Allah Neden Duymuyor?

27 yaşındayım doğduğum günden beri sürekli büyük sıkıntılar içindeyim bir günümü doğru dürüst geçirmedim desem yeri var yani şimdi her zaman şükür dedim evlendim 2 çocuğum oldu sürekli hersey üst üste geliyor çocuklar yokken koymuyordu ama şimdi çocuklar olunca onlarda benle zorluk çekiyor Allahın bana çocukluğumdan beri odettigi bedeller bitmedi şimdi bunu okuyup yorum yapacak 3 5 tane beyinden özürlü " yok öyle yok böyle sen kimsin allah öyle allah böyle falan diyecek kişiler kesinlikle kuru insanlardır bazen inancımı yitiriyorum şu son 3 4 aydır sıkıntı içinde sıkıntı sürekli çıkar yol arıyorum hani bu Allah'la pazarlık gibi değil kime nereye anlatayım derdimi çıkar yok tüm kapılar kapalı bu normal mi hani kul sıkışmadan Hızır yetiştirdi bunada inanmıyorum çünkü ben caresizliklere alışkınım sabi subyanlarin ne suçu günahı var bu yüzden inancım kalmadı bu yazdıklarımı anlayan illaki ne demek istediğimi Anlayan olacaktır intaar etsem hersey bitecek heralde bizi yaradan artık beni o evreye getirdi sürekli sınav sürekli sürekli bilmiyorum buraya neden yazdığımı piskojim çok bozuk kusura bakmayın

Allah Neden Duymuyor?