Eşim ben işten geldikten sonra yemek yapmaya başlıyor. Kaç kere söyledim anlamıyor 😞
Sizde durumlar nasıl?
Sizde durumlar nasıl?
Yemek yapmak kadının görevi amwq;
Zaten erkek bile yapsa sizde şükür yok; siz nankör k*pekler yarın öbür gün de başka bir şey yapmıyor dersiniz
Ne alaka görev falan. Hayırdır. Oldu canım hem eve parayı ben getircem hem erkek yan gelip yatıp yemek temizlik mi bekleyecek. Umarım kendin gibi birini bulursun 🖤
Eve yetecek tüm parayı ben kazanırım; eşimin çalışmasına gerek kalmayacak kadar parayı
Bi zahmet ev işiyle de uğraşmam amwq
Eeee o zaman bizde durum öyle mi de abuk subuk yorum yapıyorsun
Yooo yorumum çok net
Erkek parayı kazanır evini çocuklarını korur karısına gerekli ilgiyi yatakta ve günlük hayat gösterirse ev işi yapmaz diyorum açık açık.
Erkek görevini yapmıyorsa ki seninki yapmıyor, saygı duymuyorsun zaten haliyle. Saygı duymadığın biriyle de yol almaya gerek yok ayrıl gitsin.
Eğer esin calısmıyorsa yapmak zorunda her ikiniDe calısıyorsanuz erken gelen yapmalı ama eğer yorgunsa birlikte yapılabilri
Tşkler bu arada
Eşim yok maalesef.. olsa da birlikte yaparız yemeği
İşten zaten yorgun aç geliyorum ayakta durcak halim kalmıyor yardım edemem 😮💨
Ben ederim eşime
Cevap
5Cevap
Yapmak zorunda boşunamı aldık eve gelince yemek hazır olacak
Parasını ver eve aşçı al. Ben yemek yapsın diye evlenmedim sorumluluktur.
Umarım olur hdjdjdjdjdj
Eşin cinsiyet değiştirsin
Genelde evet
Yemeği sen niye yapmıyorsun?
Hem ben çalışcam hem ben yorulcam akşamın bi saati gelcem üzerine yemek mi yapacağım. Sen nasıl kadınsın ⁉️
Bir bayanın görevi kocasına hizmet etmek. Eğer kocana hizmet etmeyeceksen niye evlendin?
Ne ne ne nee sığ kafalı ne görevinden bahsediyorsunn ne hizmeti kadınım ben bireyin insanım kendine gel uyan bi.
Neden mi evlendim sevdim aşık oldum en iyi arkadaşımdı. Harika yemek yapıyordu harika ailesi var ailem ailesi anlaşıyor. Ben evin ekonomisini yapıyorsam eşimde evi idare edecek. Eşit bu hayat.
Kocan çalışmıyor mu
Hayır çalışmıyor. Çalışan benim ev görevi onda 🤭
İlginç
Dua et yapıyor
Bi zahmet yapsın. Ne duası?
Agah yapmaya da bilirdi yani
Bende çalışmayabilirdim aç kalabilirdik komple.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?