle sevgili anlamında ilişkin olmadığı için aldatma sayılmıyordu. Onlarda sevgilisi olmasına rağmen yatıyorlar ama boşta kalmamak için devam ediyorlar sevgili kalmaya. Bencede saçma ve gereksiz ama insanlar böyle 🤷♂️
Yooo ben mesela şöyle anlatayım. Erkek kibar nazikse bana ilgiliyse filan yardımcı olan bi tipde ben direkt hoşlanır ya arkadaş ya da sevgili olurum. Hani böyle daha tanıştığında ayı öküz kaba davranan erkekten direkt uzaklaşır engellerim asla çekici gelmez. Ama o kibar efendi dediğin erkek bana ilgisiz alakasız bencil cimri davranıyor sadece ezik sessiz efendiyse de aşık olup hoşlanmam derim bı sadece ezik bana da değer vermiyor. Mesela çoğu erkek şöyle. Benim başıma gelen de tüm ilişkilerim nerdeyse şöyle erkekler bana yanaşırlar çok kibar efendi düzgün filan cömert sonra ben hoşlanıyorum işte başlıyoruz konuşmaya görüşmeye ve yakınlık arttıkça erkek yani beni cepte görmeye başladıkça öküz ayı kaba sert olmaya başlıyor ben orada kavga edip bitiriyorum işte. Yani sert kaba ayı erkek sevdiğim filan yok ama erkeklerin çoğu özünde böyle sadece taslayana kadar efendi görüyor. Çünkü bu mallardan ayrılıyorum yine efendi tiplerine dönüyorlar kandırmak için.
Yazık ama ya ne kadar basit ne kadar aciz değiller mi 😄
Yok şöyle ben kölem vardı mesela o zaman bakardım sonuçta yine insanlar bana sarkınca edince tanışıyordum sonra bi çocuk sevgili olmak istedi ben de dedim benim kölem var açık ilişki yapalım o da tamam dedi. Ben yapmam ama sen yap dedi ben ikisiyleydim çocuk sadıktı sonra ama diğerinde ona sadıktım sevgili olunca kölemle bitirdik ama sonra ondan ayrılınca yine köleme döndüm yani iki sevgililik ilişkim oldu ikisinde de aldatmadım bakarsan dürüst açıktı her şey. Ama günümüz ilişkilerinde insanlar sadakat önemli diyip sevgiliyiz diyip aldatıyor o iğrenç.
Bilmiyorum acizlik mi bu. Yani bi insan kibar iyi efendi niye sadece seks için olur ben anlamıyorum gerçi çoğu inan kişisel bakım bile yapmıyor sadece kadın tavlamak için yapıyorlar onu da başta yalandan sonra mağara ayısı oluyorlar saç baş sakal.
Eğer dürüstsen ve hayatındaki insanda kabul ediyorsa bu aldatmaya girmez ki zaten. Aldatmanın kelime anlamı bile kandırmaktır sen açıkça herşeyi söylediğin halde kabul edip devam ediyorlarsa aldatmış olmuyorsun.
Söyledikleri yalanlar basit kendileri de basit. Sırf seks yapabilmek için girdikleri şekiller rollerde acizlik bence.
Aynen öyle ben dürüst ve sadık biriyimdir her anlamda hayatımda hiç yalan söylemedim söylemem de birini de elde etmek kullanmak için de asla yalan söylemem bi işi almak para kazanmak için de. Ama çoğu insan yapıyor işte bunu şerefsizler. Kadın da erkek de çok var. Ben dürüstüm ama bana çok yalan söyleyen oldu ve nefret ediyorum beddua okuyorum ya da ağızlarına edip işte silip geçiyorum ama bu kadar çok olmaları sinirimi bozup beni depresyona sokuyor bu kadar kötü yalancı insan olmamalı yani benim gibi iyi temiz insanlar üzülüp yıpranıyor çünkü. İçimizdeki sevgi ve iyi niyeti tüketiyorlar hep boşa gidiyor.
Ben zaten yalanla saygısızlıkla ilişki yaşayamam ki. Ben biriyle ilişki yaşıyorsam gerçekten kendimi o insana verir sayar ve severim. Ama karşımdaki bana değersiz ilgisiz umursamaz davranıyorsa ya da bir şeyler saklıyor yalan söylüyorsa deliririm yani derim sen ne diye zorla hayatıma girdin pislik sadece beni üzmek zarar vermek için mi derim. Hani insan sevmez anlaşamaz bitirir o ayrı ama seviyorum ediyorum diyip sözler laflar vaatler verip sonra kazık atmak yalanlar söylemek aldatmak çok adice bunu çok yapıyorlar.
