X erkek arkadaşımın evine gittim adam evli çıktı kadın eşyaları vardı annemin arada temizliğe geliyor demişti yalanmis mk karısı varmış darp etti kadın beni silayetci oldum ikisindende bu hikayede yanan ben oldum bilseydim evli biriyle ne işim var adamın suçu tabi kadın hala bunla devam etti :/ kimlik bilgisi olmadan kimseyle arkadaşlık edinmicem artık e devletten acicak göstercek yoksa olmaz.
Şahit olduğum gördüğüm bir olay yüzünden başım yandı resmen 1.5 senedir pesimi bırakmadılar kişinin ailesi avukati mahkeme derken aile akrabam hakkımda dedikodilara maruz kaldım tek suçum olayı görmek mk artık yolumu değişiyorum biri bişi sorsa yok bilmiyorum burali degilim geçiyorum
Arkadaşım yanında bulunduğum için benimde başıma yandı benide aldılar mk denetim serbestlik yedim neyseki masumim idrarom temiz heyetten geçtim çok şükür kurtuldum kimeler takiliyormusuz haberjmiz yok
Kontranstzi ev tuttum kiracı ev sahibi gibi tanıttı yani kiracı kiraya ev kiraliyo bu hikayede yanan yine benim😀😀😀😀😀😂 of gülüyorum halime artik
Az insan çok huzur yemin ederim bak kimseyle konusamiyorum guvenemiylrum inanamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer