Evimizin yanına dadanan araba fantezisi yapan kimseler var ve ben bundan çok rahatsızım polise haber versem olur mu? Ne yapmalıyım?
Sizinde başınıza böyle bir olay geldi mi? Siz bu durumda ne yapardınız?
Evimizin yanına dadanan araba fantezisi yapan kimseler var ve ben bundan çok rahatsızım polise haber versem olur mu? Ne yapmalıyım?
Sizinde başınıza böyle bir olay geldi mi? Siz bu durumda ne yapardınız?
Size zorla mı izletiyorlar? Yoksa "o işi" yapıyor olmaları mı rahatsız ediyor? Yoksa canınız çekiyor diye içten içe suçluluk mu duyuyorsunuz? Gidecek yerleri yoktur. Ayrıca, çevrenizde yiyişen birilerini gördüğünüzde o çok mükemmel, cinsellikle sınırlı ahlakınız bozulmaz.
Selam,
Nasıl yani? Şehrin göbeğinde bir evin önüne park edip yiyişiyorlar? :😮?
Yoksa biraz şehir dışına doğru ya da seyrek evler var sizin evin orada mı? Yani siz evdesiniz sıkıntı yok ta yoldan geçen görür korkusu da mı yok bunlarda?
arabanın ustune su dok akılları cıksın
Şikayet edin bence
Cevap
21Cevap
Evet et bence
Ben parkta öpüşenleri bile şikayet ediyorum polis geliyor hemen. İnsan içinde ahlaksızlığa müsade edilmemeli
Ben olsam elime patlamış mısor alıp izlerim içerdeki trpki gösterirse ne geziyorsun ozaman orrrcu cocu diye ağzını burnunu kırarım
Eski ofisim bahçeli ve sahildeydi her gün ofisin yanına gelip çiftler duvarda sevişiyordu. Polis gelip alıyor ve 10 dakika somra baika çift gelip sevişiyordu. En son eve davet edecektim
eskıden orman uzak yerlerde yaparlardı sımdı ara sokak
yok be eve goturuyom ben ☺️ arabada yaptigimda oldu tabiki
Ara polisi pilakayı ver
Sen de bakma oraya, kıyma gençlere 🤠
Bırak yapsınlar keyifleri baksinlar
Zevkle izlerdim
gün içinde mi oluyor bu
Knk görmezden gel
rahat bırak milleti yav :D
İhbar edebilirsiniz
Ara polisi plakayı ver
Gün içi mi gece mi