Araladaşlar sevgilimin 31 aralıkta tam 1 ayı doluyor yemin töreni olur mu hemen çünkü yılbaşına denk geliyor ya şafak sayarda 23 gün olarak gözüküyor acemi birliğinin bitmesine cevaplarsanız sevinirim birde Ankara ve Kıbrıs nasıl bir yer askerlik için sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemin törenine 1 hafta kala ne zaman ve saat kaçta olacağı bilgisi herkese verilir zaten yemin töreni çalışmaları da başlamıştır. Eğer bilmiyorsanız halen birliği arayıp bilgi alabilirsiniz.
Onun dışında ise Ankara askerlik yönünden bana göre bayağı iyi olabilir zor değil. Kışı var sadece.
Kıbrıs'ta sadece uzak. Askerliğin bundan 10/15 sene öncesi kadar ağır bir yükü kalmadı. Sadece doğuda olan normal er arkadaşlar soğuk dolayısıyla zorlanıyor çoğunlukla. Onun dışında zaten çoğu görevi sözleşmeli er ve uzman erbaş yaptığı için Er için pek bir şey kalmıyor
Birliğini arayamıyorum kendisinide çünkü telefon götürmedi yemin töreninden sonra alacak diye Kıbrıs konusunda da insanlar çok kötü yazmıştı yemekleri kokuyor su filan yok 4-5 kişi aynı yerde yatıyor işte telefon topluyorlar filan ondan sordım Açıklamanız için teşekkür ederim 😊
Acemi birliğinin neresi olduğunu söylersen senin için bulup atayım arkadaşım. Biter dert etme. Önemli olan yeri ve ne görev yaptığı değil etrafındaki insanların iyi olması. Allah karşısına iyi askerler üst devreler komutanlar çıkarsın. Ben 3-4 defa sürgün yedim ondan ediyorum bu duayı :) .
Ve söyle Kıbrıs tan 1 ay önce arkadaşım geldi. Aşırı derecede rahat geçirdi askerliğini yemekler konusunda da kişinin tarzına uymayabilir veya adam akıllı aşçı yoksa o da olabilir. 4-5 kişi aynı yerde yatmaz :) dağda değiliz
Ya teşekkür ederim içimi çok rahatlattın bazı kişiler su yok işte telefon topluyorlar 1 aydır ulaşamıyorum filan diyince korktum dün arkadaşının telefonunda aradı gayet mutlu işte herkes iyi sadece seni özledim başka bir şey yok komtanlar iyi birlikte arkadaşlarım iyi ama hepsi bedelli galiba dedi
O su yok falan diyen kişiler eğitim kampı falan mı sandı acaba bilmiyorum ama. Öyle bir şey yok. Telefon toplama ise onu da izah edeyim ; Telefon askerde yasak evet fakat bir sürü videolar falan görmüyorsundur illaki :) bu tür kişiler yüzünden telefon vs yasak. Onun dışında emin ol göze batmadığın sürece kimse bu zamanda telefona bir şey demez. Elinden alsa bile birkaç gün sonra verir. Tabi bu birazda komutanın insanlığına bağlı. Bazıları cidden söylüyorum kansız.. Umarım öylelerine denk gelmez
Şimdi burdurda 23 gün sonra acemiliği bitiyor ondan sonra ya kıbrısa ya da Ankara'ya göndereckelermiş şafak hesaplamak zaten başlı başınca zor yol izninde de askerde sayılıyormuş galiba
İnan şu an zorluğun farkındayım bir bekleyen ve beklenen var :) fakat öylesine hızlı geçicek akışına bıraktıktan sonra nasıl geçtiğinin farkına varamayacaksn biraz akışına bırak. Ben askere gittikten 1 hafta sonra sıkıntıdan stresten firar edicektim az kalsın sonra akışına bıraktım. İnan teskere aldığım gün keşke 6 ay daha uzatsaydm dedim :) ve benim gittiğim de askerlik 365 gündü şafak 238 iken düştü askerliğim 😂 kaldı 38 o da bitti hemen sjsjs
Amasyada kuzenim yaptı geçen sene teyzemi tranvay çarptı mesela onun için izine gönderdiler yol parası yoktu komutanları borç vermiş geri acemiliği bitti yeri belli oldu gönderdik borcunu öde diye hiç biri kabul etmemişti her dakika kuzenimi arayıp sormuşlardı annen nasıl diye
İşte o yüzden nerde ne yaptığı değil karşısına güzel insanlar çıkmalı :) kuzenin şanslıyms
Öyle umarım sevgiliminde artık karşısına iyi insanlar çıkar çünkü çok çekmiş 3 yaşından beri
Burdur komando birliği
0248 233 13 59 buyur.
Teşekkür ederim ya çok yardımcı oldunuz umarım sizde sizin gibi iyi insanlarla karşılaşırsınız 😊🙏🏻
Ne demek rica ederim. Allah mutluluğunuzu bozmasın 💮 Allah'a emanet ol.
Amiim sizde Allah’a emanet olun
bir şey daha sorabilir miyim şimdi yol iznidemi askerlikten sayılıyor yani sevk tarihi 04.12.2023 ama teslim olduğu tarih 07.12.2023 herkes diyor yol izninde de askerde sayılıyor
Evet tabiki sadece rapor alırsa eğer askerlikten sayılmıyor
Yani 6 gündür asker
Sevk tarihi başlandığı günden itibaren asker sayılıyor
Peki teşekkür ederim
sana gurban olsun
Anlamadım
içimden geçti
İçinden gelmesi değşik değil mi bana değil beni verene beni yaratan Allah’a kurban olsun
ona da tabi
ben boş konuşmam
Bence çok boş yorum yaptınız sorduğum soruyla zerre alakası yok hem bizi tanımıyorsunuz etmiyorsunuz sana gurban olsun diyorsunuz size göre boş konuşmama bana göre çok boş
nedenki
Boş çünkü 1. Bir insan bir insana beden kurban olsun ki
2. Soruyla alakası yok
3. Beni tanımıyorsunuz ve sana gurban olsun
Ben size sadece şunu söyleyeyim sorumla alakasız Onu yaratan Allah’a kurban olurum oda öyle
kim kimi tanıyor
Abicim sen kafanı boşa yorma ya yeminle hayat zaten kısa size laf anlatacağım diye hayatımdan kaç saniye heba ediyorum boşa Allah razı olsun yorumun içinde
hayat geçiyor
amacm seni lafa tutmak değldi
yorulma
Abi vallah hayatımdan kaç saniye çaldın resmen boş yorumunla
hayorlı geceler
başka zamana kaldık
Abi yemin ederim dediğinin onda birini anlıyorum oda doğru anladığıma emin değilim bile😂
hahaaas