Aldatarak Boşadığım Kadın?

Eşimin beni aldattığını öğrenerek kendisini boşamıştım 1 yıl önce maddi manevi ne Bi tazminat nede başka bir şey, nafaka velayet dahil hiçbir şey vermedim. Aradan 1 yıl geçmiş beni aradı beni özledin mi dedi bende hayır dedim sırf arada çocuk olduğu için telefonu açtım. Sonra sen hiç değişmemişsin iyi ki beni boşamış sın sana artık iyi seyirler yakında senin yakın çevren le biriyle evleniyorum göreceksin bak nasıl mutlu oluyorum bana calvin clein marka çanta resimlerini atmış bak bakalım sen bana hiçbir şey almazdın bana neler neler alıyor Allah sonunda gönlüme göre verdi falan filan yazmış SMS olarak. Neyse bende bunlardan bana ne dedim mutlu da olsan mutsuz da olsan seni boşayan benim konumuz bu değil çocuk ile ilgili bir sorun varsa sor değerli vaktimi sana harcayamam dedim ve konuşmayı sonlandırdım. Sormak istediğim konu şu benim isteğimle boşadığım kadın neden böyle bir şey söyleme ihtiyacı duydu sırf hava atmak için mi yani bunlar ya da zengin bir koca buldum hemde senin çevrenden yakınından birisiyle evleniyorum falan filan demesi ben zaten seni kendim boşadım yani aklıma bile gelmiyorsun sonuç olarak burada amaç ne olabilir arkadaşlar.

Aldatarak Boşadığım Kadın?