Babam benden habersiz e devletime girip askerliğimi tecil ederse?

Arkadaşlar konu uzun ama kısa özet geçmek gerekirse babam ve annem boşanma safhasinda mahkeme var biz annem kardeşim ben aynı evde o da başka yerde kalıyor ama alkolik kumarbaz ve çok kötü birisi hatta hesabımda daha önce sorduğum sorulara bakarsanız ondan şikayetçi olduğum başlıkları görebilirsiniz neyse geçenlerde askerlik şubesine gittim 3 yıl tecil ettirdim ona söyledim eyvah 3 yıl daha başımızda bittik biz diyor beni sevmiyor kullanıyor anneme yaklaşmak için bende onu sevmiyorum hakkında uzaklaştırma var eve gelmeye çalışıyor anneme yazıyor beni tehdit ediyor bazen is bul is bul diyor ama psikolojimi alt üst etti hiçbir şey yapasım gelmiyor neyse askere gitmemi istiyordu 3 yıl tecil ettirince bozuldu o günden sonra da iş konusunda inanılmaz Baskı yapıyor öldürürüm filan diyor bende istemiyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor annem de diyor bırak çocuk üniversiteye calisicak yks calisicak diye neyse bu ruh hastası benim e devletime girip tecili bozdurursa ben ne yapicam çok kötü olur şifreyi değiştirdim ama girerse diye korkuyorum yardım edin
Babam benden habersiz e devletime girip askerliğimi tecil ederse?