Yakın zamanda motor kazası geçirdim dilime dikiş atıldı Şu an yara iyileşti dikişler alındı ama psikolojik sorunlar yaşıyorum acaba ilerde kanser olur muyum o dilimin kesilmesi bana bir sorun çıkartır mı başına gelen varsa söyleyebilirmi
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar zaman geçti travma sonrası stres bozukluğu deniyormuş buna araştır istersen bi psikyatri randevusu al ben alıcam
Kaygı bozukluğu anksiyete yaşıyoruz seninde sorunun bu ya kanser olursam ya ilerde böyle olursam her gün sıkıntılı hissediyorsun bakıyorsun aklında düşünce de yok ama sen gene sıkıntılı hissediyorsun
Allah yardımcımız olsun kardeşim peki herhangi bir yerinde sendede bisey var mı çünkü benim hala yüzümde var izler geçici dişlerim kırıldı oda pazartesi takılıcak kalıtsal bisey yok ama yine de aklıma hiç olmıcak şeyler geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kazadan sonra mı psikolojik sorunlar yaşamaya başladın
İlk iki hafta iyiydim sonra sürekli dilimi düşünmeye dilimden dolayı problemler yaşıcağımı düşünmeye başladım
Evet kazadan sonra
Kanka hiç sorma bende kötü bi olay atlattım o olaydan sonra ben ben olamadım ne lanet bi durum valla anlam veremiyorum
Kaygı bozukluğu anksiyete yaşıyoruz seninde sorunun bu ya kanser olursam ya ilerde böyle olursam her gün sıkıntılı hissediyorsun bakıyorsun aklında düşünce de yok ama sen gene sıkıntılı hissediyorsun
Kanka gün içinde sıkıntılı falan hissediyormusun endişe sıkıntı
Evet sürekli uyku uyuyamıyorum son iki haftadır dün hastanede sakinleştirici yedim
Ne kadar zaman oldu yaşayalı
Kanka ben 10temmuzda yaşadım yani bu durumda keşke şu an ki aklım olsaydı korkma sakın korku seni dahada beter yapar
Hep korkum beni böyle yaptı bu ne lanet ib durum eski halimi özlüyorum cidden
Sakın korkma senin daha yeni kanka yolun başı korkmazsan geçer bir aya
Ben aylarca korktum
psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanmadım dedi bana genelde böyleleri kendiliğinden düzeliyor
düzelmezse gel tedaviye başlıyayım dedi
Allah yardımcımız olsun kardeşim peki herhangi bir yerinde sendede bisey var mı çünkü benim hala yüzümde var izler geçici dişlerim kırıldı oda pazartesi takılıcak kalıtsal bisey yok ama yine de aklıma hiç olmıcak şeyler geliyor
Fiziksel rahatsızklar devam ediyor bedenimde hala güç kaybı var sinir damarlarım zedelenmiş
aynen ben b durumda yaşayamam vesaire gibi düşünceler sen önceden namaz falan kılıyor muydun
Yok inancım var çok şükür ama keşke kolum bacağım kırılsaydı tüm vücudum kırılsaydıda dilime bir şey olmasaydı kanser olurum diye korkuyorum
Kanka mesela bak burdan anla dile dikiş atılmasıyla kanserin ne alakası var beyin bu korkutuyor işte
Ablam Mehmet yıldızı dinliyor bende dimlicem sende dinle kardeşim ablam intihardan döndü Şu an çok çok iyi her şey Allahtan imtihan atlatıcaz inşallah
İnşallah
Evet ama sürekli düşünüyorum kanser olurmuyum çocuğuma geçer mi diye kendimi sürekli bu düşünceler içinde buluyorum
kanka herkesin farklı kaygısı vardır mesela bende düşünce bazen etkiliyor bazende kendiliğinden sıkıntıl ıvs hissediyorum
bisi olmaz gcer
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!