Youtuberların vs tutma nedeni bu dinleyecek bir şey çıkıyor. Uzun süreli muhabbet edilmiyor hiç kimseyle. 3 kişi olduk kendini dışlanmış hissetti giremeyince alındı usul usul çekti gitti ben bir şey diyemeden başkası bir şey anlatıyordu telefonuna bakarak dediğini anlamaya çalışıyordum o zaten ayrı bir şeydi. Eskiden insanlar daha çok konuşuyordu. Toksik boş yapan trolleri veya rahatlık ispatlamalarını demiyorum insanlar uzun uzun sohbet ediyorlardı. Küçücük bir grubumun dışında böyle dolu dolu konuşan kimseyi bulamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi geceler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eskiden anlatılacak anı vardı, şimdi herkes yaşamanın peşinde
Bu doğru yine de %70 triple geçiyor konuşmalar
Onun sebebini de ben şuna bağlıyorum insanların karakterleri bozuldu, kimse artık düzgün yaşamanın peşinde değil, baksana sosyal medyada elli tane saçma sapan şey çıkmış aldatmaya kalıp uyduruyor millet, saçma sapan bir sürü yeni terim, güveni kalmadı insanların birbirine, sırtından vurmaya yer arayan insanlar olunca sohbetin değeri yok hükmünde
Haklısın da sen konuşmayınca ben konuşmayınca yaşayan insanlar belli bir grup tabaka oluyor sonra yasamadiklarimizin üzerine daha fazla yaşamadığımız şey ekleniyor
Senin de başta dediğin gibi belli bir gurup insan bulup onun dışına bence şu an çıkılmamalı, en azından 1 2 sene daha, umarım 1 2 sene sonra insanların karakterler biraz daha oturur ve düzgün insanlar tekrardan çoğalmaya başlar. Yoksa bu gidişle durum sıkıntı.
Linçlenmeyeceksem bana şu dönem önceki kuşakların yaşayamadıklarını yaşadığı kendilerini yetersiz hissettikleri şeyleri yaptıkları hatta rızkımızı yedikleri bir dönem gibi geliyor kuşak adı da x olsun 😬
Yok ya bu tamamen ne biliyor musun karakter ve duygu bozukluğu , başka bir açıklaması olamaz yani, ya ben çok vicdanlıyım ya da insanlar çok vicdansız, ben insanlar üzülecek diye birçok şeye laf etmezken millet birbirini aldatıp buna isim takıyor :D gel de belli bir kuşak de bunlara, işin komik tarafı ben de aynı kuşaktanım, ama ne hikmetse bu canım saçma özenti davranışların 1 tanesi yok :D bazen şeyi düşünüyorum keşke %100 gerçek olan bir istatistik olsa ve benim gibi düşünen kaç tane insan var söylese, o zaman belki güvenip insanlara bir şeyler anlatabilirim
Sen de ben gibi her şeye tepkili olursan atlatabilirsin bunu. Negatif görmem için böyle düşünmem için bu var diye bakış açısı gelince o paranoyaklıklar geçiyor çünkü kafan artık yanıyor bir yerden sonra. Her yerde shitpost var. İki cinsiyet arası adeta set var. İşin komik tarafı yeni gelenler kendi aralarında karşı cinsle ilgili çitlerinin içinden fikirler üretiyorlar saçma sapan hep aynı şeyler. Bazen de bazı insanların o düşünceleri hareketlerinde uyguladığını görüyorsun tutuyor ama onların da rol icabı olduğunu görüp kim role devam ediyor kim yapmıyor bunu ayırt edince hepsi geçiyor.
Peki sence benim düşüncem paronayaklık mı? objektif bir göz olarak söyle, insanlar düzgün de biz mi çok kafaya takıyoruz sence? daha kendime 1 2 arkadaş dışında güvenebilecek kişi yokken bide düşünsene bu toplumdan kendine düzgün bir eş aradığını :D
Takılmıcak gibi de değil ki yalnız gerçeklik algısı bozuldu artık o sorun işte
Yapacak hiçbir şey de yok :D üzen kısım burası, tek yapabildiğim daha düzgün bir insan olmak, o da pek işe yaramıyor ya neyse
Ben uzun sohbet etmeyi cok severim🙋🏻♂️. Ama bazen aralarinda cok boş konuşanlar oluyor mutlaka😒
Hep yalnızlığımızda boğularak bir gün göçeceğiz 🙋♂️💘
Sen de o çekip giden gibisin niye boğuluyorsun durduk yere ya 😀
Anlamadın tabi 😁😁 Öyle insanlar genelde yalnız yaşarlar fazla bi çevresi yoktur yanlış zaman işte... Seveni sevmiyolar.
Acıklı şeylerden mi bahsedicez hep
Hayır tabiki ama dert her zaman olacak
Anlatan rahatlıyor da dinleyen için geçerli değil o dinleyici bir insanım ama dert konusunda benim bile sınırım var söylenen insanlar hep sağlıklı ben sağlığımdan oluyorum onların dertleriyle
Ben de durum tam tersi dipten zirveye çıktığım için artık umut olduğum insanlar var ☺
Kardeşin var mı tek çocuk musun, kalabalık bir aile misiniz bir şey hesaplıyorum
3 kardeşiz ana baba sağ çekirdek aileyizde ney o bea merak ettim 😁
Ortanca mısın 😁
Yok en büyük benim 🙋♂️😁
Tutmuyor o zaman düşündüğüm şey ortancalar çok çekip sonra hayata hep tutunuyor diye düşünüyordum da
Ortanca değilim ama olan o 💝
Kısa bi sohbet bile iyi geldi şu zamanda eyvallah ☺ Allah sana layık kişileri çıkarsın her şey gönlünce olur umarım ☺
Uyudu
İyi uykular
Denemek ister misin
Böyle sorunca hayır
Bence güzel olur deneyebiliriz
İyi geceler diliyorum