Annem digerleri hic yaptirmadi boyle kizina diyor kiz cok ailede kimse boyle yapmadi cocugu kiskanacaklar ne gerek var diyor. Cocugunun koluna altin yaptiran yengemde parasi olan düdügü ottürür kizim o Benim yaparim diyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani bı görgüsüzlük var gösteriş var ama diğer yengelerinde çalışan yengene laf yapabilmeleri için çalışıyor olmaları lazım
Valla Bu calisan yengem kimseyi takmiyor. Kendi parasini harcar abimden para istemez hic. O yuzden birseyde diyemiyor insan. Annem istemiyor boyle yapmasini digerleri kiskanir durumlari biliyor diyor. Yengemde onlara göre mi hareket edecem ben Benim sucum degil egitimli olmam Ve kizima Bu sekilde davranmam Benim icin Bu bir sevgi gosterisi deger veriyorum kizima diyor”
Valla özür dilerim ama haksız diil göze sokma dışında
Digerleri kiskaniyor bile kucuk kizi hic umrunda degil yengemin. Kiskanilacak birsey yok fesatlanmasin diyor analari biriktirsin onlarda yaptirsin ev alirken paralari var diyor.
İlede çok kavga olacak yengelerin abilerine sürekli psikolojik baskı yapacak bak ahmetin karsinin altini var bizim yok
Yengemin parasi var egitimli biri. Parasi oldugunu saklama cabalarina girmez calisiyorum kazaniyorum der soranlara. Koca parasi yemiyor abim birsey vermez yengeme. Istemezde yengem herseyini kendi karsilar. Bilmiyorum Ya diger abilerim baya yoksulluk cekti esleride egitimli degil. Bu yengem cok fena hepsine inat yaptiriyor gibime geldi. Ben sordum Ona yenge kucuk birsey taksan daha iyi olmaz mi dedim. Oda Niye baskalarina göre mi hareket etmem lazim evim ayri herkesten dedi?
Görgüsüzlük resmen kendini ispatlama çabası
Yengemin parasi var egitimli biri. Parasi oldugunu saklama cabalarina girmez calisiyorum kazaniyorum der soranlara. Koca parasi yemiyor abim birsey vermez yengeme. Istemezde yengem herseyini kendi karsilar. Bilmiyorum Ya diger abilerim baya yoksulluk cekti esleride egitimli degil. Bu yengem cok fena hepsine inat yaptiriyor gibime geldi. Ben sordum Ona yenge kucuk birsey taksan daha iyi olmaz mi dedim. Oda Niye baskalarina göre mi hareket etmem lazim evim ayri herkesten dedi?
Yengen görgüsüz
Ee sen niye yengeni savunuyorsun kollarına bilezik takacam falan diyorsa aşırı görgüsüz biri eğitimle alakası yok görgüsüz olmanın
Ya Bizim aile dogu tarafi kizlara pek deger vermezler seviyoruz tabi hepsini Fakat eskilere inat yapiyor gibi. Altin kiz diye sever kizini. Kendisi ana dolu kadini.
Sen yengene hayransin gibi konuşuyorsun böyle görgüsüz birine hayransan senin de psikolojin sağlıklı değildir
Ya hakli yönleri var. Bizimkileri hep erkek olsun der yengelere. Bu yengemde Niye kiz tastan mi Oda bi can Benim cigerim dedi. O günden beri kimse birsey demez ama eskiler Ya oyle gider. Nebiliyim Ya
Bununla altın takmanin ne alakası var altın takmadan da değer verebilir görgüsüz işte
Dogrudur. Herkes bir sekilde yapiyor birseyler yengemde boyle biri. Abilerim kizlari kucuk kizi kiskaniyor ama. O yuzden. Yengemde hic takmiyor onun anasi arkasinda diyor hep.
Kısaca yengen malın teki
Valla yengem bizi yordu. Parasi var diyede kimse birsey diyemiyor birseyde dedirtmez. Boyle oluyor galiba calisan kadinlar.
Ya yengeni ne çok seviyorsun hay yengeni😂😂
Seviyorum Evet samimi biri. Icinde birsey yok hersey dilinde.
Hay onu s.. im ben 😂
O kadar ovdun ki hem seni hem yengeni merak ettim
Takılmayın böyle şeylere yahu
Ailede cok kiz var hicbirine yok. Bu yengem koluna kocaman altin yaptirmis kizinin.
Eee yaptırır sanane? Veya sen altın alsana yengene ne? Başkalarının malını niye bu kadar dert ediyosunuz ki?
Abi 2 abimin de kizlari var onlar yoksulluk cekti kimsede boyle altin olmadi hala yok. Bu yengemin 1 yasinda kolunda altin bilezik var. Uzuluyorum o yuzden. Takmiyor hic haklida biliyorum banane onlara göre hareket edemem diyor Fakat kizlar kiskaniyor kucuk kizi.
İyi de yengen ne yapsın? Çalışıp Kazanıp altınları ona mı versin?
Ya Evet haklisiniz sadece iste yaptirmasa keske altin. Diger kizlar kucuk kizi kiskanmaya basladi bile. Yengeme dedim Oda anasi arkasinda hicbirsey olmaz dedi bana.
Yanlış anlama ama boş şeyler. Şimdi ben sana hediye olarak altın bilezikler alsam kalkıp başkalarına mı vereceksin yani?
Dogru. Annem oyle dedi biliyormusunuz yengeme kiskaniyorlar dedi kizlar. Annemde analari biriktirsin onlara yaptirsinlar kiskanilacak birsey yok onlar ev alirken paralari var ama dedi. Fesatlanmasinlar Bizim evimiz yok daha kizima boyle yaptigim icin dedi.
Sizin konular da iyiymiş, tam dedikodu yapılacak şeyler. İlgi çekici 😅
Valla Ya. Bu yengem bize cok cektiriyor. Dedigim dedik biri.
Akşam 5 çayına hazır ol dedikodu yapalım senle 😁😁😁
Hahaha gercekten Ya. Bide abimi ikna ettirdi tatile gittiler. Diger yengelerim tatile hasret. Valla acayip dusman catlatiyor.
Ayyy bende tatile gidicem de nereye gitsem diye karar veremiyorum 😅
HAHAHAHA bi alemsiniz. Iddaali biri hep göze batiyor yengem 😂
Ne yengeymiş yahu böyle 😅😅 en başından anlat sen herşeyi 😅
Hahaha, Bu yengem ilk nisanlandi Diger 2 yengeme pas vermedi, annemde sürekli Siz arayin o yeni geldi aileye sizden bekler dedi onlarda aramadi. Calisan yengem bakimli guzel biri. Abim demis iste Bu calisan yengeme Sen ara diye Oda aynisi demis ben Niye ariyim buyukse buyukluk yapsinlar aileye Yeni girdim dedi. Hic yalaka biri degil yani. Daha sonra iste kollarinda altin var ince gunluk takilar ama digerlerinde yok. Nebiliyim iste tatile gider yilda 2 kere abimle. Birseyde yaptigi yok calisan yengem Diger yengelerime onlar pek yaklasmiyor buna. Buda farkinda hic umursamiyor
Annemde arada kaliyor. Gecen ceyrek altin yaptirdi Annem calisan yengemin kizina, Diger yengemin kizinada yaptirmamisti daha Oda demis herhalde Ona yaptirirken Benim kizda aklina geldi demis.
En doğrusunu yapıyor. Şimdiden sevdim kadını. Dürüst en azından. Dobra dobra konuşuyor. Aferin. Takdir ettim yengenii
Evet oyle biri Bizde severiz onu dilinde hersey. Cazgir olabilir tabi onuda tattik😂 artik anladik herseyi kuyruguna basmayan bin yasasin yani. Iste boyle digerleri Bu calisan yengeme karsi boyle sebebsiz. Annem kiskandiklarini soyluyor. 😂
Kıskananlar çatlasın😅
Bu yengem baslarda annemlede anlasamazdi. Dinlemiyor hicbir sekilde kimseyi. En son tasincaz diye abimi ikna etmis. Annem birsey demedi cunki Bu yengem gercekten abimi bosar gibi duruyor. Neler yapti neler.
Kız sende dedikodu kazanı kaynıyor. Dur kahvaltı yapayım devam edelim. Kızılcık şerbetine döndü olay 😁
Zaten oyle abi. Ayni o dizi gibi. Bu yengem acik biri Ayni dizideki kiz gibi biri tam olarak. Abimde tam o oglan. 😂 ama Bu yengem cazgir dizideki yine oké
Biz ailecek kapaliyiz.
Çok heyecanlı 😅
Evet anneside Ayni o dizideki gibi biri😂 valla aynisi yani. Kultur farki var. Abim anneme duskun. Yengeler kiskaniyor. Yengem dedigim dedik karin Benim bitti otesi yok diyen biri. Nebiliyim Ya valla. Ayni Evde hic dusunemiyorum bunlari Allahtan yine ayri herkes. Ama Bu calisan yengem bide bakimli Ya guzel biri neyapsa goze batiyor.
Çekemiyorlar 😅
Hayır kendileri de çalışsın