Serserilerden nasıl kurtulunur?

(İlk şunu söyleyeyim uzun zamandır kafama taktigim bir problem ve anlatacak kimsem yok ve bunu size anlatacağım o yüzden tamamen dogru abartısız umarım çözüm bulurum) Arkadaşlar merhabalar, ben lise son sınıf öğrencisiyim. Gittiğim lise ilçede ki en iyi 2. lise.(İstanbul'da okuyorum) ancak burayı istemiyordum o yüzden nakil alıp bir okula gittim orası da serseriydi çok kötüydü ve birgün arkadaşımla bahçede başka bir kankamızı gördük onun yanına gittik sohbete başladık bir tane çocuk geldi ve bize küfür edip kovdu ben nakille geldiğim için kimseyi tanımıyordum arkadaşım gitmek isteyince gittik ve ona dedi sandım küfürleri. Sonra gidince arkadaşıma sordum bu kim ve niye böyle konuşuyor. O da bende tanımıyorum dedi ben şaşırdım sonra dedim ki o zaman bize mi dedi sana mı sonra bize sana da dedi dedim bende çocuğun yanına gidip dedim niye böyle küfür ediyorsun bu arada hiç kaba konuşmadım abartısız söylüyorum. Maksimum sen hayırdır dedim o da bana benim kim olduğumu biliyor musun dedi bana saldırdı temas var tabii itme sonra bunu tuttu başkaları sonra ben bir tane çocuğun kuzeniyim dedi. Sonra beni okulda arayıp abilerine götürmeye çalıştılar sonra ortak arkadaş sayesinde özür dilettiler zorla sonra olay kapandı. Bugün de parktayken bir tane çocuk bana baktı ve çok rahatsız ediciydi ikimizde ters yönde birbirimize doğru geliyorduk sonra geçince birbirimizi hâlâ bakıyor mu diye arkamı döndüm ve evet. Bende parkın sonundaydım ve geri döndüm (parkı turluyordum spor amaçlı) sonra bu sahaya girdi bana ıslık çalıp küfürler etmeye başladılar. Ben cevap vermedim sonra çıkarken parktan rahatsız ettikleri için çıktım yoksa turluyordum. Çıkarken geldiler yanıma ve küfür edip durdular beni ıslık falan da çalıyorlardı. sonra konuştum 4 kişiden biri de arkadaşımdı eski okuldan sonra sen ozanı tanıyor musun o benim kankam dedim onun yanında görmüştüm seni oradan dedim. Sonra tamam dedi çocukla olay bitti ama yeni gelenler bana saldırmaya çalıştı. Biri de arkadaşımdı. Devamı ekte
Güncellemeler
+1 yıl
Sonrası bana nerde oturuyon dedi burdayım dedim sonra ben seni burada hiç görmedim falan dediler bende buralarda fazla dolaşıyorum o yüzdendir aga dedim. Böyle deyince aga mı dedi bana sovdu bende daha çok kavga çıkarmaya çalışıyorlar diye uzatmadan eski arkadaşıma görüşürüz dedim sonra ben böyle yapınca kafanı sallama cart curt biseyelr salladı küfür etti baya
Güncellemeler
+1 yıl
arkamdan saldırmaya gelince özür dilerim tamam dedim bana daha çok sövdü sonrasi uzaklaştım işte bu kadar. Yani belki fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çok moralim bozuldu.
Serserilerden nasıl kurtulunur?