Güncellemeler
+1 yıl
Yardımm
Güncellemeler
+1 yıl
...
Değişik biri, siyah giyiyor daha çok küpesi falan var, çok rahat bir tip gibi yani ayrıca Müslüman da değil kızıma herhangi bir zarar vermesinden korkuyorum. Psikolojisi bozulsun istemiyorum ama yasaklarsam daha çok istiycek biliyorum gerçekten ne yapmalıyım kafam karışık...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abla nesinden korkuyon tarzı gotik diye insanları niye yadırgıyon bana hafız sevgilim tcvz etti asıl imanlılardan korkacan
Üzüldüm çok kötü olmuş ama ben de kızım için endişeleniyorum işte
Dincilerden iğreci hok korkma
Yahu kadın bir soru sormuş nasıl cevaplar ya. Saçma sapan kızımla konuşmaya çalış. Eşinle ayrı mısınız? Ona da söyle diyecektim ama
Anlamadım
Eşinle de paylaş durumu istersen
Ondan uzaklaştır. Kızın kaç yaşında. Mesela buluşmalarına engel ol yalnız gitmesin sahip çık kızına
Ben de geliyim mi diyim
18 yaşında lisede
Sen de git gerekirse. Ve onunla buluşmasına izin verme
Gizli buluşur? Ayrıca aynı okulda
O kötüymüş. Gizli buluşmasına izin verme o halde okula bırak sen al
Bilmiyorum çok kısıtlamak ve benden bir şeyleri bu yüzden saklamasını istemiyorum
Ama 18 yaşında ve saf. İlişkiye falan da girer onunla umursamaz
Yok artık ya korkutmayın beni
Cidden genç kızlar hep öyle
Benim kızım öyle değildi ama ya ergenlik yüzünden bir değişti son zamanlarda
İşte ergenlikte çevreye uyar çocuklar. Ondan diyorum sahip çık kızına
Napicam ben şimdi
Dediğim gibi. Gizli takip et olmazsa ya da babasına söyle o takip etsin
Babası bilmese mi acaba o da endişelenicek görüşme falan derse daha kötü olucak bence
Bu kez kızın kullanılıp atılacak
Öyle deme ya 🙁
Olacakları söylüyorum. Zoruna gitmesin. Önlemini al
Ne yaparsan yap görüşmeye devam edecek. Oturup konuş, endişelerini beirt. O da anayışlı olursa süreki bilgi verir sana. Senin de için rahat eder.
Onunla ilgili kötü senaryolar uydur, sahte kanıtlar yap ve bu şekilde kızını manipüle ederek o adamdan soğut.
Allah korusun şimdi rahat tipse of takip et dicem ama olmazki en iyisi birine biraz para ver takip ettir arada gittiği yerleri öğren
Kızınızla arkadaş olarak ona herşeyi anlatabilir ve bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz kızınızı tanıyıp ona güvenmeyi deneyin bence
Teyze 50 yaşında kadınsın tabi gençleri anlamazsın dua et kızın lezbiyen değil
Sevgilisi erkek zaten
Ayrıca 50 de olmadım ya...
18 yaşında kız daha sıkılır birakir
Bilemiyorum ne yapmalıyım ben şimdi
kızın 18 yaşında ve gerçekten uzaklasmali daha yaşı küçük bu yaşlarda yanlış karar verme ihtimali çok yüksek gidip kızınla konuşmak yerine kızının sevgilisiyle konuş
Hmm haklısın galiba ama ne diycem ona
Kızımla beraber olmanı istemiyorum peşini bırak ama çocuğa bunları söylediğini kızın bilmesin çocuğu da tembihle ve sakin çok sert yaklasma
Bırakmazsa peşini? rica edicem o da tamam mı diycek sanmıyorum
sen kaç yaşındasın kızın kaç yaşında
38 yaşındayım kızım 18
ergen yetiştirmek gerçekten zor, sıksanız ayrı dert serbest bıraksanız ayrı. çocukla bir oturup konusmayi deneyin belki iyi birisidir
Kızımın erkek arkadaşıyla mı konuşayım
evet belki o zaman göründüğu kadar garip gelmez
Olabilir yani haklısınız teşekkürler
rica ederim. umarım problemsiz atlatir ergenlik donemini
Senin yaş kaç ki kızın var
Bu doğru değil yanlış yazmıştım
Güzelce konuş anlat dinle
Evlat sahibi hem çok güzel, hem çok dertli