Ben de zaten bu seks için bunları yapanları sayıp sövmekten yıllardır yoruldum iğrenç ya da para için mevki çıkar için işte ahlaksız onursuz yalancı davranan herkese. Hani işte de para için statü için ne şerefsizlikler adilikler yapıyor insanlar onlardan da nefret ediyorum ya da sadece işte iki dk seks yapacak diye aylar yıllarca yalan dolan numara yapanlara da öyle.
Ama bak sana efendi * erkekten şöyle örnek vericem. Mesela ben dört erkek tanıdım önceki aylarda işte flört arkadaş olarak. Bak ikisi efendi çekingen pasif erkeklerdendi. Bu erkekler hiçbir zaman bana sarmadı asılması iltifat etmedi hesap ödemedi hediye almadı hani tamamen dümdüz sadece sohbet edip vakit geçirdi benle. Yine başka iki erkek vardı bunlar bana hep iltifat etti ilgilendi baya gözlerime baktı işte dokunup arzuladıklarını söylediler cinsellik için yokladılar hediye alıp hesap ödediler jestler yaptılar. Şimdi baktığında ikinci grup * birinci grup efendi. Şimdi birinci grup bana ne yaptı da ben aşık olup sevgili olayım ki onlarla Allah aşkına herifler beni beğeniyor mu o bile belli değil hiçbir sözel fiziksel duygusal hamle yok jest yok bi şey yok. İkinci gruba bakıyorsun evet onlar da dürüst değil güvenilir değil muhtemelen tek dertleri seks ama kadını mutlu ediyor bi şeyler alıyor ediyor keyiflendiriyor ilgisini alakasını belli ediyoe açıkça. E doğal olarak kadın yaşayacaksa bi şey * yaşıyor çünkü pasif olana ne yapacak tecavüz mü edecek herifler hiçbir bok yapmıyor kim ne yapsın öyle erkeği. O efendilik değil mallık yani. Efendi erkek hesap öder hediye alır iltifat eder duygusal olur fiziksel de adım atar ama Abaza şekilde seks diye değil atıyorum bi elini tutar bi ufak öper sarılır. Siz efendiliği anlamıyorsunuz bence.
Seni anlayabiliyorum ve hak veriyorum ama insanların hemen hemen hepsi böyle ne yazık ki. Berbat bir dünyada rezil bi çağda yaşıyoruz ve herşeyi bu kadar kötü hale getiren tek unsur insanlar. Üzülüp yıpranmamak için ise çoğunlukla onları görmezden gelmen gerek ve mümkün olduğunca içindeki iyi ve güzel duyguları onlardan sakla. Çünkü insanlar güzel olan herşeyi mahvediyor.
Efendi diye hoşlanmak sevmek zorunda değil ki, seven hoşlanan da efendi olmak zorunda değil. İkisi farklı özellikler zaten sen neden bağdaştırdın anlamadım. Ben böyle bir örnek vermedim
Yok yani onu diyorum efendi dediklerimiz genelde sevmiyor * dediklerimiz seviyor ondan kızlar piş seviyorsa geliyor olay.
Ben zaten eskiden çok daha tatlı ve iyiydim zamanla daha kapalı ve az verici oldum çünkü hep sevip verici olunca pişman ediyorlar genelde.
Efendi olanlara kıyasla diğerleri çok daha arsız ve yüzsüz olduğu için sürekli deniyorlar her önüne geleni düşürmeyi, bazıları da inanıp düşüyor işte olay tamda söylediğin yere çıkıyor.
Şimdi tatlı ve iyi değil misin 😄 Eskiye göre çok daha tecrübelisin kendini bile daha iyi tanıyorsun bunun avantajı daha fazla bence vermekten. Ayrıca erkekler sadece sevip verince değil genel olarak her konuda pişman ediyorlar zaten 😒
Ya yoo yine tatlı ve iyiyim. Ya bilmem ben erkekleri kullanıyorum zaten gerçekten sevmiyorum ama bu halim bile onların hak ettiğinden çok daha fazla sonuçta kullanmıyorum baktığında şunu yap şunu ver diye saygılı sevgili davranıyorum ama gerçekten içten hiçbirini sevmedim ve sevmiyorum yani hiçbiri için bir fedakarlık yapmam ya da bel bağlamam zaten onlar da bana yapmaz bunu bildiğim için.
Sadece genel anlamda seks için kendilerini ne kadar rezil Kepez edip baya suç işlediklerini görmek midemi bulandırıyor benim. Bu kadar iğrenç olmasalar daha iyi. Çok kaliteli düzgün erkekler de var yani. Bilmiyorum beni tatmin eden tam anlamıyla olmadı hep küçük ergen çocuklar gibi benden yaşça büyük olsalar da.
Sonuçta cinsel yönelimim erkekler yani ondan erkeklerle uğraşmak zorunda kalıyorum ondanlardan etkilendiğim için hormonal. Kadın olsa kadınla uğraşırdım ama kadınlar da zor kesinlikle görebiliyorum.
