Bu konu çok canımı sıkmaya başladı artık spor salonları, camiler, gece dışarıda tek dolaşabilmek, ve özel hayatın hakkında tek kelime etmezsen asla kimsenin anlayamaması konuyu anladınız siz detay veremiyorum vs vs örnekler çoğaltılabilir. Biz kadınlar olarak bu yaşadığımız zorluklar ne ya?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ülkede yaşıyor olman sıkıntı. Bu ülkede erkekler üstün ve kızlar cinsel obje olarak bakılıyor maalesef ki.
Helloooo, cinsiyet değiş tokuşu yapabiliriz, ben okayim şekerim. Tüm zorluklar, tüm belalar erkeğin üzerine yıkılıyor. Paran yoksa evlenemiyorsun mesela. Kızın parası olmasın, hatta kül fakir olsun, illa bir erkek çıkar evlenir o kızla. Çoğu zor işi erkekler yapıyor. Para kazanmak erkekler için daha zor. Askerlik diye bir sorununuz olmadı. Belki adet görmüyoruz, çocuk doğurmayacağız ama adet görür gibi maalesef her ay belli bir dönem psikolojimiz bozuluyor. Aile evinde çalışmasan hayırsız olarak bakılırsın. Kız olarak evlenene kadar hep evde otursan normal gözle bakarlar.
Cinsiyet değiş tokuşunu benle yaparsan bu saydığın her şeyi unut
Gel seninle yeni bir cinsiyet çıkartalım. Ne kız, ne de erkek olalım. Bizim cinsiyette üreme diye bir şey de yok, cinsellik yok yani. Bizim cinsiyete geçiş yapan her vatandaşımız öldükten sonra paket oluyor. Öyle mikrop gibi çoğalmıyoruz biz. Onlar gibi 1 ölür 1000 doğmayız. 1 doğarız 1000 ölürüz. Pardon doğmayız dedik di mi... Belki ilerde laboratuvarda havuzların içinde yetiştiririz 3-5 tane çocuk, dilendiririz olmadı onları da. Bu cinsiyette tamamen özgürlük var. Ay şu çocuk beni beğense de, ben de onu beğensem de, gelse beni bi' öpse de diye derdimiz olmayacak. Tamamiyle temiz bir zihin, aynı zamanda tüm çakralarımız açık. Dünyaya hükmedeceğimiz günü bekleyeceğiz ve bu insanlığın sonunu getireceğiz. Bir de aslan, kaplan, kedi, köpek gibi diğer hayvanları öldürüp yiyen hayvanların da yaşamlarına son vereceğiz. Ortalıkta işte kuzu, koyun, keçi, inek gibi dünyaya çok fazla zararı olmayan hayvanları bırakıcaz. Onlara da iyi bir cinsel yaşam eğitimi verecez. Öyle kafalarına göre çoğalıp dünyayı da istila etmesinler. Dünyadaki canlıların bir düzen içinde yaşaması için o onu öldürecek, o onu yiyecek, hoop tamamdır, her şey bir düzen içinde gibi canice bir fikirin hayata geçirilmiş olmasına göz yummayacağımızı çok iyi biliyorum. Bir de ölümsüzlüğü bulduğumuzda sadece kendi cinsiyetimiz arasında dağıtacağız.
Spora kadinlarda girebiliyor, gece kadinlar dolaşmakla kalmayip artik sarhos sarhoş millete ksarlik yapiyolar atip tutma
Yaşadığım yerde tek 1 tane kadınlar için spor salonu var ve fiyatı da çok yüksek sence atıp tutuyor muyum?
Ayrıca ben kadınlar kaşarlık yapabilsin mi dedim önce okuduğunu anla öyle atla erkeklerin her şeyi çok kolay gizleyebilmesinden bahsediyorum canım benim okey?
La bende diyorumki gezebilmeyi geçtim artik gece gec saatlerde içkileri ellerinde ciril ciplak dolasiyorsunuz
Hakikaten bende üzülüyorum. Niye Anaerkil toplum değil de Ataerkil düzen?🤦
🥺😔
Erkek kendine guveniyor yiyorsa sende çık gece sokağa çıkma yasağın mi var?
Anlayış seviyeniz beni benden aldı gerçekten
Ne olmasını bekliyorsun mesela gece çıkamıyorum diyorsun benim sorunum mu senin gece dışarı çıkamaman olasi bi tehlikede kendini savunamayacak kadar acizsen ben ne yapayim? Ben bir erkek olarak vahşi bir doğada bile ayakta kalabilirim gece dışarıya cikabiliyorum çünkü olası bir saldirida gerekirse can bile alabilirim sende yapabilecek cesaret varsa sende çık yoksa ağlama burada
Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş bakalım sen ne zaman yaşayacan?
Ayrıca benim canım da zaten gece dışarı çıkmak istemez ama çıkmam gerekecek bir durum olursa hani çekinmek istemezdim..
Neyden cekiniyorsun mesela şu an kendini korumaktan aciz olduğun için sitem ediyorsun gece dışarı çıkan erkeklerinde başına bazi şeyler geliyor ama onlar kendini koruyabildikleri için gece çıkmaktan korkmuyorlar devlet özel koruma veriyor sanki aynı özgürlüğe sende sahipsin kendini koruyabilecegine inaniyorsun sende cık ne istiyorsun yani siz kadınları ablukaya alıp gece dışarıda gezin diye korumalığınızı mı yapalım ne bekliyorsun yani
bu durum kısmen yanlış, kadınları da heryerde görüyoruz, cami de mescidde ama sporda, diğer detaylar da kişiye göre değişir. hukuki ve kamusal alanda eşitiz. diğer konuları bilmm
Dünyanın hakimi biziz çünkü
Tamam cnmm ok.