Şu anda İzmir'de üniversite okuyorum, ama hayata atılmak için geç kaldığımı düşünüp üzülüyorum. Bu yüzden mümkünse kestirme bir yol bulup oradan hayata atılmak istiyorum, ama şu ana kadar hiç iş tecrübem olmadığı için yapabileceğim çok fazla iş de yok. Bununla birlikte sesim de gerçekten çok güzel, hatta piyasadaki birçok şarkıcının sesinden daha güzel bir sesim var. Dinleyenlerin birçoğu İbrahim Tatlıses gibi bir sesin var diyorlar. bir barda, meyhanede şarkıcılık yapmayı çok istiyorum. Sizce bunu nasıl yapabilirim? Düzgün bir şekilde cevap verip yardımcı olabilecek var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İzlediğim bir dizide bir adam müşteri olarak gittiği bir meyhanede şarkı söylemişti ve ertesi gün mekanın sahibi ona iş teklifi yapmıştı.
Ama bence mantıksız değil, çünkü mesela İbrahim Tatlıses de İstanbul'a ilk olarak inşaat işçisi olarak gelmiş. Sonrasında inşaatta çalışırken şarkı söylerken biri tarafından keşfedilip o yola girmiş.
Ama şunu söyliyim daha 24 yaşındasın niye geç kalmış hissediyorsun ki okul da okuyormuşsun ne güzel işte. Yanlış anlama ama bana kestirme yol bulmaya çalışan erkekler biraz itici geliyor eğer üniyi boşlayıp kestirmeden para kazanma derdindeyse. Yani okulu bırakıp sadece bu işlere geçiş yapmayı planlıyorsan yarın bir gün o iş tutmazsa asıl o zaman geç kalırsın hayata yazık olur. Tabi benim görüşüm yani yanlış anlama.
Sen okulunu oku o zaman en iyisi zjajdk hem tehlikeli hem garantisi yok ben ünlü olmak istenezdim mesela çünkü öyle kolay linç kültürüne kurban gidilebiliyor ki göz açıp kapayıncaya dek ünlü olup yine aynı hızda linçlenip gözden düşebiliyorsun ya da unutulabiliyorsun böyle garantisiz bir hayattansa okul bitirip ona göre iş yapmak daha garanti gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buraya sesini eklemen gerekiyor daha sağlıklı yorum için.
Yalan mı söyleyeceğim? Sesim gerçekten çok güzel, ama buraya ses eklemeyi bilmiyorum.
İzlediğin dizi avrupa yakası mı zdhajdksjd
Hayır, Cennet Mahallesi 😂
Ama bence mantıksız değil, çünkü mesela İbrahim Tatlıses de İstanbul'a ilk olarak inşaat işçisi olarak gelmiş. Sonrasında inşaatta çalışırken şarkı söylerken biri tarafından keşfedilip o yola girmiş.
Bxahdhshfhw avrupa yakasında da volkanın başına benzer bi şey gelmişti de ondan bahsediyosun sandım
Hayır.
O değil.
Anladımm yolun açık olsun
Teşekkür ederim, ama yolumun açılması için fikirlerinize ihtiyacım var. 😂
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Ay o kadar anlamadığım işler ki ya maalesef fikrim olsa yardımcı olucam da sanat şarkıcılık falan çok uzak olduğum konular
Peki, yine de teşekkür ederim.
Ama şunu söyliyim daha 24 yaşındasın niye geç kalmış hissediyorsun ki okul da okuyormuşsun ne güzel işte. Yanlış anlama ama bana kestirme yol bulmaya çalışan erkekler biraz itici geliyor eğer üniyi boşlayıp kestirmeden para kazanma derdindeyse. Yani okulu bırakıp sadece bu işlere geçiş yapmayı planlıyorsan yarın bir gün o iş tutmazsa asıl o zaman geç kalırsın hayata yazık olur. Tabi benim görüşüm yani yanlış anlama.
Rica ederimm
Görüşünü belirttiğin için teşekkür ederim, ama o tür işlerde gerçekten deli paralar dönüyor.
Tek sorunu tehlikeli işler olması
Şarkıcılık niye tehlikeli ki ya
Yani öyle kişilerin arkasında genellikle mafyalar oluyor. Arkasında birileri olmayan kişiler yüksek yerlere gelemiyor.
Sen okulunu oku o zaman en iyisi zjajdk hem tehlikeli hem garantisi yok ben ünlü olmak istenezdim mesela çünkü öyle kolay linç kültürüne kurban gidilebiliyor ki göz açıp kapayıncaya dek ünlü olup yine aynı hızda linçlenip gözden düşebiliyorsun ya da unutulabiliyorsun böyle garantisiz bir hayattansa okul bitirip ona göre iş yapmak daha garanti gibi geliyor