Güncellemeler
+1 yıl
Mezara girmeyi unutanlar (erkekler) en tacizci olanlar bunu bilmeyen varsa söyliyim
O yüzden insan olarak görmüyorum onları değil yaşlı
O yüzden insan olarak görmüyorum onları değil yaşlı
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlıya yer vemek zorunda değilim görüyorum zor durumda olan yaşlı varsa veririm ama asla öyle bir zorunluluğum yok
Kendi günahlarınızı halledin laf edenler
Kaç kişiyi üzdün mesela kaç kadına tacizci gözle baktım
Kendi günahlarınızı halledin laf edenler
Kaç kişiyi üzdün mesela kaç kadına tacizci gözle baktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal çünkü burası Türkiye. Türk insanları sorun çıkarmayı sever. (İstisnaları tenzih ederim.)
Ben ses ediyorum yani onlar sorunlu
Nasıl yani? Ses ediyorum derken?
Sessiz kalmıyorum
Çok iyi yapıyosunuz.
sende yaşlanacaksın yürümeye yakta durmaya halin kalmadığı zamanlar olacak bunu unutma olur mu
He aynen aynen bunu düşünemiyodum
O yaşlı deiklerin gözleriyle öyle taciz ediyor ki aslaa yer verilmeyi hak etmiyorlar
Oturmak benim hakkım o koltukta
İhtiayacı olanla yer veririm ama ağırlığım yoksa ve benden müsait kimse yoksa
Kimse de bunu sorgulayamaz
seni evrene bırakıyorum
Hasta olmayan yaşlıların %100’ünün ayakta durmaya hâli var. Zaten onlar yer dilenciliği yapmıyor, orta yaşlılar olarak siz onlar için yer dilenciliği yapıyosunuz. Yaşlılarla empati yapmak yerine neden gençlerle empati yapmıyosun? Gençler devamlı aktif bu yüzden çabuk yoruldukları için onların oturmaları gerekir ama yaşlılar ayakta durmakta zorlanmazlar çünkü yorgun değillerdir. 2 gün önce trende yaşlı bir adam ayaktaydı boş yer vardı oturmuyodu bi kadın söyledi boş yer olduğunu ama adam yine oturmadı. Bazen boş otobüste ayakta duran yaşlılar görüyorum. Yani onların oturma derdi yok ama siz orta yaşlıların onları oturtma derdi var. Gençler devamlı aktif olduklarından dolayı çabuk yorulurlar ama yaşlılar aktif olmadıkları için çabuk yorulmazlar ve ayakta durmak yaşlıları yoracak kadar zor değildir. Bunu unutma olur mu? Bir yaşlının yürümeye, ayakta durmaya hâli yoksa hastadır. Sağlıklı bir yaşlı ayakta durabilir çünkü yorgun olmayan biri için ayakta durmak yıpratıcı değildir. Ayrıca gençlerin devamlı elleri dolu oluyor. Ellerindeki eşyaları ayakta tutmakta zorlanırlar bu yüzden genç varken yaşlının oturması yakışık almaz. Geleceğe yatırım için yaşlılara yer verilmesi gerektiğini savunuyorsunuz ama onların hepsi o kadar dertli değiller oturamamaktan. Yer dilencisi yaşlılar ihtiyacı oldukları için değil çirkef oldukları için dileniyor. Yer dilenen yaşlılar çok var ama orta yaşlılar çok daha fazla. Eğer ayakta durmakta zorlanıyorlarsa kimseden yer isteyip rahatlarını bozma hakkına sahip değiller. Yürümeye hâlleri yok diyosun bu ne alaka? Toplu taşımada yürüme diye bir şey yok.
@Gece__Meleği siz daha iyi biliyorsunuz kardeşim pardon
Yer dilenmeyen yaşlılar da var, dilenenler de var. Dilenen ihtiyacı olmadığı hâlde çirkef ve anlayışsız olduğu için, dilenmeyen oturmaya ihtiyacı olmadığı için istemez. Yaşlıların yaşlı oldukları için oturmaya ihtiyaçları varsa neden yer dilenmeyen, verildiğinde istemeyen, boş otobüste oturmayan yaşlılar var?
Evet, tabii ki daha iyi biliyoruz. Bu ülkenin 30 yaş üstü insanları pek bir şey bilmez.
@Gece__Meleği evet daha iyi biliyorusunuz
Antalya damı yasiyoesun
Evet
Kaç yasindasin
27
Dikkat et kendine abla
Etmeliyim
Ne iş yapiyorsun
Bisikleti hayatına adapte et
2 saat yol
Aracla 2 olabilir sıkışık trafikte
Sıkışık olmasa da