Annenin elini sıcak sudan soğuk suya koydurmaması kaç yaşına gelirsen gel bebek gibi davranması en azından bizim evde öyle kardeşim gelmiş 18 yaşına hala 8 yaşında gibi görüyo ben onun yaşında evde bir sürü iş yapıyodum yetmiyodu hastalanınca hastaneye kendim gidip kendi serumumu kendim yiyip dönüyodum kardeşim bi biraz hasta oluyo ev inliyor ya da ders çalışmıyor sorumsuz davranıyor bir iki hafif kızılıyo gibi yapılıyor bazen o bile yapılmıyor ben onun yerinde olsam bu kadar sorumsuz olsam yer gök inlerdi valla bende erkek olarak dogsaydım keşke kadınlara oranla beklenti daha az şimdi diceklerki erkek evi geçindiriyo maddi tüm yük erkekte bende 22 yaşında anneme kardeşime bakmaya başladım maddi tüm yük üstümde yani o denileni kadında yapıyo arkadaşlar üstüne bir de ev işi yapması bekleniyor söyleyeceklerim bu kadar daraldım
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İstediğin saatte dışarı çıkabiliyorsun, regl olmuyorsun, doğum falan da yapmıyorsun, doğum sancıların falan da yok. Bide aklıma bişey daha geldi istediğin kişiyle yapabiliyorsun evlendikten sonra belli bile olmuyor sadece kızlarda belli oluyor. 🙄 Bence yeterli