Aile & Toplum Cluba çağıran iki arkadaşım var da. Club ortamı nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor birde bir kaç sorumu cevaplaya bilir misiniz özelden? ben eğlenmek için giderim diye düşünüyorum ama gitmedim daha önce Güncellemeler+1 yıl iki arkadaşımda kız Cluba çağıran iki arkadaşım var da. Club ortamı nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gittiğin cluba göre eğlenebilirsin ama işkenceye de dönüşebilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben hiç gitmedim de. bir kaç soru sorabilir miyim. Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Buyur Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl gideceğin mekana göre değişir ama normal bir yer yani ışıklı bir mekanda içiyorsun sadece veyahut dans falan 1 1 Yorumla goktandmr +1 yıl bana bişi sormadınnnn Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Haram haram 😂 bilmiyorum ama hep tehlikeli ve eğlencesine duskun olanların gittiği bir yer olarak görüyorum 1 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı. Erkek dimi çagıranlar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır kız. Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Ee ne soracaksın Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Sor. Yorumla
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Clup eglencelidir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl gittin mi hiç Yorumla falafos +1 yıl Gittim tabi Yorumla Soran +1 yıl bir kaç soru sorsam. Yorumla falafos +1 yıl Tabi Yorumla falafos +1 yıl Nasıl atcam yoksa Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Seni sarhoş etmek 1 5 Yorumla karmen3235 +1 yıl Nerde okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl konya Yorumla Soran +1 yıl sen gittin mi daha önce Yorumla karmen3235 +1 yıl Evet Yorumla karmen3235 +1 yıl Olur Yorumla
OğuZzeers_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Elleşmeli yiyişmeli ortamlar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl gittin mi daha önce Yorumla OğuZzeers_ +1 yıl Evet görgüsüz boktan ergenlerin yeri Yorumla Soran +1 yıl soru sorsam cevaplar mısın. ekledim Yorumla
yigitcankpll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yani alkol içiyor musun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne kadar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ney ne kadar bir kaç soru sorucam sadece. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nickin ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gittiğin cluba göre eğlenebilirsin ama işkenceye de dönüşebilir
ben hiç gitmedim de. bir kaç soru sorabilir miyim.
Buyur
gideceğin mekana göre değişir ama normal bir yer yani ışıklı bir mekanda içiyorsun sadece veyahut dans falan
bana bişi sormadınnnn
Haram haram 😂 bilmiyorum ama hep tehlikeli ve eğlencesine duskun olanların gittiği bir yer olarak görüyorum
Erkek dimi çagıranlar
hayır kız.
Ee ne soracaksın
Sor.
Clup eglencelidir
gittin mi hiç
Gittim tabi
bir kaç soru sorsam.
Tabi
Nasıl atcam yoksa
Seni sarhoş etmek
Nerde okuyorsun
konya
sen gittin mi daha önce
Evet
Olur
Elleşmeli yiyişmeli ortamlar
gittin mi daha önce
Evet görgüsüz boktan ergenlerin yeri
soru sorsam cevaplar mısın. ekledim
Yani alkol içiyor musun
evet
Sor bakalım
Ne kadar
ney ne kadar bir kaç soru sorucam sadece.
Nickin ne
Nedir sorun