Aile & Toplum Öğrendiğinizde şaşırdığınız en tuhaf şey ne? Sevgirella Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben hoşlandığım adamla arkadaşım olarak gördüğüm kizin fb oldugunu öğrendim. Öğrendiğinizde şaşırdığınız en tuhaf şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Işık hızı 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Buraya yazamamm ama dıştan çok sakin birisi olarak bildiğim çok yakın birisi çok fena ateşli çıktı 0 2 Yorumla Sevgirella +1 yıl Sakin durandan korkucan valla Yorumla Emremre0616 +1 yıl Kesinlikle öyle cidden acaba bana fake hesaptan birisi benimi işletiyor demedi çok şaşırdım ama bayaa devam ettik ses yok resim yok yazışarak kim olduğunu bir bilsen 🙄🙄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evli iri kalcali kadın odaya girince direk gözler kalcaya giden hanım meğerse arkadan veriyormuş şaşırdım ateşli olduğunu hissettiriyordu 0 0 Yorumla
xFEDERALL Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şey siyahi kadınlardan kakaolu süt geliyor sanıyordum ben onlardan da beyaz geliyormus 😃 0 3 Yorumla Sevgirella +1 yıl Haha allah seni ne yapmasın he sarışınlardanda muzlu süt geliyo😂 Yorumla Sevgirella +1 yıl Kızıllardan çilekli😂 Yorumla xFEDERALL +1 yıl Keşke gerçek olsa fhwjfbekfhbf Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Balinaların 50.000.000 yıl önce kara hayvanı olduğunu öğrendiğimde şaşırdım 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Abimle kız arkadaşımın FB olduğu benimkide 😄 0 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ooo birde kız sizde kalıyorsa tam skandal Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konuştuğum ve etkilendiğin kızın etrafında bir erkek daha olması ve ondan dolayısı ile kafasının karışıp benle evlenmekten bile vazgeçmesi. 0 2 Yorumla Sevgirella +1 yıl Kendi bilir gidenen arkasından kapıyı kapatırız geçeriz kendi dusunsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki ya bana verdiği evlilik ümidi? Yorumla
MrBravo Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Melek sandığım kızların şeytanın başı çıkması ve artık kimin ne olduğunu pekte umursamamaya başlamam 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Kız hiç bir şey söylemedi mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Işık hızı
Buraya yazamamm ama dıştan çok sakin birisi olarak bildiğim çok yakın birisi çok fena ateşli çıktı
Sakin durandan korkucan valla
Kesinlikle öyle cidden acaba bana fake hesaptan birisi benimi işletiyor demedi çok şaşırdım ama bayaa devam ettik ses yok resim yok yazışarak kim olduğunu bir bilsen 🙄🙄
Evli iri kalcali kadın odaya girince direk gözler kalcaya giden hanım meğerse arkadan veriyormuş şaşırdım ateşli olduğunu hissettiriyordu
Şey siyahi kadınlardan kakaolu süt geliyor sanıyordum ben onlardan da beyaz geliyormus 😃
Haha allah seni ne yapmasın he sarışınlardanda muzlu süt geliyo😂
Kızıllardan çilekli😂
Keşke gerçek olsa fhwjfbekfhbf
Balinaların 50.000.000 yıl önce kara hayvanı olduğunu öğrendiğimde şaşırdım
Abimle kız arkadaşımın FB olduğu benimkide 😄
Ooo birde kız sizde kalıyorsa tam skandal
Konuştuğum ve etkilendiğin kızın etrafında bir erkek daha olması ve ondan dolayısı ile kafasının karışıp benle evlenmekten bile vazgeçmesi.
Kendi bilir gidenen arkasından kapıyı kapatırız geçeriz kendi dusunsun
Peki ya bana verdiği evlilik ümidi?
Melek sandığım kızların şeytanın başı çıkması ve artık kimin ne olduğunu pekte umursamamaya başlamam
Kuzenimin lezbiyen olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım
Kız hiç bir şey söylemedi mi
cinsellik