Eşi tarafından 32 kez bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu yaşadıklarını anlattı: Çok yalvardım, ‘öleceksin’ dedi

Eşi tarafından 32 kez bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu yaşadıklarını anlattı: Çok yalvardım, ‘öleceksin’ dedi

Sürekli etrafa bi kendini kanıtlama çabası içinde insanlar. Benim kocam çok mükemmel, benim evliliğim çok iyi, bir her yere gidiyoruz, çok güzel yemekler yiyoruz vs vs.. İnsanların gözüne soktukça sokuyorlar. İşin aslı insanları değil kendilerini kandırıyorlar. İnsanlar evet öyle desinde buna kendilerini inandırabilsinler diye uğraşıyorlar sadece.
Yani gidip böyle macolara aşık olup sonra şiddet görüyorlar sonra benj kıskandı zaten kıskançlığı sevgi olarak görüyor çoğu kişi al işte sonu.. adamın yaptığı da saçmalık kadının bakış açısını da iyi bulmadım
Sadece sosyal medya mi sadece gündelik hayatta bak etrafına eminim rol yapan işin den hayatından memnun olduğunu söyleyip içerisinde ızdırap çeken çok insan var
Çoğu göstermelik. Tanıdığım var öyle baksan onlardan mutlusu yok ama kamera kapandığı an boğaz boğazalar
Cevap
20Cevap
Hayır mutlu değiller rol yapıyorlar
İllaki aralarında mutlu olanlar vardır. Fakat ne olursa olsun insanların özel hayatlarını böylesine ifşa etmesine bana hiç samimi gelmiyor.
Mutlu olan çift nazar değmesin diye kendini sosyal medyada maskara etmez
Hiç ilgimi çekmiyor , umursamıyorum, İnsan zaten seçimleriyle kaderini onaylıyor.
Böyle aciz ve insanlık dışı kişilerle hayat yaşanmaz
Onun adına üzüldüm insanlar buluyor kıymetini bilmiyor 😞
Hiç sanmıyorum mutlu olmaları imkansız çünkü rahatsız eden çok olur bu kadar göz önünde olunca
Ohaaaaa çüşşşş Allah cezasını versin ıslat etsin onu. Tabi ki sosyal medya göstermelik tamamen
Sosyal medyaya inanma. Çoğu hatasını örtbas etmeye ve eşine çevresine kendini inandırmaya yapıyor
Hiç zannetmiyorum, sadece kendilerini öyle göstererek kandırıyorlar
Kimsenin yaşamaması dileği ile geçmiş olsun
Umrumda değiller
Sanmıyorum göstermelik gibi duruyor gözlerden
sadece şunu söyleyebilirim, hiç bir şey dısarıdan görüldügü gibi değildir
90% proje milleti ozendirmek icin
32 kere bicaklandimi yani
Sosyal medya yalan dolu.
Bence çoğu rol yapıyor mutlu falan değil...
Hepsinin psikolojik sorunları var
Hayır rol yapıyorlar
Çoğunlukla medyatik mutluluklar
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?