Aile & Toplum Elden ele kız/erkek yalanı nedir? YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sadece Seninle Konuşuyorum Bi kız Yalanıdır Elden ele kız/erkek yalanı nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Seni seviyorum. sen ilksin yalanları.. ya da biz karaktere bakıyoruz yalanı 1 0 Yorumla
Algos51 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşkım babam çağırıyor iş var ben seni Arıcan hoppa 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senden başkasıyla sevişmedim sen ilksin djdjdj eski sevgilimle birbirimize söylediğimiz yalan djdjjd 0 1 Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Helal Size Yorumla
deathhofangell Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ciddi ilişki insanı değilim Güven problemlerim var 0 1 Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl İnşallah Duzelir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni seviyorum. sen ilksin yalanları.. ya da biz karaktere bakıyoruz yalanı
Aşkım babam çağırıyor iş var ben seni Arıcan hoppa 😂
Senden başkasıyla sevişmedim sen ilksin djdjdj eski sevgilimle birbirimize söylediğimiz yalan djdjjd
Helal Size
Ciddi ilişki insanı değilim
Güven problemlerim var
İnşallah Duzelir
Ben kolay kolay aşık olmam