Kıskanmıyorum.
Ama bazen inceliyorum çitleri oturup kahvemi yudumlarken. Bir sigara yakıyorum, öylece izliyorum.
Kimi çiftlere içimden beraberliği hak ediyor, bunlar birbirini hak ediyorlar diyorum. Kimilerine ise siz şimdi ayrılsanız daha iyi diyorum.
Sonra o güzel beraberlikleri görünce insanın kanım ısınıyor. Sevgilim olsa yanımda, o saçlarına yaslasam yanağımı, saçlarından öpsem diyorum.
Ama baksana etrafına. Tavuk döner yemem, hergün ilgi beklerim, iki güne aldatırım diyenlerle dolu ortalık. Egomu tatmin etsin, ayrılıp yenisini bulurum diyenlerle, aşk bir oyundur, oyunu kazanayım ve gideyim diyenlerle dolu.
Tamam, bende her çıktığımla severek başlamıyorum ilişkiye. İnsanların duyguları var. Hiç sevmediğim insanların hatıralarını saklarım yıllar boyu. Ama deli gibi sevdiklerimin bazılarını görsem yerde bir tekmede ben vururum.
İnsanlar ilişkilerin kıymetini bilmiyorlar.
Herşeyi adabıyla yaşamak gerek, bunuda bilmiyorlar.
Yatağa mı atacaksın karşındakini? Eyvallah, razıysa at. Ama adabıyla yap bu işi.
İlişkiden sonra kapıyı kapatıp çıkarken teşekkür ederim, kendine iyi bak de.
Ona aşık mı oldun? Eyvallah, aşık ol. Git sarıl, ilgini belli et, elinden geleni yap ilişkin için.
Ama bir gün ayrılık olacağını bilerek gir o ilişkiye. Sonra ne onu zor duruma sok, nede kendini.
Hiç sevmiyorsun ama ilgini mi çekti? Eyvallah, git başla ilişkiye. Ama saygını koru karşındakine ve ilişkine karşı.
İlişki kurmak demek illede aşk veya illede yatak fantazileri değil. İlişkinde herşeyi yaşa. Hatta sabah akşam yataktan çıkma. Ama bunu adabıyla yap.
İşte ben buna kızıyorum. Kimse edebiyle, adabıyla birşeyler yaşamayı beceremiyor.
İçlerindeki bastırılmış duyguları dışa vurmak yerine erkekler puştluğunu dışa vuruyor, kızlar kaşarlığını...
Yarınsa karşılaştıklarında utanıyorlar birbirlerinden.
İlişkiyi güzelce yaşayıp ayrılmayı bilmiyorlar.
https://i.hizliresim.com/04Vj9W.jpg25 Yorumla- +1 yıl
Dolu değilim bayan. Bana hava hoş. Ama gerçekleri söylemedende olmuyor, duramıyorum. Gerçekleri söylemeden duramıyorum.
Kimse kusura bakmasında doğruları söylerim. İsteyende istediği gibi konuşsun hakkımda bu yazıyı okuyunca. Doğru ne ise, inandığım ne ise onu yazarım ben burada.
Bende gencim, bende erkeğim. Ben niye ayıptır söylemesi puştluk yapmıyorum sokaklarda? Herşeyin bir edebi var, ona göre yaşıyorum. Herkese ederini veriyorum. Herkese karşı saygımı koruyorum. Haddini aşan olursa haddini bildiriyorum.
Şimdi haksızsam haksızsın de. Yerine göre davranmak ayrıdır, geniş olmak, haddini aşmak, gevşek olmak ayrıdır.
Bak milletin çocuğuna, sokağa çıkıyor herkese saygılı. Ne yaşamak istiyorsa yaşıyor kız arkadaşıyla, ama edebine göre. Öbürüde çıkıp arkadaşlarına face adresini veriyor bu kızla beraber oldum, birde sen bak tadına diye. Adamlık mı bu şimdi? E geniş kızada, geniş erkek lazım kusura bakılmasın !
Haksız mıyım? Hohooyy. :D
@felia555
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg - +1 yıl
En güzeli deme, teşekkür ederim. (:
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
@felia555
En İyi Cevaplar
+1 yılKimi çiftler olur ya, birbirlerini bir kaşık suda bogacak gibi davranan , onları görünce şükrediyorum halime:)
Kimi çiftler , birbirlerine karşı kurdukları cümleler içinde ''ben sana aşığım '' mesajı veriyor ya'' , o zaman kendime kızıyorum , belki kıskanıyorum00 Yorumla
+1 yılKıskanmak değil de imrenmek.
