Aile & Toplum Yılbaşına az bı zaman kaldı? Furkan8976 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yılbaşına az kaldı ve kimler hediye alıyor ve almıyor bakalım almayanlarda belli etsin kendini Güncellemeler+1 yıl Güncell Yılbaşına az bı zaman kaldı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Planım yok benim 0 0 Yorumla
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Bu sene de kendime hediye alıcam bakalım düşünüyorum hâlâ 😂 0 4 Yorumla Furkan8976 +1 yıl Ne alcaksin bakalım Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Bilmiyorum geçen yılbaşında telefon aldım bu sene de takı felan veya kulaklık veya bir defter kalın kapaklı😂😂 karar veremiyorummm Yorumla Furkan8976 +1 yıl Yuh ahahah gecen sene telefon şimdi defter ahahah ekonomi mükenmel ahahha Yorumla Gitmekaldiyemedim4 +1 yıl Aynenn öylee bayaa bi😂👌🏻 Yorumla
beyaztenligamzelikız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yılbaşı diger gunlerle aynı Hediye neden alayim ihtiyacim yoksa 0 1 Yorumla Furkan8976 +1 yıl Tabikide aynı ama bı amacı oluyor Yorumla
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. olm o değilde cidden yilbasinda hediye ne alaka ya 1 16 Yorumla zeynepaydas +1 yıl Harbi he ldldldlddldlfk millet manitasina hediye alıyor mk 😐 Yorumla Furkan8976 +1 yıl Bende burdan 2.3 kişiye yollayim diyorum Yorumla Furkan8976 +1 yıl Mamitamı o ne yeniliyor mu hahsga Yorumla zeynepaydas +1 yıl Ooo kral ksdkkddkwlfleldldl ben almim ama sağol düşünmeniz yeterli hslxlflfldld Yorumla Furkan8976 +1 yıl Yok zaten ben @ozkuyucu_efe ye dedim hediye konusunu seni görmedim bile Yorumla zeynepaydas +1 yıl Şakasına diyorum biliyorum Yorumla Furkan8976 +1 yıl Hadi bak seni çok sevdim sana bı tane kürdan hediye edicek Yorumla zeynepaydas +1 yıl Ahahahaahahahahah Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl Valla tamam alakasizda gönlünden geciyosa illa adres yollim kral Yorumla zeynepaydas +1 yıl size mutluluklar gençler ben uyucam iyi geceler sodldldpflfk Yorumla ozkuyucu_efe +1 yıl tamam kacma senden istemicem Yorumla Furkan8976 +1 yıl Yok kürdan sadece Zeynep'e oda geçenlerde yigenim doğdu ismi Zeynep diye yoksa onada hediye yok ama Zeynep diye kürdan kazandı Yorumla zeynepaydas +1 yıl Kürdan hmmm olur kdkddkkdlddldldldldlelflflflflllflddlslfllsfllsdllsqlwpwpwpwpsfl Yorumla Furkan8976 +1 yıl Olur olur yeriz ahahah Yorumla zeynepaydas +1 yıl Tabi efendim Yorumla Furkan8976 +1 yıl Hahaha Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hediye istemiyorum kakaolu süt getirin bana 😂😂😂 0 4 Yorumla Furkan8976 +1 yıl Kakolu süt mü hemen bı 24 lu sipariş hediyorum Yorumla zeynepaydas +1 yıl Spdpdpsoddpdlk sağol furkancim hahaahhaahahhaaj Yorumla Furkan8976 +1 yıl Hemen yolluyorum Yorumla zeynepaydas +1 yıl Sjksskskspdl Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kalsın napalım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Planım yok benim
Bu sene de kendime hediye alıcam bakalım düşünüyorum hâlâ 😂
Ne alcaksin bakalım
Bilmiyorum geçen yılbaşında telefon aldım bu sene de takı felan veya kulaklık veya bir defter kalın kapaklı😂😂 karar veremiyorummm
Yuh ahahah gecen sene telefon şimdi defter ahahah ekonomi mükenmel ahahha
Aynenn öylee bayaa bi😂👌🏻
yılbaşı diger gunlerle aynı Hediye neden alayim ihtiyacim yoksa
Tabikide aynı ama bı amacı oluyor
olm o değilde cidden yilbasinda hediye ne alaka ya
Harbi he ldldldlddldlfk millet manitasina hediye alıyor mk 😐
Bende burdan 2.3 kişiye yollayim diyorum
Mamitamı o ne yeniliyor mu hahsga
Ooo kral ksdkkddkwlfleldldl ben almim ama sağol düşünmeniz yeterli hslxlflfldld
Yok zaten ben @ozkuyucu_efe ye dedim hediye konusunu seni görmedim bile
Şakasına diyorum biliyorum
Hadi bak seni çok sevdim sana bı tane kürdan hediye edicek
Ahahahaahahahahah
Valla tamam alakasizda gönlünden geciyosa illa adres yollim kral
size mutluluklar gençler ben uyucam iyi geceler sodldldpflfk
tamam kacma senden istemicem
Yok kürdan sadece Zeynep'e oda geçenlerde yigenim doğdu ismi Zeynep diye yoksa onada hediye yok ama Zeynep diye kürdan kazandı
Kürdan hmmm olur kdkddkkdlddldldldldlelflflflflllflddlslfllsfllsdllsqlwpwpwpwpsfl
Olur olur yeriz ahahah
Tabi efendim
Hahaha
Hediye istemiyorum kakaolu süt getirin bana 😂😂😂
Kakolu süt mü hemen bı 24 lu sipariş hediyorum
Spdpdpsoddpdlk sağol furkancim hahaahhaahahhaaj
Hemen yolluyorum
Sjksskskspdl
Kalsın napalım.