Benim telegram ortamında tanıştığım bir çocuk var arkadaş olarak konuşuyoruz fakat birbirimizi görmedik kendisi bilgisayar mühendisliği mezunu daha önceden kodlamayla ilgili soru sordum " kodlama öğrensem insanların hesaplarına girebilir miyim "diye" zor "dedi "peki sen girebiliyor musun "diye sordum "önceden giriyordum yasal olduğu için bıraktım" dedi sonra bir" arkadaşını infazını veririm" diye seste konuşurken duydum bunu kendisine sordum inkâr etti sonra ifşa grupları oluyor ben resim koymadım resim koymak istiyorum ama bulurlar beni dedim o da "bulmaları için Bilgi olması lazım" dedi bende dedim ki "panelden her şey gözüküyor TC numara" vs diye 'bilgi olmadan bulamazlar "dedi" ee bulanları nasıl buluyorlar" dedim" sistemden ayarlıyorlar "dedi bende dedim "maşallah herşeyi biliyon" dedim güldüm o da "bilgisayar mühendisliği mezunuyum" dedi bu çocuk benim oturduğum yeri, memleketimi doğum günümü vs biliyor beni bulmus olabilir mi çünkü yüzümü görmeden her gün konuşuyoruz fotoğraf filanda istemiyor bir insan yüzünü görmediği biriyle neden konuşur.
Güncellemeler
+1 yıl
Tahmin ettiğim gibi infazciymis yol verdim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar