zaten 70 - 80 sene sonra ölüp gidicez evlenmenin soyun devam etmesinin ne önemi var ki haberimiz bile olmayacak o soyumuzdan ve öldükten sonra tek derdimiz kendimiz olucaz banane dünyadan :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuk yapmazsanız insan nüfusu çok yaşlandığında medeniyet çöker
Ölümlü bir insan olduğuma göre çokta umrumda değil :D
O zaman sen kötü bir insansın
kötü değil sadece gerçekçi ayrıca bu dünyada kimse tamamen iyi değildir
Ortalamanın üzerinde kötüsün
Soy ilerletme eski çağlarda kalmış bir şey. Biz bir imparatorluk yönetmiyoruz.
her insanda bi soy devamı isteği var insanlar neden evlenince hemen çocuk yapar çoğunlukla bunun için
Sıradan biriysen soyunun devam etmesinin bi önemi yok zaten
Bi saçmalıkta bu :D bu dünyada herkes sıradan ölünce bi kemik kalıyosun ortada kimse değerli değil
Genetik bilmeden mümkünse yorum yapma senin kemiğin umurumda değil ama sen bir şeye yarıyorsan çocuğuna da bir potansiyel aktarıyorsun
ya off Genetiği bilsen ne allah aşkına 100 yıl sonra toprak altında kemik olmicazmı :D bu insanların kendini üstün bişey sanmasıda aşırı saçma galakside toz kadar bile değilsin bunu bil kanka :D
Ok knk
Maalesef her insan değersizdir acı gerçekler bunlar, onun için bu dünyada öyle bişeyi kafaya takmaya gerek yok olabildiğince iyi zaman geçirilmeli
Seninle münakaşa yapardım ama üşeniyorum
İnsanların kendini çok önemli görmesi kadar saçma bişey yok Evren ve Galakside sığıntı varlıklarız sadece bi gün bu dünyada yok olacak meteorlar çarpınca ve güneş parçalanınca
Bencilce olacak belki ama ben olmadıktan sonra çocuğum bu dünyada iyi bişey yapsa banane bana ne faydası olacak ki
İnsanlığa faydalı olacaklar herkes senin gibi düşünseydi bugün tekerlek dahi bulunamazdı hani dedin ya evrende toz tanesiyiz diye senin bu cümleyi kurabilmeni bile senin görüşüne zıt insanlar çalışıp sistematik bilgi birikimi ile sağladı:D
Zaten bu derecede insanlar benim gibi düşünüyor ki bak bakalım tarihe mucitlere vs kaç tanesi evli? deli sanılmamışlarmı? çeşitli zorluklarla yaşamamışlarmı? Onlar bişeyi üretirken dünya gelişsin diye değil kendi kafalarındaki sorulara cevap olsun diye ürettiler üstün zekalı oldukları için zihin doymuyor yani olay sadece kendi zihnini tatmin etme
Madem öyle kadınların hepsi canım çünkü neredeyse hiç kadın bilim adamı yok
Ne alaka ya :D
Sansür atmış başka bir şey yazmıştım
Mesaj atsana ya burada sansür atıyor
Herkes bu mantıkta mı olsun istiyorsun? Fikirlerini kendine sakla
Gayet mantıklı zaten insanlar dünyayı düşündüğü kadar ahireti düşünse keşke
Haklısın belki ama ben mesela evlensem kocama aşığımdır o ölünce ondan bir parça kalsın isterim o yüzden çocuk yaparım
Anlıyorum tabi istenebilir ama bu çokta önemli bişey değil düşünsene haberin bile yok dünyadan çocuk olsa ne olmasa ne kıyamet kopsa ne umrunda bile olmaz o an insan kendini düşünüyor sadece
Sen sanırım hayattan soğumuşsun dediklerin doğru ama iyi yönünden de bakmak lazım Allah dünyayı ve insanları neden yaratmış? Bizi evrenin en üstün en donanımlı varlığı kılmış göğü yaratmış toprağı yaratmış suyu vermiş nimetler sunmuş evet kısa bir süre için buradayız ama en iyi şekilde ona kulluk etmek de zorundayız
Ona kulluk edelim diye yaratmış eğlenelim vs vs diye yaratmamış sadece ona secde etmek için. Olabilir soğumuş olabilirim bununla birlikte fazla gerçekçi bakıyorum
Bak seni sevdim gerçekçi birisin kibirli değilsin Allah'ın aciz bir kulu olduğunun farkındasın O'nun emirlerine itaat edip yasaklarından kaçıyorsun inşallah hep böyle olursun ama şunu da söylemek isterim ki evlenmek Allah'ın emridir çocuk yapıp yapmamak sana ve kocana kalmış tabi
Teşekkürler böylesi daha mutlu ediyor beni :)) haklısın o açıdan
Rica ederim canım 🌸