Annem boşanmamızı istiyor?

Ben eşimle 10 sene sonunda çook severek bir evlilik yaptım 4 aylık bebeğimiz var. İstanbul'da yaşıyorduk evimiz yoktu evimiz kiraydı annemlerde bize 10 dakika yakınlıkta oturuyordu. Sonra eşim kira vs. Bebek derken geleceğimizi kurtarmamız lazım diyerekten sakaryada dedesinin arsasına süt inekleri alarak iş kurmaya karar verdi. Annesi iş kurması için para sağladı. Ananesi ve dedesinin müstakil evinde bir süre iş yapmaya karar verdik. Annem sürekli ağlıyor ve boşanmamı bebeği de alıp gelmemi söylüyor. Sürekli ağlıyor ablamlara ağlayıp beni arattırıyor. Ben kocamı seviyorum bana karşı çok anlayışlı ve kibar. bana bebek bakımında ev işlerinde sürekli yardımcı oluyor yaşlı anane ve dede var onların tüm bakımını kendisi üstleniyor. Ben onu iş yaptığı için köy hayatı zor diye bırakıp ayrılmak istemiyorum. Sonuçta evlilik iyi günde kötü günde değil mi? O da 26 yaşında bir genç herkes gibi İstanbul'da cafelerde yiyip içmek ister ama biraz çalışırsam bunları size sağlayabilirim diyerek işe girişti. kiralarda sürünmektense 5-6 sene sağlam bir çalışmayla işleri yoluna koyarız diyor. Ama annem asla huzur vermiyor siz uzağa gittiniz ben hastalandım diyor eşime sürekli kızımı alıp gittin bilseydim vermezdim diyor. Ben hep kızıyorum ama asla baş edemiyorum. Küsersem günah olur diye korkuyorum ama böylede her gün beni yıpratıyor. Yok tansiyonu yükseliyor yok ağlıyor. Anne yüreği dayanmıyor diyor gittin oralara yaşlılara bakcaksın iş yaptırırlar diyor uzak diyor sanki çook büyük bir adım atmışız gibi 2 saat bile uzaklık yok. Görmek istersen gel bende ayda 1 kez geleceğim diyorum anlamıyor. Siz nasıl bir tavır alırsınız?

Annem boşanmamızı istiyor?