Gerçekten çok yoruldum ben artık. İlgisiz alakasız suratsız bir koca daha yaşım 24 ya benim hergun işten gelince evde huzursuzluk çıkartıyor. Benden yaşı büyük olmasına rağmen çocuk gibi davranıyor çok sabrettim ama olmuyor mutsuzum Asla onu aldatmak gibi bı gayem amacım da yok yapmam bunu ama boşanmak istediğimi söylediğimde 10 aylık oğlumu benden alacağını söylüyor anksiyete bozukluğu yaşıyorum onun yüzünden bana deli dermiş 3 seans psikoloğa gittim diye alırmış oğlumu benden arkadaşlar bu arada ben 4 seneye girdim evlilikte demeyin hemen çocuk. mu yaptın yapmadım 2 yıl bekledim her şey gayet güzeldi ama çocuk olduktan sonra ben çok yanlız kaldım deprem bölgesine gitti aslında gitmeyebilir di beni daha 5 günlük bebekle yanlız bıraktı kimsem yok yanlız başıma kaldım doğuda ne annem ne annesi kimse gelmedi 😔 korkularım uykusuzluk depresyon asla umursamadı sonra Anksiyete kaygı bozukluğu yaşamaya başladım. şu an bile evde yatak odasında telefonla oynuyor uyumuyor 😔 nöbetten geldi ama tüm gece uyudu masa başında çünkü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Çoğu evlilik bebekten sonra çok değişiyor. Bebeğini senden alamaz psikiyatri kliniğine gittiğin için, bu bi savunma ve tehdit etme şıkkı sadece onun için. İyi bir avukat tutman lazım. Herşeyi delilli ispatlı sunman lazım ve asla yalan katmadığın bir dilekçe hazırlamalısın avukatlar abartmayı sever, kesinlikle abartma hiçbir şeyi. Maddi açıdan toparlanma sürecine girmeden avukat tutamazsın ve bebeğin de henüz küçük bu konuda ne yapabilirsin bir fikrim yok. Ama zor bir süreç Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim 😊 aileme anlattım durumu pek yanaşmadılar bilmiyorum oturup iyice düşünmem lazım bu durumu
- 1 yıl
Aileler abartıyorsun otur oturduğun yerde derler genellikle, destek olmak istemezler. Biraz zaman ver kendine imkanlarını elverişli hale getir umarım daha çok yıpranmazsın. Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Merhabalar
İlk olarak çocuk küçük olduğu için senin durumun uygunsa çocuğu sana verirler baba sonra ki kısımdır anksiyete bozukluğu ise her insanda vardır senin 3 seansa gitmen değiştirmez bir şeyi tedavi oldun diye suçlu değilsin anksiyete bozukluğu her insanda olabilir benim sana tavsiyem boşanmayı istemen normal bende senin gibi yapardım ama şunu unutma mutluluk seninde hakkın belki yine evlenir mutlu olursun ben evlendim boşandı çocuğum var ben artık evlenemem mutlu olamam diye korkma00 Yorumla
Öncelikle iyi ve anlayışlı bir bayan avukatla konuşup tüm olasıları görüşmeniz ve sonrasında işlemleri başlatmanız gerek. Oğlunuzu sizden alamaz, eğer sağlık durumunuz yerindeyse oğlunuz sizde kalır zaten ve oğlunuza ve size yetecek kadar nafakayı da o vermek zorunda.
07 Yorumla- Soran1 yıl
Ben Deli değilim sadece Ansiyete panik atak yaşıyorum. Alamaz değil mi
- Soran1 yıl
Gidemiyorum ki biz doğuda görev yapıyoruz.
- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim sağolun
- Soran1 yıl
Var görüştüm. biriyle 😔
- 1 yıl
Bebeğin daha küçük olması ve size bağımlı olması sebebiyle sizden alamazlar o konuda korkmayın anladığım kadarıyla eşiniz asker ya da polis maalesef bizim mesleklerimizin genel problemi bu gurbette eşiyle ilgilenmeme yalnız bırakma durumu. Allah yardımcınız olsun
013 Yorumla- Soran1 yıl
Evet eşim Kolluk kuvveti. İşi de masa başı Aşırı ilgisiz eve geliyor surat 5 karış sürekli kavga ya yemeğin tuzundan bile kavga ediyor gitmek istiyorsan kapı orada kimse ile tanıştırmiyor evin içinde hapis hayatı yaşıyoruz. Devletin kendine verdiği silah ile beni tehdit ediyor birde 😔
- 1 yıl
Yani siz bence vakit geçmeden hemen davanızı açın tehdit etmek vs nedir neyin kafası eşinizdeki
- Soran1 yıl
Açacağım bı avukat ile görüştüm
- 1 yıl
Allah hakkınızda hayırlısını versin
- 1 yıl
Doğudaymışsınız birde Allah sabır versin ailenizin yanına geçme şansınız falan yok mu
- Soran1 yıl
Ailem boşanmama biraz karşı çıkıyor
- 1 yıl
Öyle ama şu an senin sağlığından mutluluğundan önemli mi illa başına bişeyler mi gelmesi gerekiyor
- Soran1 yıl
Geri kafalı bı aileden ne beklenir ki zaten benim bunu kendim başarmam lazım
- 1 yıl
Senin adına çok üzüldüm inşallah çıkarsın bu girdaptan
- Soran1 yıl
Çıkmam gerekiyor
- 1 yıl
Sen çalışıyor musun peki
- Soran1 yıl
Mesleğim elimde oğlumdan dolayı çalışamıyorum şuanda
- 1 yıl
O zaman elin daha kuvvetli bence çık git oradan eşin istemiyorsa da boşansın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Bence boşanma bacım bu adami yola getir savas
01 Yorumla- Soran1 yıl
Gelmez bu yola alkol alıyor şu an yanimda
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunları konuşarak aşmayı deneye bilirsin
00 Yorumla- 1 yıl
Allah yardımcın olsun zor yalnız bırakılmak
00 Yorumla - 1 yıl
Dilekçe hazırlayın mı sana
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Erken yaşta niye evlendin
04 Yorumla- Soran1 yıl
Biraz aile baskısı birazda kendi canım
- Cevap sahibi1 yıl
Hep bu kendi canı isteyenler görüyor ebesininkini zaten 😂
- Soran1 yıl
Kendi Sa laklığımdan yazmiştim canım diye çevirmiş hemen olayı bel altı çekmeyin
- Cevap sahibi1 yıl
Ailenin yanına geri dönebilir misin
- 1 yıl
direk şöyle bisanalim diye
00 Yorumla dertleşmek istermisin
00 Yorumla- 1 yıl
Boşan sen de hemen
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaçamak yap
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Dava aç
00 Yorumla
Devamını Gör(5)