5 buçuk senelik bi ilişkim vardı kendisi yememiş içmemiş aylarca pavyonda aldatmış yetmemiş bi tane kadını oradan çıkarıp bakmış hatta benim kartlarımla kadına harçlık falan yollamış hahshahsh (arkadaşımın eşi falan diyordu) sonra tinder kullanıyormuş iş için gittiği şehirlerde takılmak için birilerini bulmak için anlayacağınız haftada bir gün benimle buluşup beni hep eksik hissettirip bir çiçeği bile çok görüp başka kadınlara cenneti yaşatıyormuş (pavyon kadınına bile sürekli çiçek yolluyormuş bana hiç almadı) öyle yani anlatınca kolay ama öğrenmek ve atlatmak canımı çok yaktı şimdi erkeklere karşı sadece kin besliyorum ama bi an önce de doğru kişiyi bulup evlenmek istiyorum ama bulana kadar zaman kaybetmek istemiyorum bu yüzden öncelikle yaşadığım ilçede değil şehir merkezi ya da kpmşu şehirdeki çocuklardan gelen isteklerden seçip flörtleşiyorum ve inanın bana eğlenilecek kadın olmadığımı da hepsi anlıyo ama hepsi gelmek için can atıyor çünkü eğitimli, konuşmasını bilen ve bu devre göre çok temiz kalmış bi kadınım ve dış görünüşüm de hiç bi erkeğin reddedemeyeceği şekilde sadece yıllarca beni hak etmemiş biri için çabaladım neyse işte burada yaşamayan birden fazla kişiyle buluşup konuşsam nolur
Artık sevilmek değer görmek istiyorum hiç biriyle bir şey yaşamıcam sadece kahve içmek yemek yemek için buluşucam ve doğru kişiyi bulunca diğerlerini silicem
Artık sevilmek değer görmek istiyorum hiç biriyle bir şey yaşamıcam sadece kahve içmek yemek yemek için buluşucam ve doğru kişiyi bulunca diğerlerini silicem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buna biz bir şey diyemeyiz gibi sen kendine göre kendi doğrularına göre kendine yakıştırdığını yap. Doğrusunun bu olduğuna inanıyorsan kimse seni engelleyemez ama diğerlerine haksızlık yapıp incitme. Kimsenin duygusuyla oynama belki aralarında ilk defa bir kızla buluşacak olan vardır sana gereğinden fazla bağlanır ve olumsuz olunca aşırı üzülür kendini kapatır ahı falan tutar naparsın sonra.
Ben buluşunca bi şey hissetmezsem zaten konuşmayı keserim o da kalsın bu da kalsın demicem diyemem bana çok ters sadece çok hızlı bir şekilde evlenmek istiyorum ve oturduğum yerden doğru kişiyi bulamam aynı anda birden fazla kişiye şans verip doğru olanı seçmem gerekiyor
Neden aynı anda ve birden fazla kişiyle hem ne bu acele
Çünkü acı çekiyorum ben beş yıl boyunca hiç sevilmemişim hep sandım ki çok seviyo ama sevgisini gösteremiyor zaman ayırmaması, çiçek almaması, yanımdayken telefona bakmaları hep sevgisizliktenmiş yıllarca diğer kızlara baktım gözlerim doldu imrendim onlara ama dedim ki bu adam beni böyle seviyor hep eksik hep yarım bırakarak ama öyle değilmiş başka kızlara tam da bana olmasını istediğim gibi davranıyormuş ben kahve içemezdim biliyor musun utanırdım acaba çay mı istesem diye ama mekanda kızlara şişe açtırıyormuş ve ben yıllarca insan olduğumu kadın olduğumu unuttum şimdi uzaktan bakınca anlıyorum ne kadar sevgisiz kaldığımı erkekler hep peşimde dolanırdı hiç birine gözümün ucuyla bile bakmazdım onun için
Şimdi tertemiz sevilmek istiyorum değer görmek kim olduğumu hatırlamak farkına varmak istiyorum ve evlenip bi an önce bu ilçeden gitmek istiyorum bizden sonra tanışan herkes evlenirken çocukları olurken ben hep hayal kurdum bekle dedi iteledi erteledi şimdi bunları hak eden bi adamla çabucak yaşamak istiyorum
Anlıyorum. Yaşadıkların sana yaşatılan kabul edilemez. Huyum pek değil ama okurken ben nefret ettim o derece tiskindirdi beni. Çok çok haklısın ve bunu istemen çok doğal aynı zamanda hakkında ama bu yıpranışla beraber birileriyle tanışman bunu üç beşiyle birlikte yapman sana hata da yaptırabilir ve aynı zamanda sanki biraz etik de değil. Belliki kafan çok karışık ne istediğini biliyorsun ama nasıl yapacağını biraz şaşırmışsın. Önce biraz soluklansan bi sakinleşsen nefes alsan durgun duru düşüncelerle ne yapacağına ve nasıl yapacağına öyle karar versen daha iyi olmaz mı? Belki de bu düşüncelerle ve seçeneklerle doğru karar veremeyeceksin doğru sandığın doğru çıkmayacak veya seçeneklerin iyice aklını bulandırıcak ve işler daha içinden çıkılamayacak bir hal alacak yaşamadan bilemeyiz ama yaşayarak öğrendiklerimizin bedeli hep ağır çok ağır. Bence sen önce içindekileri bir sindir çürüt zihnin düşüncelerin duyguların bir durulsun önce öyle bir yola koyul ve mümkün olduğunca az seçenekli. Bu kafa karışıklığı ile ve seçeneklerin bol olduğu durumlarda sanki daha çok kafan karışacak istemeden bilmeden yanlış yapacakmışsın gibi geliyor bana. Önce bi sakinleş derim.
Değil
Olabilir