Sizce hangi konularda ayarı kaçırıyoruz, bir türlü doğru ayarı bulamıyoruz?

Sizce hangi konularda ayarı kaçırıyoruz, bir türlü doğru ayarı bulamıyoruz?
Hayatta bazı şeylerin “ortasını” bulmak zor olabilir. İşte bazı örnekler:
Zaman: Geleceğin belirsizliği nedeniyle, hayatımızın tam ortasının nerede olduğunu kesin olarak bilemeyiz.
Duygular: Duygular karmaşıktır ve genellikle bir spektrumda yer alır. Bu nedenle, bir duygunun tam ortasını belirlemek zor olabilir.
Kişisel Gelişim: Kişisel gelişim sürekli bir süreçtir ve genellikle belirli bir “orta nokta” yoktur.
İlişkiler: İnsan ilişkileri karmaşıktır ve genellikle belirgin bir ortası yoktur. İlişkiler sürekli gelişir ve değişir.
Bu örnekler, hayatta “ortasını” bulmanın zor olduğu bazı durumları temsil eder. Ancak, bu durumlar kişiden kişiye değişebilir.
Yaşamanın olduğunu düşünüyorum. Yani yaşama dair tüm şeylerin ya fazlasını ya eksiğini ya normale yakınını yapıyoruz, ama asla orta tutturamıyoruz. Esasında insan biraz da doğruyu anlamak üzerine dünyaya geliyor, anladığı zaman da hayatını bitiriyor. Ama asla anladığını davranışlara dökemiyor... Açılıyorum resmen, daha neler neler yazılır da durdurayım kendimi iyisi mi 😄
Bence espri yaparken ortasını bulmak konusunda çok yetersiz insanlar.
Kesinlikle doğru, kalp kırmadan kararında yapılması gerektiğini düşünüyorum 😊
😄🤘🏻
Teşekkür ederim 😃✨️
Rica ederim 😊💫
Valla ben paranın gözünü bulamıyorum şimdilik hxbxjdnd
Cevap
5Cevap
Bence iyi niyetin.. çünkü ya çok iyi niyetli oluyorlar kendileri zarar görüyorlar ya da kendilerini korumak için başkalarını kırıyorlar..
Bir taraf ötekini eziyor maalesef.
fedakarlık ve rahatlığın.
bir kesin aşırı rahat özgür vurdumduymaz salmış halde takılıyor diğerleri aşırı fedakar tavizci sürekli kafaya takan kendini harap eden..
Orta şekerli kahve yapmak cok zor
Ortası yok
Ya sekerli ya sekersiz olacak
Ben kendi açımdan söylüyorum insanlarla bir türlü orta yolu bulamıyorum olmuyor nedense...
Bir çok şeyin. Merhametin ortası yok mesela...
Tam olarak ortasını bulduğum bir şey yok ki.
Başlı başına ayarsız biriyim 😅
Öyleyim 😌
Beni tanıyanlara sor birde bunu hemşo 😅
Aşk ve iş konusunda ayar kaçırıyoruz
Ne yazık ki
Aşkın ortası bulunmuyor bencesi
Öyle ama valla😂
Sevgi ve değer vermek insanları fazla şişiriyoruz
Birçok şeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?