Boşanma aşamasındayım ve kaynanam hala benim numaramı silmemis mardinliler ve eşi yani kayinpederim çok baskın bir karakteri var benimle gizli gizli konuşup torunun halini soruyordu ama oğlu hiç bir şekil de ilgilenmiyor ve üstelik sanki o değilmiş gibi geziyor kaynanam da soruyordu ama ihtiyacı var mı demiyordu bir destek de olmuyor yani kaynanamın her hangi bir kötü davranışı olmadı bana gerçekten ama ben ona anlatınca da bu sefer başa sarıyorsun dedi en son oğluna nafakayi yatır diyormuş yani eşim o da yatırdım diye oyalıyor ama yatirmiyor bugün de WhatsApp ta durum paylaştım kızım ile bir videomu kızım ile gülüyorduk kaynanam da görmüş yani silmemjs numaramı hala
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onlar da biliyorlar kendi oğullarının yanlış yaptığı ama atsan atılmaz satsan satılmaz diye düşünüyorlar. Bir de torunları için seninle bağlarını koparmak istemiyorlardır muhtemelen.
Evet aynen öyle konuyu özetle anlattın beyzanur ama ben de doluyum biraz kızıma ben bakıyorum tek bir ihtiyacı var mı demiyorlar da nasil tavır alacağımı da bilmiyorum kadının da bir suçu yok
Acaba eşinden çekiniyor olabilirler mi ki? Hani soracaklarda acaba eşin mi engel oluyordur?
O da var tabi yani bilmiyorum ama gizliden de olsa yardım edemezmiydi kestiremiyorum ya
Tam olarak ne sordugunuzu anlamadim, tekrar okudum ancak soru goremedim.
Eşim ile boşanma aşamasındayız ve kaynanam numaramı silmemis ama torunlarıyla da ilgilenmiyorlar
Siz ricada bulunun, en aklibasinda olan kimse onunla konusun. Evladinizin hakkini hukukunu korumak onların da vazifesi.
Çok konuştum kaynanam ile ama onun da bana dediği ben seninle gizli konuşuyorum benim elimden de bir şey gelmiyor diyor kadın kadını da takan kimse yok kayinpederim baskın karakterli zaten
O zaman nafaka artırım davası açacaksınız, nafakanizi çatır çatır ödeyecekler. Ozaman ellerinden emin olun gelir. Torunları için fedakar olmak zorundalar. Ben alamıyorum insanlardaki bu merhametsizligi.
Şöyle ki eşim çekişmeli boşanma davası açtı ben de boşanmak istemedim her türlü delilerimj de sundum sirket dekontlari lüks arabalar ile fotoğraflar ve sirket odasin da çekildiği fotoğrafları haliyle davaları red oldu davayı ben kazandim şimdi ise istinafa başvurdular ve hatta onun soyadını da kullanmami istemiyor aradı ve söyledi bana ben de ona inat kızım ile sosyal medya hesabı açıp şuanki soyadımı kullandım çünkü resmi olarak hala evliyiz ve bu kadar basit değil
Demekki seni torunlarını seviyor gibi
Evet öyle de biliyorum da baskı altın da ben de doluyum ama kızıma bir tek ben bakıyorum ilgileniyorum ne dicegimi de bilmiyorum
Durumları iyi değilmi para versinler
Şirketleri var ama işte beni bezdirip kızımı onlara vermemi istiyorlar
Belkide amaçları çogu almak istiyorlar
Öyle zaten dedim ya cocukla ilgilenmiyor fakat velayeti istiyor
Yani o yüzden senden çocugu almak isteyecekler
Hangi yüzden anlamadim?
Amaçları çocugu elinden alıp seninle bağlantıyı koparcaklar
Evet birkaç defa kızın ihtiyaçları var babası da ilgilensin dediğim de ise bana dediler ki bakamiyorsan ver babasına babası bakar bosanmayi ne zannediyordun dediler
Laf sokmuşlar sana öyle kolay değil çocuk bakmak diye
Anlamıyorum ama doğru bir durum mu yani
Bu kızın babası ise sorumluluk alması gerekiyor ve iki senedir kızıma ben bakıyorum kızım iki yasinda
Değil tabiki bir çocuga annesi kadar iyi kimse bakama
Bakamaz
Ve asıl alırsa bakcak olan da ablaları yengesi annesi yani kızı ortalıkta perişan etcek zihniyeti bu işte her ablasının yengesinin ikişer üçer tane çocuğu var bu zaman da kim kimin çocuğuna iyi bakar annesi kadar
Dışlarlar çogu senin gibi bakamazlar
Ama işte bunu bile anlayamıyor kendisi bile hala annem diye sarılırken sen bu kıza nasıl böyle bir şey düşünürsun
Eski eşinde düşünmesi lazım bence