Farklı şehirde yaşayan birden fazla erkekle flörtleşip onları yanıma çağırıp görüşüp doğru kişiyi aramak yanlış mı?

5 buçuk senelik bi ilişkim vardı kendisi yememiş içmemiş aylarca pavyonda aldatmış yetmemiş bi tane kadını oradan çıkarıp bakmış hatta benim kartlarımla kadına harçlık falan yollamış hahshahsh (arkadaşımın eşi falan diyordu) sonra tinder kullanıyormuş iş için gittiği şehirlerde takılmak için birilerini bulmak için anlayacağınız haftada bir gün benimle buluşup beni hep eksik hissettirip bir çiçeği bile çok görüp başka kadınlara cenneti yaşatıyormuş (pavyon kadınına bile sürekli çiçek yolluyormuş bana hiç almadı) öyle yani anlatınca kolay ama öğrenmek ve atlatmak canımı çok yaktı şimdi erkeklere karşı sadece kin besliyorum ama bi an önce de doğru kişiyi bulup evlenmek istiyorum ama bulana kadar zaman kaybetmek istemiyorum bu yüzden öncelikle yaşadığım ilçede değil şehir merkezi ya da kpmşu şehirdeki çocuklardan gelen isteklerden seçip flörtleşiyorum ve inanın bana eğlenilecek kadın olmadığımı da hepsi anlıyo ama hepsi gelmek için can atıyor çünkü eğitimli, konuşmasını bilen ve bu devre göre çok temiz kalmış bi kadınım ve dış görünüşüm de hiç bi erkeğin reddedemeyeceği şekilde sadece yıllarca beni hak etmemiş biri için çabaladım neyse işte burada yaşamayan birden fazla kişiyle buluşup konuşsam nolur
Artık sevilmek değer görmek istiyorum hiç biriyle bir şey yaşamıcam sadece kahve içmek yemek yemek için buluşucam ve doğru kişiyi bulunca diğerlerini silicem
Farklı şehirde yaşayan birden fazla erkekle flörtleşip onları yanıma çağırıp görüşüp doğru kişiyi aramak yanlış mı?