Olsun sen kullanacaklarını da çok dikkatli seç bundan sonra 😄
Bu zamana kadar o kadar fazla erkek tanıdıysan belkide kriterlerinden bazılarını değiştirmelisin çünkü biri tuttuğunda diğeri mutlaka tutmuyor, fedakarlık yapman şartsa başkası için değil kendin için bazılarından vazgeçmen gerekebilir.
Kadın kadına oluşabilecek sorunları bilemem ama kadın erkek daha zor geliyor bana nedense 😄
Abi zaten yüzlerce erkek eliyorum. Ona rağmen işi profili eğitimi düzgün diye bi date e çıkıyoruz işte çoğu pislik çıkıyor dediğim gibi cimri dengesiz sevgisiz veya abazalar. Hep aynı sorunlar yani. Daha şöyle hayran olunacak erkek tanımadım ama hepsi ben güzel ve durumum iyi diye üstüne atlıyor.
Farklı ülkeleri bilemem sonuçta ciddi oranda kültür ve vizyon farkı oluşabiliyor, ama bizde her ne kadar statü sahibi de olsa çevre ve toplum etkisiyle olsun yetişme biçimiyle olsun insanların ufku çokta açılmıyor. Bu yüzden her ne kadar sözde eğitimli de olsa aslında dışarıya göre çoğunlukla dar görüşlü, vizyonsuz kalıyoruz. Biz nasıl cahil ve anlayışsız topluma yobaz diyosak dışarıya göre birçok konuda bizde öyle kalıyoruz.
Her ne kadar hak ettiğini düşünsekte aradığını bulmanın ne kadar zor olduğunun farkındayız. Ama umarım yakın bir zamanda bulursun istediğin gibi birini, yalnızlık zor.
Yani inşallah ama sanmıyorum piyasa çok kötü çoğu erkek parasız ya da cimri sorumsuz yalancı dediğim gibi sevgisiz yani çabaları yok. Asla ilişki yaşanacak profilleri yok tek dertleri ucuz kolay seks ilişkisi yani sevgililik bile değil.
Haklısın maalesef
Ya bi de gerçekten çok iğrençler yani böyle bana sarkan yalancı paracı erkeklerden gına geldi bana. Herifler hem bana sarkıyor hem ayağına çağırıyor ya da hesabı bana kitlemeye çalışıyor filan çok sinir oluyorum.
Öyle kızlar da var ama daha az yani. Kızlar yemin ederim erkeklere göre daha ahlaklı gururlu para konusunda çoğu erkek piyasada kaşar olmuş kimin parasını yesek diye geziyor.
Bi süre erkeklerden uzak durup kendine zaman tanımaya ne dersin?
Evet erkekler yüzsüzlük konusunda aşmışlar zaten
Zaten özellikle aramıyorum ki onlar istek atıyor tanışmak görüşmek istiyor hani sonuçta günlük hayatta tanışıp görüşüp kahve içip vakit geçirmiş oluyorum o da flört oluyor.
Gerçekten mide bulandırıcı yani hem ayağına Çağıran hem sana hesap ödetmek isteyen hem direkt seks sohbeti yapan cidden mide bulandırıcı ben anlamıyorum bu ahlaksızlık nereden geliyor ya.
Hiç şöyle düzgün iyi güzel seven erkek tanımıyorum exlerim de hep yüzsüz Abaza cimri tiplerdi genelde yani ben idare ettim yalnızdım diye vakit geçirdim.
Aradığından değil zaten bir süre gelen teklifleri de reddedebilirsin biraz kafanı dinle, zaten amacı cinsellik olan sen pas vermeyince pes eder hemen.
Dediğin gibi, istediğin gibi seven değer verenin parası yok. Parası olanda değer vermiyor sevmiyor amacı cinsellik oluyor. Belki ikisinin ortası denk gelir onu bilemem ama bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekeceği kesin gibi
Yooo emin ol asla pes etmiyorlar onlar asıl daha yüzsüz engelle reddet say söv yine geliyorlar aylarca taciz edenler var.
Bence cinsellik isteyen parası olmasa da para harcıyor zorla çünkü hem para harcamadan hem de cinsellik yaşayamayacağı belli zaten.
Senin gibi daha kaç kişiyi taciz ediyorlardır düşünmek bile istemiyorum, bide bunlara inanıp güvenip bişeyler yaşayan saf kızlarda var 🤦♂️
Orası öyle ama amacı cinsellik olan ne kadar parayı gözden çıkarabilir ki
Bu arada uygulamada 150 yorumun üzerine yorum yazılmıyor istersen özelden yaz chromedan girmek biraz zahmetli
S. kildiginlee kalmışsın zaten boş ver ne yaptigini