Nerede o eski yılbaşı kutlamaları diyorum 😄 mandalina kemirirken tombala oynardık tv başında, ünlü sanatçıların programları olurdu her kanalda 😄 Ah 90'lar çocuğu olmak başka 🥳✨️
Keyifli güzel bir sene geçirmek dileğiyle..
#smell
#yılbaşı

Nerede o eski yılbaşı kutlamaları diyorum 😄 mandalina kemirirken tombala oynardık tv başında, ünlü sanatçıların programları olurdu her kanalda 😄 Ah 90'lar çocuğu olmak başka 🥳✨️
Keyifli güzel bir sene geçirmek dileğiyle..
#smell
#yılbaşı
Muhabbet bağıııına girdik bu gece 😆 bende sıkıntı var sanırım bu çalıyor. Yılbaşını dışarda kutlama gibi bi adetim olmadığından Sibel Can Volkan Konak İbrahim Tatlıses zehirlenmesi falan yaşayınca eşittir sonuç 😂
🤣🤣 o ana götürdün bizi ahdh
Nerede o eski yılbaşı kutlamaları diyorum bende.. :D bir ara kuzenlerle tombala oynardık.. hep ben kazanırdım hayatta ki şansımı orada kullandım demek ahahs bence güzel özellikle de sevdiklerin yanındaysa onlarla olmak mutlu eder sanırım insanı ☺️✨🥂
Bir şey canlanmıyor televizyon programları disko barlar da takılan insanlar, ben ise ders çalışarak bunu yapacağım zaten hiçbir yılbaşım eğlenceli geçmedi ki kendimi geliştirmek için iyi bir hayat için çabalıyorum
Yılbaşı denince öncelikle karın yağışı canlanır kafamda. Sonrasında güzel bir sofra, sevdiklerimle edilen keyifli sohbetler ve oyunlar. Yılbaşı özel tv programları da olmazsa olmaz tabii.
Cevap
20Cevap
Ben çocukken tv de olacak o kadar yilbasi özel bölümleri çıkardı onu izlerdim sonra ibo ṣovda yapiyordu sanirim ama onu izlediğim söylenemez 😆
Kesinlikle bak bizim kuşak burada 😄✨️
Biz nerdeyse bütün kuzenlerimizle bir araya gelirdik. Tombalada hep kazandığım için kimse benim oynamamı istemezdi😬😂
Saçma sapan süs ağaçları Noel Baba hediyeler o ses Türkiye arınma gecesi toplu bir şekilde misafirlik seks alkol içmek vsvs
Tabiki pijama terlik televizyon ya başka ne olacak ki sıcak sobanın başında sobanın üzerinde kestane felan offf harika zamanlardi
Kalabalık füzel bir sofra müzik eğlence ışıklı bir gece
Benim kafamda lapa lapa kar yağan sokaklar canlanıyor🤩
Dediğin gibi mantilina tombala falan geliyor aklıma hep :d
1 yıl daha yaş alıyoruz o kadar herhangi bir özelliği yok.
Nerede o güzel yılbaşı, nerede sıcacık aile. Her yılbaşı gibi bu yılbaşı da TV izlemekle geçebilir..
Ptt :D pijama terlik televizyon :D
Yılbaşı agaçları ve sokaklar bembeyaz aynı zamanda ışıklar aydınlatıyor sokakları noel süsleri heryerde
Harrypoter seri gecesi alışkanlık olmuştu bir ara sndnhd
Noel Baba dnsnd
ho ho ho hediyeler de getiriyor mu çana 😂
🤣 çeni çeni qhdhw
Seksi iç çamaşırları tutkulu bir gece
Acun Ilıcalı, programlar ve 3, 2, 1 🎉🎉🎉
Yeni bir yıl dışında hiç birşey😏
Evde tek başına filmi
Tv programları
Tombala kestane bir grup insan 😄
Yeni bir yıl canlanir
Kardan adam üörkejrrj
Evet güzel günlerdi
Ukraynada filistinde ölen çocuklar akan kan 🩸
Zeki Müren 1984 yılbaşı gecesi
Dışarda kar altında olmak 🌨️
Evet kaliteli o sanatcilari ozluyoruz
Kar taneleri..❄️❄️❄️
Hiçbişey. Benim için tarih değişiyor sadece.
Çocukken güzeldi şimdi eski tadı yok.
Hic bisey
Dansöz💃🏻 tanga👙
tombala
Zamlar😱😂🤦🏻
milli piyango : )
Yılbaşı zamları
Sıcak çikolata 🤎
Dansöz
Çam ağacı ve alkol
ÇGHB testere skeci
Gafir gavurların kutlaması.. Haram haram