Selam 👋
bu gün elektrikler kesildi ⚡️ Turkcell’de beraberinde kesildi 😑 İnternet 🛜 yok sadece konuşma yapabiliyordum.

Az önce elektrikler geldi 5 dk sonrada internet geldi. Bazen dünyadan 100 yıl geride yaşadığımızı düşünüyorum…
Selam 👋
bu gün elektrikler kesildi ⚡️ Turkcell’de beraberinde kesildi 😑 İnternet 🛜 yok sadece konuşma yapabiliyordum.

Az önce elektrikler geldi 5 dk sonrada internet geldi. Bazen dünyadan 100 yıl geride yaşadığımızı düşünüyorum…
Valla son zamanlarda ayrı ayrı kanallar aracılığı ile uyarılar alıyorum. Biri çok sağlam istihbarata sağlayan bir eleman, diğeri maneviyatı yüksek gibi bir eleman. İkisi de “ evinizde mum, pavur bank, radyo, pil bulundurun “ dedi.
Bunların üstüne sanırım eski İngiltere başbakanı da aynı uyarıyı kendi halkı işin yaptı, Yutup’ta Emrah İriç’te aynı uyarıyı paylaştı, üstüne dünde garip bir rüya gördüm ülkeyi ilgilendiren.
Önümüzdeki süreçte garip şeyler yaşanma olasılığı var sanırım.
Ülkede normal giden bisey söylesene 😂
Sadece ülke olsa..
Dünyayı etkiliyor hatta belki yıldız sistemini.
Geçen 16 dünya büyüklüğünde güneşte patlama oldu. Sanırım onunla alakalı.
Normalde İnternet bağlantısını aldigininbolgeye ait turkcell yansiticisinda ya da oradaki santralin İnternet sistemiyle ilgili kartlarda arıza olabilir oralarda kesintisiz güç kaynağı olduğu için bir süre sistem beslenir o kaynağı besleyen elektrik giderse aküsü bosalirsa o zaman internette kesilir
Cevap
14Cevap
Modem elektirik ile çalıştığı için
Modem için jeneratör var modem buluşmuyor. Hemde Turkcell mobil verisi çalışmıyor
Kesinlikle normal değil. Bence genel merkezi arayıp bir konuş ve gereken fırçayı at.
Hahahajaj soruya bak net neden gitmesin uzaydan mı geliyor nete elektrik 🤣
Turkcell baz istasyonları akülerle de çalışmasını devam ettiremiyor mu?
Ben evdeki internetten bahsetmiyorum. Turkcell de internete girmiyor mobil veri ile…
Geçmiş olsun, şehir hatay olduğu içindir malum alt yapı sıkıntı
Osmaniye’de öyle
ADSL cihazı pilli olsaydı iyi olurdu.
Binamızda jeneratör var Türk Telekom da gitti
Vuhku verici kuleler sinyali keser
Baz istasyonları iman gücüyle mi çalışıyor
Bu oyunun da tadı başka ama
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Allahimmm Ne İle Sıniyorsun
Zaten 100 yıl gerideyiz aq sular bile kesiliyor
Tr de sıradan bir gün
Akü grubu yok muhtemelen
evet böyle paradokslar oluyor