Yani onları görüyorsun çift çift, sen ise sap gibi yanlız yanlız takılıyorsun. Bir de şimdi nasıl bir çift olduguna baglı. Ergen ergen çiftler , gömlek değiştirir gibi sevgılı degıstıren ınsanlar var. onlara ımrenmıyorum tabıkı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize cok nazar degerdi ya o sarisin ben kumral o renkli goz ben bal falan fizik desen ikimizinkide cok iyiydi sokakta hem onu hem beni kesiyolardi garip oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılbitmis sanirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Evet söyle kiskanirim. mesela kiz çok boyle efendi erkekte onun gibi. hani derler ya tencere yuvarlanmis kapagini bulmuş misali. oyle bir çift gorursem derim içimden keşke benimde boyle bir sevgilim olsaydi. ama hasbel kader iste. ne kadar efendi kiz ararsam okada dengesizler geliyor hayatima.
10 YorumlaEl ele yürüyen bir çift görünce, "Ayrılın l*n! " diyesim geliyo...
Şaka şaka... :D
Kıskanmak değil de, imreniyorum ister istemez... :)
Bir sevgilim olsa,
şairin dediği gibi, içimi onunla ısıtsam ne güzel olur diyorum ama,
olmuyor şimdilik... :)00 Yorumla
+1 yılsevgilisi olanı kıskanmak derken nasıl? o kızın ya da erkeğin tek bir kişisinimi kıskanmak? yani sevgilin olmadığı içinmi? yoksa o erkek o kızla sevgili diyemi. benimle sevgili olsun der gibimi. kıskancak biey yok herkesin alnına yazılan var salla geç
00 Yorumla
+1 yılÖmür boyu yalnız kalacağını bilen biri olarak onları, özellikle uyumlu olanları her gördüğümde gerçekten içim parçalanıyor. 20 yaşındayım ve bugüne kadar kimseyle sevgili olmadım, belkide şu sıkıntı dolu hayatımda hislerimi, hayat sevincimi yitirmişken en ihtiyaç duyduğum şey birinin beni sevmesiydi, onun bir saç teli için canımı verebilecek biri olmama rağmen bu yalnızlığım niyedir hep kendime sorarım. Belki de insanlara olan güvenimi yitirdiğimden ötürü olsa gerek :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz ayrıldık sevgilimle, inşallah doğru olanı yapmışızdır. her neyse, daha sonra dışarıda gördüğüm her mutlu çifti kıskanır oldum. ama kem gözle değil, imrenerek, nazar değmesin diyerek. çok uyumluyduk neden böyle oldu diye üzülerek kıskanıyorum. öyleki hala üzüntüden içerim, 20 dakika olmadı taps da kapı dışarı edildim :( çok zoruma gider oldu herşey :(
00 YorumlaKimi zaman evet. Ama diyorum l*n zaten öğrenciyiz zarzor geçiniyoruz birde sevgilimiz olsaydı para su gibi giderdi diyorum halime şükrediyorum :D Ha eğerki paraya bakmayan bir kız bulabilirsem ve karşılıklı sevgi olursa isterim çok. Ama biraz ütopik.
01 Yorumla- +1 yıl
lol bende senin gibi düşünüyorum
acı ama gerçek, eğer insan yalnızsa ve etrafta mutlu mesut çiftleri görüyorsa içten içe bir kıskançlık hissedilir. "neden ben yalnızım, neden benim de sevgilim yok" der insan. bu kıskançlık karşı tarafa zarar verir cinsten bir kıskançlık değildir, sadece kıskançlık sahibi kişinin içini kemirir.
ama bn kıskanmıyorum :D00 YorumlaEl ele bir cift gorunce aralarindan yol isteme bahanesiyle gecip onlari ayırıyorum o derece :P şaka bir yana kıskanmak diilde kendimi 50 yaşında kedileriyle yaşıyan bir teyze gibi hayal ettiğim çok oluo :))
11 Yorumla- +1 yıl
harika! lol
Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Aşık olmadan ve evlenmeden önce kıskanmazdım. Ama aşık oldum ve evlendim. Kocamın beni kullandığını ve sevmediğini farkettim. Bu olaydan sonra ne kadar seven erkek görsem kıskanırım sonrada kıskanırım için kendimden utanırım önüme bakarım.
12 Yorumla- +1 yıl
belkide diğer erkeklerde senin kocan gibi. onların vefalı olduğunu nasıl fark ettin? tabiki senin kocanın vefasız olduğunu zannetmiyorum. Allah sizin mutlu bir çift olmanızda size yardımcı olsun!
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kiskanmam , hallerini izlerim ve cok hosuma gider halleri.. kumrular gibi olan ciftlerigorunce hele ki.. ama , kalbimde birisi varsa gozumun onune getiririm belki.. imrenebilirim.. ama kiskanmak.. asla.. gulumsetir beni.
