Kayınvalide sıkıntılı?

İş yerinden biri var ben 26 çocuk 36 yaşında ciddi düşünelim dedik çocuğun ailesi dindar bende aşko kuşko biriyim açık giyiniyorum çok açık değil de onlara göre açık. ipli veya etek giymiyorum. Bunun ailesi önceden benim sevgilim olduğunu duymuş yani uzun ilişkimi ailesi ve ablaları beni istemedi bu yüzden. Sonra çocuk ön yargılı davranıyorsunuz diye ikna etti. Birgün çocuğun doğum günü bende sürpriz pasta ve hediye ile evlerine gittim annesi de vardı. Kadın ayağa bile kalkmadı. hoş geldin dedi ağız ucu. Oğluyla muhabbet ediyor benle çok muhabbet etmedi. Teşekkür etmedi , giderken de yalancıktan zahmet etme kalkma diyip öptüm kalkmadı zaten yeltenmemişti de. Çok moralim bozuldu sizce napayım? Çocukta ben konuşurum falan dedi. Onun karakteri böyle diye geçiştirdi hep beni zaten ne yemeğe ne çaya çağırmıyor kızım demiyor bişey bile ikram etmedi kahveyi bile çocuk yaptı. Çocuk ta diyor ki o kahve yapmayı bilmiyor insan bi aç mısın tok musun diye sorar. Kafam karıştı siz olsanız ne yaparsınız?

Kayınvalide sıkıntılı?