BOŞANMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Gerçekten çok yoruldum ben artık. İlgisiz alakasız suratsız bir koca daha yaşım 24 ya benim hergun işten gelince evde huzursuzluk çıkartıyor. Benden yaşı büyük olmasına rağmen çocuk gibi davranıyor çok sabrettim ama olmuyor mutsuzum Asla onu aldatmak gibi bı gayem amacım da yok yapmam bunu ama boşanmak istediğimi söylediğimde 10 aylık oğlumu benden alacağını söylüyor anksiyete bozukluğu yaşıyorum onun yüzünden bana deli dermiş 3 seans psikoloğa gittim diye alırmış oğlumu benden arkadaşlar bu arada ben 4 seneye girdim evlilikte demeyin hemen çocuk. mu yaptın yapmadım 2 yıl bekledim her şey gayet güzeldi ama çocuk olduktan sonra ben çok yanlız kaldım deprem bölgesine gitti aslında gitmeyebilir di beni daha 5 günlük bebekle yanlız bıraktı kimsem yok yanlız başıma kaldım doğuda ne annem ne annesi kimse gelmedi 😔 korkularım uykusuzluk depresyon asla umursamadı sonra Anksiyete kaygı bozukluğu yaşamaya başladım. şu an bile evde yatak odasında telefonla oynuyor uyumuyor 😔 nöbetten geldi ama tüm gece uyudu masa başında çünkü.
BOŞANMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?