Ben eşimle 10 sene sonunda çook severek bir evlilik yaptım 4 aylık bebeğimiz var. İstanbul'da yaşıyorduk evimiz yoktu evimiz kiraydı annemlerde bize 10 dakika yakınlıkta oturuyordu. Sonra eşim kira vs. Bebek derken geleceğimizi kurtarmamız lazım diyerekten sakaryada dedesinin arsasına süt inekleri alarak iş kurmaya karar verdi. Annesi iş kurması için para sağladı. Ananesi ve dedesinin müstakil evinde bir süre iş yapmaya karar verdik. Annem sürekli ağlıyor ve boşanmamı bebeği de alıp gelmemi söylüyor. Sürekli ağlıyor ablamlara ağlayıp beni arattırıyor. Ben kocamı seviyorum bana karşı çok anlayışlı ve kibar. bana bebek bakımında ev işlerinde sürekli yardımcı oluyor yaşlı anane ve dede var onların tüm bakımını kendisi üstleniyor. Ben onu iş yaptığı için köy hayatı zor diye bırakıp ayrılmak istemiyorum. Sonuçta evlilik iyi günde kötü günde değil mi? O da 26 yaşında bir genç herkes gibi İstanbul'da cafelerde yiyip içmek ister ama biraz çalışırsam bunları size sağlayabilirim diyerek işe girişti. kiralarda sürünmektense 5-6 sene sağlam bir çalışmayla işleri yoluna koyarız diyor. Ama annem asla huzur vermiyor siz uzağa gittiniz ben hastalandım diyor eşime sürekli kızımı alıp gittin bilseydim vermezdim diyor. Ben hep kızıyorum ama asla baş edemiyorum. Küsersem günah olur diye korkuyorum ama böylede her gün beni yıpratıyor. Yok tansiyonu yükseliyor yok ağlıyor. Anne yüreği dayanmıyor diyor gittin oralara yaşlılara bakcaksın iş yaptırırlar diyor uzak diyor sanki çook büyük bir adım atmışız gibi 2 saat bile uzaklık yok. Görmek istersen gel bende ayda 1 kez geleceğim diyorum anlamıyor. Siz nasıl bir tavır alırsınız?
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle bu kez ananı dinleme çok pişman olursun ileride. Adan seni sen kocanı seviyorsun her şey yolunda yaptığı kötü bisey değil calmamis cirpmamis ailesine daha iyi bakmak için didiniyor o adamın yanında ol sakin bırakma çok ağlarsın sonra. Bu durumlardan kurtulursun elbet bi kaç yıla ama bırakırsan hem sen hem bebeğin mutsuz olur
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın çok teşekkür ederim aklım karışırsa gelip bu yorumu tekrar tekrar okuyacağım 🙏 kendimde farkındayım sadece annelikten vuruyor ve kafamı karıştırıyor ana gibi yar olmaz vs. Diyor
- +1 yıl
Haklısın anneler dinlenir hissederler ama anlattığın gibiyse bu sefer haksız olan taraf annen iyi düşün taşın bebeğin de babasız kalmasın annenin lafıyla
Soran+1 yılBen zaten eşimden eminim de anneme tavrım ne olmalıydı diye merak ettim tavsiyelerin için teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
Abla bak simdi sana ben ananemin annemin dilinden konusayim bu annenin amaci kendini acindirip seni ele almaya calisiyor olmasi sen bunu yersen annenin baska şeylerini de yersin hic taviz verme sen istemeyince annen gorur susar aha da yazdim buraya dert etmen yazman bile bos ama öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılKendi istediğini yaptırmaya çalışıyor bunu yaparsan her şeyi ister diyorsun
Soran+1 yılEvlenirken de çok ağladı evlenince her gün oturmaya çağırdı gitmedim ağladı gittim nerelerdesin dedi ağladı ah ahh ne zor bilsen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen ağır saçmalıyor. Sakın boşanmak gibi bir hata yapma. Psikoloğa götürsünler. Öyle şey mi olur canım.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi bende hasta olduğunu düşünüyorum. Bazen anne yüreği sende ilerde anlarsın diyince bi vicdan yapıp kendimi sorguluyorum ama yok diyorum ben çocuğumun mutluluğunu bozmam
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlisin çocuk musun hala annene senin hakkında karar verme izni veriyorsun yazık sana
02 Yorumla
Soran+1 yılKarar verdirmiyorum veya boşansam mı demiyorum farkındaysan anneye tavır ne olmalı diye soruyorum
Cevap sahibi+1 yılAnnen kendinde bu tavrı alacak cesareti senden buluyor olmalı
+1 yılNe anneler var mk ya disman basina
04 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyee 🥹😅
- +1 yıl
Yuvanj niye bozacan gerekirse annenle arana mesafe koyucan
Soran+1 yılGerçek anlamda aramızda 200 km mesafe var ama sanırım arayıp sormamak lazım bi süre kendini toplar belki
- +1 yıl
Arayip sormamak degil safini belli et
Bebek Bakımı konusunda 1,3b cevap paylaştı. annen senin yanına gelmek istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yaşamak için yuvayı bozmama müsade ediyor sanırsam
Yok artık ya
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiye 😳😅
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler