Aile & Toplum Yılbaşına nerede ve kiminle girmek istersiniz? Serhat0202 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yeni yıla nerede ve kiminle girmek istersiniz? Ve yeni yıldan beklentiniz nelerdir? Yılbaşına nerede ve kiminle girmek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kimseyle. yalnız gireceğim 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nerede olduğunun bir önemi yok ama O'nunla girmek isterdim.. 1 1 Yorumla Serhat0202 +1 yıl Aga beee 🚬 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yeni yıldan beklentim sevdiklerimi almaması. bir şey vermemesine alıştım zaten. biriyle de girmek istemiyorum uyuyarak gireceğim muhtemelen 1 1 Yorumla Serhat0202 +1 yıl İnşallah istediğin gibi olur diyim o zaman Yorumla
hakandrn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl En güzeli tek başıma çünkü en güzeli bence kimseye güven yok şu zamanda 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dağda ve hayvanlarla beraber 👍🏻 1 4 Yorumla Serhat0202 +1 yıl Hangi memleketin dağları? Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Memleket adı uzay Yorumla Serhat0202 +1 yıl O da güzelmiş 😄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hemde nasıl 👌 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Ailemle görmek isterim 1 1 Yorumla Serhat0202 +1 yıl Ne güzel Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yine her zaman ki gibi evde gireceğim 1 1 Yorumla Serhat0202 +1 yıl En güzeli knka 😄 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evimde geçirmek istiyorum 1 1 Yorumla Serhat0202 +1 yıl En güzeli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstediğim kişiyle gireceğim ama sevgili bile değiliz bilmiyorum nasıl olacak :/ 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. sadece onunla yaz olan bir ülkede 1 0 Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. Yalnız giricem bu sefer bee 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Diyarbakır’da arkadaşlarla geçireceğim 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. girmek kolayda nasıl çıkacağız 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olursa sevgilimle 1 1 Yorumla Serhat0202 +1 yıl Olur inş 😂 Yorumla
fredi99 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Paris de girmek isterdim manitayla 1 3 Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl @fredi99 var mı manita Yorumla fredi99 +1 yıl Var Yorumla Hunter_Wolf +1 yıl Götürssün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimseyle. yalnız gireceğim
Nerede olduğunun bir önemi yok ama O'nunla girmek isterdim..
Aga beee 🚬
yeni yıldan beklentim sevdiklerimi almaması. bir şey vermemesine alıştım zaten. biriyle de girmek istemiyorum uyuyarak gireceğim muhtemelen
İnşallah istediğin gibi olur diyim o zaman
En güzeli tek başıma çünkü en güzeli bence kimseye güven yok şu zamanda
Dağda ve hayvanlarla beraber 👍🏻
Hangi memleketin dağları?
Memleket adı uzay
O da güzelmiş 😄
Hemde nasıl 👌
Ailemle görmek isterim
Ne güzel
Yine her zaman ki gibi evde gireceğim
En güzeli knka 😄
Evimde geçirmek istiyorum