Ben yaptım siz yapmayın dedirten tavsiyeleriniz nedir?

X erkek arkadaşımın evine gittim adam evli çıktı kadın eşyaları vardı annemin arada temizliğe geliyor demişti yalanmis mk karısı varmış darp etti kadın beni silayetci oldum ikisindende bu hikayede yanan ben oldum bilseydim evli biriyle ne işim var adamın suçu tabi kadın hala bunla devam etti :/ kimlik bilgisi olmadan kimseyle arkadaşlık edinmicem artık e devletten acicak göstercek yoksa olmaz.

Şahit olduğum gördüğüm bir olay yüzünden başım yandı resmen 1.5 senedir pesimi bırakmadılar kişinin ailesi avukati mahkeme derken aile akrabam hakkımda dedikodilara maruz kaldım tek suçum olayı görmek mk artık yolumu değişiyorum biri bişi sorsa yok bilmiyorum burali degilim geçiyorum

Arkadaşım yanında bulunduğum için benimde başıma yandı benide aldılar mk denetim serbestlik yedim neyseki masumim idrarom temiz heyetten geçtim çok şükür kurtuldum kimeler takiliyormusuz haberjmiz yok

Kontranstzi ev tuttum kiracı ev sahibi gibi tanıttı yani kiracı kiraya ev kiraliyo bu hikayede yanan yine benim😀😀😀😀😀😂 of gülüyorum halime artik

Az insan çok huzur yemin ederim bak kimseyle konusamiyorum guvenemiylrum inanamıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Laaan ben adamin evli olduğunu bilmiyordum 😂
Ben yaptım siz yapmayın dedirten tavsiyeleriniz nedir?