00 Yorumla
+1 yılInsan o cifti eski sevgilisiyle gezdigi sokaklarda gorunce
Vayy bee onceden sevdigim kizla buralarin yolunu tutarken simdi yene kumrular gelmis diyor
yakiyor bir cigara ve sonra icinden
Insallah kizi kaparlar emi diyip kiskaniyor iste :d00 Yorumla
+1 yılIlgimi bile cekmiyorlar, çoğunun uyduruk iliskileri mide bulandirici açıkcası birinin elini tuttuysan bu ona o eli birakmayacagin mesajini verir ki bunu yapan hatta bilen bile yok çağımızda.
10 Yorumla
+1 yılhem evet hemde hayır. yani kendi halime bağlı. bazen kendimi yalnız hissederken benimde bir sevgilim olsun
sinirlerim bozuluyor. Ama çoğu kez kendi hayatımdan başka kimsenin özel hayatını düşünmek iştemiyorum.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Eskiden imrenirdim neden ben bunu yasamiyorum diye ama artik onlara uzuluyorum. Birbirlerine seni seviyorum diip kimblir neler yapiyorlar birbirlerinn arkalarindan diye.. (istisnalar haric)
00 YorumlaBende kıskanma şu şekilde oluyor normalde arkadaşlarla takılıyoruz falan sonra bir bakıyorsun etrafa herkes manitasıyla yazışıyor, sonra insan ister istemez özeniyor kıskanmadan çok...
00 YorumlaAslında onların adına seviniyorum. Ama bazende üzülüyorum çünkü bitmesinden korkuyor ve birbirlerine olan sevgilerinin azalmasından nefret ediyorum.
10 YorumlaNeden kıskanalım piskopatmıyız biz :D Hem bir erkek olarak mantıklı düşünmek gerekirse neden hayatınızda sürekli problem birini istesiniz ki dimi :D Birde bu açıdan bakılması gerek
00 YorumlaElele tutuşan sevgilileri görünce sevdiğim kişi geliyor aklıma özlüyorum onu sadece
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka ya nıye kıskanıyım ki yani banane onlardn babane sevgılıyseler el ele tutsmuslar gullusup eglenıyolar bana ne ! sevgılım yok dıe kıskanmak zorunda degılım kı kımkı onlar keske ölseler :(
02 Yorumla
Soran+1 yıloyyy :(
Cevap sahibi+1 yıldepresyondayım sanırım :/
Sevgilisi olanı kıskanmak mı? Allah'ın yasakladığı bir ilişki nasıl kıskanılır? Flört etmek Dinimizde haramdır. Haram olan da kıskanılmaz
00 Yorumla
+1 yılKıskanmak değil de, imreniyorum. Güzel kız ve erkek birbirlerini bulduğu zaman. Seviyesiz ilişkilere, vıcık vıcık olanlara imrenmedim hiç.
00 YorumlaYakışıyorlarsa, güle eğlene geçiniyorlarsa, mutluysalar tabi ki kıskanırım. İnsan istiyor kendininde öyle olmasını : )
00 Yorumlahayır kıskanmıyorum hatta tam tersi birazda olsa mutlu oluyorum onların mutluluğunu görünce insan da gülümsüyor yani :DDD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara kıskanmaktan öte ayrılmalarını istiyordum hatta facebooktan düzenli bakardım ama helal olsun yıllarca sürdürenler oldu. kıskanmadım ama aynısı benim başıma gelmedi ve aşklarının uzun olmayacağını düşünürdüm yanılmışım.
00 YorumlaAsla kiskanmiyorum ama soyle bir gercek war:
ayni 2 cocuk dusun... sewgilisi olani olmayana gore daha cekici geliyo01 YorumlaBir michelle obama - hüseyin obama ve ya recep tayyip erdoğan - emine erdoğan çifti değillerse kıskanmıyoruz...
00 YorumlaSeviniyorum bile. Kavga edecekler ayrilacaklar barisacaklar yine ayrilacaklar belki isi pisirip evlenecekler bile. Ama genel olacak gonul eglendirdiklerini bildigimden iyi bunlar gibi degilim diye seviniyorum.
00 Yorumlakıskanmam gereken durummu var mk salak slak sorular soruyonuz
06 Yorumla
Soran+1 yılSlaaksa cevap verme by
Soran+1 yılKes magara hanzosu
Soran+1 yılTam hanzoluk cevap senin gibi aygirlara cevap vermiyorm
Ben cok kiskanirdim. Ortamda ciftler varsa ben teksem ortama uyum saglar neseli olurum ama icten ice eksiklik duygusu yasardim. Kotu bir his. Ama yalnizlik yanlisliktan iyidir. Allah hayirlisini versin herseyin.
03 Yorumla- +1 yıl
Ama yalnizlik yanlisliktan iyidir. Allah hayirlisini versin herseyin. çok güzel bir söz ablacığım! :-)
+1 yıloff hemde nasıl 3 yıldır yanlızım düz duvara tırmanıyorum artık :D
00 Yorumla
+1 yılSevgilin varsa kıskanmazsın , hep onu düşünürsün , hatta mutlu bile olursun onları gördükçe aklına sevdiğin gelir.
01 Yorumla- +1 yıl
iyi bir söz
Düzgün uyumlu mutlu bir çiftse imrenirim. Yalnizligima yanarim. Ama asla kıskanmam.
00 YorumlaYakıştırmıyorsam ulan bu herifte ne bulmuş bu hatun diyorum.
00 YorumlaDedikodusunu kendi içinde yapmak kıskanmaya girer mi :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılBırakın sevenleri, birbirini yesinler :D
Kıskanmıyorum, Allah mutlu mesut etsin hepsini.00 Yorumla Özeniyorum kıskanıyorum 2 gün sonra başkalarının kollarında görüncede ben iyimiyim ne diye düşünüyorum :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aşık çiftlere bazen imrenirim.. Ama asla kıskançlık olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEvet ya hemde bir çift var onları çok kiskaniyorum
00 Yorumla
+1 yılBaazen çok uyumlu çiftler goruyorm ve diyorum neden neden neden 🙇
00 Yorumla
+1 yılOdaklandığı erkek/kadın yüzünden kendi hayatını yaşayamayıp prim vere vere sahte mutluluk gösterisi yapanları kıskanmıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @atpaj
Özgürlüğüm şu an özlediğim tek şey. Aşık felan olmayın la sakın. Aşk kendinden vazgeçip hoş bir koku ile kafa bulup kukla olma gibi birşey :) Bu aralar ruh halim Braveheart ;) Freedoom
00 Yorumlakıskanma değilde.18 Şubat civarlarında atasay reklamlarını gordukce sınır oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yakısıklı erkek ile güzel kizi görürsem kiskanirim. Ne güzel cunku genel de yakısıklı erkekler cirkn kiz bulur. Ben de güzelim de bna gelen yakısıklilr ii degil. O YÜZDEN kiskanirım.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum sana hep tersı oluyor ıkı guzel bır arada olmuyor
- +1 yıl
o zaman sen benim gibi çirkin bir erkek bulacaksın lol şaka! kendine alma lütfen!
Peki bir den çok sevgilisi olan insanı nasıl kıskanalım? asdgfg hello kittyy
00 YorumlaKıskanmak demiyelimde çok mutlu olanlara imrenirim..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.5 senedir biriyle beraberim ama onun öncesinde gıcık olurdum kıskanırdım hatta yolda önümde yürüyorlarsa ortalarından geçmek isterdim ama şimdi biz aşkımızla kıskandırıyoruz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlilleri kıskanıyorum nişanlıları kıskanıyorum parmaklarında yüzük gelinlik modeli falan diyorlar kıskanıyorum işte
ne zaman ben evlenicem acaba evde kaldım01 Yorumla- +1 yıl
merak etme! ablacığım. Good days are just around the corner! There is light at the end of the tunnel. hepsi güzel söz.
+1 yılyook. hiç yapmadığımız bir faaliyet değil sonuçta :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDHahah
uyumlularsa kendi kendimi dua ederim onlara.. ama değillerse tekme tokat dalasım geliyo :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAymi benim gibi. :)
Sevmek kolay, sevgilin olması ve onun sevgilin kalması olay.
00 YorumlaHiç kıskanmadım hayatım boyunca. Saçma bir düşünce bana göre.
00 Yorumlaasla kımsenın yaşamını kıskanmam
ıcerısınde neler yasanıyor bılemessınız :D11 Yorumla
+1 yılEvet kıskanırım çnku ben sevgilime hasretsem başkasıda yanyana burun burunaysa
00 Yorumlakızı beğenirsem kıskanırım ama yüzde 90 beğenmem :)
10 Yorumla
+1 yılhamile ve küçük bebeği olanları kıskanıyorum ben :p
00 YorumlaKıskanmak değilde iç çektiğim oluyor :) napalım kader
00 YorumlaAksine üzülüyorum onlar için , nasilsa ayrılacaklar.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhani senin karnın açken biri kalkar şapırdata şapırdata en sevdiğin yemeği yer ya, öyle bir his oluşuyor bende
01 Yorumla- +1 yıl
gerçekten doğru. lol
+1 yılyooo tam tersine mutlu oluyorum boşta olsalar benle sevgılı olan cok zaten bıde onlarlamı ugrasacam yalnızlık iyi :D
00 Yorumla
+1 yılonarlın askına garezım yok kıskanmam ama benım onları gorunce benım nıye yok derım yane :D
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne